Відгуки про PhonePlanet

Наталі Пазушко рекомендує цей магазин
31 грудня 2024 р.

Купив: Xiaomi Poco X6 Pro 8/256GB NFC Grey, Замовлення №6205

Тут на сайті дуже мало відгуків про цей магазин, тому обов'язково вирішила залишити свій, бо коли купляла тут телефон це трохи бентежило... Так ось, як тільки зробила замовлення, упродовж 10 хвилин мені зателефонували, були додаткові питання -проконсультували, допомогли у вирішенні питання, і ОДРАЗУ (не через годину, а одразу!!!) відправили!!! Оце я розумію клієнтоорієнтовність! До речі і ціна нижча за багато інших магазинів!
Дякуємо за замовлення) Чекаємо за новими покупками)
Спрінк трап komendant рекомендує цей магазин
27 грудня 2024 р.

Купив: Смартфон Google Pixel 9 12/128GB Obsidian, Замовлення №5175477410636979

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Телефон отримав вчасно,крім нього замовив це чехол і ремінці та павербанк якість класна рекомендую Ще й люди виявились добросовісні ,випадково відправив предоплату повторно то вернули кошти навіть не знаючи їх Ставлю їм 5 зірок рекомендую
Александр Калашников рекомендує цей магазин
26 грудня 2024 р.

Купив: Смартфон POCO X6 Pro 12/512GB Grey, Замовлення №323588425

Все сподобалося, беру у магазині вже третій апарат для сім'ї. Усі ходять задоволені. Приємно спілкуватись, уважно вислухають, порекомендують, допоможуть. Дуже раджу!
Виталий Грига рекомендує цей магазин
1 грудня 2024 р.

Купив: Xiaomi POCO F6 Pro 12/512GB Black, Смартфон POCO F6 Pro 12/512GB Black, Замовлення №20451048961535

Відповідь представника «PhonePlanet»
дякуємо за відгук. просимо вибачення за незручності. у звязку в великою кількістю замовлень, могли повторно не зателефонувати
gveniar рекомендує цей магазин
7 листопада 2024 р.

Купив: Смартфон POCO M6 Pro 8/256GB Black, Замовлення №1

Зробив замовлення через вайбер,через 5 хв відповіли,ціна наявність відповідали сайту.зробив передоплату сам,магазин не просив,на наступний день отримав телефон.упаковка нова.не відкривали.Дякую за гарну роботу!
Олександр рекомендує цей магазин
26 жовтня 2024 р.

Купив: Смартфон POCO F6 Pro 12/512GB White, Замовлення №313741072

Все пройшло добре Відправили так як домовлялися Товар новий запакований Даний магазин Ре Ко Мен Дую!
Vikvita рекомендує цей магазин
24 жовтня 2024 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A15 4/128GB Black (SM-A155FZKD), Замовлення №313168131

Рекомендую магазин! Від оформлення замовлення до отримання в поштоматі минула доба) супер швидко!
Sergey Kolesha рекомендує цей магазин
3 жовтня 2024 р.

Купив: Samsung Galaxy A55 5G SM-A556E 12/256GB Awesome Navy, Замовлення № 310554409

Євгеній Крупильницький рекомендує цей магазин
27 вересня 2024 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Violet (SM-S928BZVG), Замовлення №втрачений

Відправили телефон наложним платіжем пісдя не виликого попереднього платіжа, все чудово але уточнуйте стан коробки (чи вскрита) перед відправкою. Рекомендую даний магазин! Зв'язались швидко після створення заявки, відправили на наступний день.
Макс Сухина рекомендує цей магазин
25 серпня 2024 р.

Купив: Смартфон POCO F6 8/256GB Black, Замовлення №20450984852726

Відправили через 4 години після замовлення.