Відгуки про cyberdream.com.ua

Дякую! Все супер!
Семен рекомендує цей магазин
22 листопада 2024 р.

Купив: Процесор AMD Ryzen 5 7500F, Замовлення №2862317694

Поки від інших доставки не дочекаєшся, кібердрім справді працює в омрійному режимі та потужно доставляє все менше ніж за добу. Не перший раз замовляю і не останній
Відповідь представника «cyberdream.com.ua»
Дякуємо за Ваш відгук! Завжди раді бачити Вас у нашому магазині!
Scrooge рекомендує цей магазин
6 листопада 2024 р.

Купив: Процесор AMD Ryzen 5 7500F (100-000000597), Замовлення №5266

Впервые сделал заказ в данном магазине, впечатление отличные. Отправили быстро, упаковано отлично, все работает) Благодарю
Відповідь представника «cyberdream.com.ua»
Дякуємо, що обрали нас! Ми цінуємо вашу довіру та раді бути частиною вашого вибору. З нетерпінням чекаємо на нові зустрічі!
7z2wcx664v рекомендує цей магазин
23 жовтня 2024 р.

Купив: SSD накопичувач Crucial T500 2 TB (CT2000T500SSD8) P8CR001 , Замовлення №№5134

Магазин топ. Придбав ссд з гарною знижкою. В телеграмі мене попередили, що ця модель має дефект (при запису дуже великих файлів швидкість падає, але для ігор це не грає ролі), що приємно, тому що деякі магазини цього не роблять
Відповідь представника «cyberdream.com.ua»
Дякуємо за чудовий відгук! Сподіваємося побачити вас знову в нашому магазині!
dartsy рекомендує цей магазин
21 жовтня 2024 р.

Купив: SSD WD Black SN770 1 TB (WDS100T3X0E), Замовлення №5092

Вибрав магазин через ціну та можливість доставки укрпоштою, менеджер ввічливий, відповідає швидко, відправили вчасно, єдине, що мені не передзвонили по замовленню, я сам їм телефонував.
Представник магазину «cyberdream.com.ua»
Дякуємо за ваш відгук! Перепрошуємо за незручність – ми обов'язково звернемо увагу на цей момент, щоб поліпшити наш сервіс. Чекаємо вас знову!
23 жовтня 2024 р. Відповісти
MILA18 рекомендує цей магазин
13 жовтня 2024 р.

Купив: портативна колонка JBL Flip 6 Black (JBLFLIP6BLK), Замовлення №5039

Дякую за замовлений у Вас товар Дуже задоволена швидкістю доставки, та спілкуванням з оператором Якість відмінна?
Відповідь представника «cyberdream.com.ua»
Дякуємо за Ваш відгук! Будемо і надалі старатись тримати "марку".
Artem Ohanjanyan рекомендує цей магазин
8 жовтня 2024 р.

Купив: Мікрофон вокальний Audio-Technica ATR2100x-USB, Замовлення №5019

Шукав конкретну модель мікрофона. Він був в наявності, швидко передали в службу доставки, на наступний день отримав. Все відповідає опису, спілкування ввічливе :)
Відповідь представника «cyberdream.com.ua»
Щиро вдячні за Ваш відгук! Чекаємо на Вас знову в нашому магазині, щоб порадувати новими пропозиціями.
Дарина Пархоменко рекомендує цей магазин
4 жовтня 2024 р.

Купив: Миша ATTACK SHARK X3 Purple, Замовлення №4493

Магазин рекомендую. Мишка була у наявності, ціна актуальна. Відправили у день замовлення, накладений платіж за моїм бажанням, на наступний ранок я вже отримала її на НП. Упаковано було все дуже добре в кілька коробок.) Чек надіслали у телеграм, він же і є гарантія. Тож все супер. :)
Відповідь представника «cyberdream.com.ua»
Дякуємо, що поділились своїми враженнями! Будемо раді знову бачити Вас серед наших постійних покупців
Empty Eyes рекомендує цей магазин
12 серпня 2024 р.

Купив: Процесор AMD Ryzen 7 5700X3D (100-000001503), Замовлення №4518

Volodymyr рекомендує цей магазин
4 серпня 2024 р.

Купив: AMD Ryzen 5 5600, Процесор AMD Ryzen 5 5600 (100-000000927), Замовлення №№4477

Магазином задоволений. Сподобалось що є оплата частинами і ціна на момент покупки одна з найнищих.