Відгуки про PhonePlanet

Анатолий рекомендує цей магазин
13 листопада 2025 р.

Купив: Смартфон OnePlus 13R 12/256GB Nebula Noir, Замовлення №4950

Вибрав собі телефон. Менеджер миттєво відповів, проконсультував і ми домовились. Відправка була швидкою. Телефоном задоволений і магазином теж. Але магазин без відповідальних людей нічого не значить. Спасибі менеджеру який весь час був на зв'язку, супроводжував. Молодці!!!
Олександр рекомендує цей магазин
5 серпня 2025 р.

Купив: Смартфон POCO X7 8/256GB Black, Замовлення №355507606

Потрібен був на день народження, вказав, що потрібно як можна швидше. Відправити в той же день. Задоволений, магазин приємний. Гарантійний талон відправили електронний. Рекомендую;
mucuk07 рекомендує цей магазин
22 травня 2025 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Awesome Olive (SM-A566BZGC), Замовлення №344480877

Роботою магазину задоволений купив телефон на подарунок. Рекомендую даний магазин.
l1ly_ B рекомендує цей магазин
14 травня 2025 р.

Купив: Смартфон POCO X7 Pro 8/256GB Yellow, Замовлення №343124848

Александр Прищенко рекомендує цей магазин
8 травня 2025 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Awesome Graphite (SM-A566BZKC), Замовлення №342294721

Відповідь представника «PhonePlanet»
Дякуємо за те що приділили час і залишили відгук) Чекаємо Вас за новими покупками?
Олег Костенко рекомендує цей магазин
23 березня 2025 р.

Купив: lenovo tab p11 gen 2 6/128 strom grey, Замовлення №335441200

Дякую за найкращю ціну і бездоганний сервіс!!!
Відповідь представника «PhonePlanet»
Дякуємо за замовлення. Нехай працюють довго!
Sheme4enya рекомендує цей магазин
21 березня 2025 р.

Купив: Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8/256 GB Aurora Purple (Global Version), Замовлення №335219453

Все пройшло швидко, ціна актуальна, допомогли з вибором скла і чохла. Можу рекомендувати.
Інна рекомендує цей магазин
18 березня 2025 р.

Купив: Смартфон Самсунг А 16,захисне скло,блок живлення, Замовлення №335154687

Дуже задоволена,замовлення прийшло дуже швидко,все на вищому рівні .Щиро дякую за оперативність і якісний товар.Рекомендую!
SOKAL рекомендує цей магазин
13 березня 2025 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Hoco W39 Blue, Замовлення №284979212

Потрібно було терміново племінниці на подарунок навушники. Купував тут неодноразово, тому замовив тут. Ціна була не найнижча, але відправили і день замовлення. Дякую. Мала задоволена
gravitapok рекомендує цей магазин
14 лютого 2025 р.

Купив: Xiaomi 14T 12/256GB Titan Black (with charger) (Global Version), Замовлення №330620537