Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про OnOff

vlakodlak рекомендує цей магазин
2 січня 2025 р.

Купив: Ноутбук ASUS ProArt P16 OLED H7606WV (H7606WV-P16.R3704060), Замовлення №1921

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Дмитро_007 не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
25 листопада 2024 р.

Хотів купити: Ноутбук Lenovo LOQ 15ARP9 (83JC0000US)

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Продавець замовлення не обробив. Товару немає в наявності. Або є, але за іншою ціною вище ніж в замовленні.
Продали з другого замовлення на 377 грн. дорожче першого. Але вважаю, що питання купівлі вирішено. Магазин рекомендую!
5 грудня 2024 р. Відповісти
Dmytro Salskyi рекомендує цей магазин
5 жовтня 2024 р.

Купив: ASUS ROG Zephyrus G14.R94060, Замовлення №№1751

Артур Куйтан рекомендує цей магазин
19 серпня 2024 р.

Купив: Навушники TWS Razer Hammerhead Pro HyperSpeed Black (RZ12-04590100-R3G1), Замовлення №1563

Victor whocares рекомендує цей магазин
15 серпня 2024 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Logitech G435 LIGHTSPEED Black (981-001050), Замовлення №1731

Дуже задоволений оперативністю, якістю обслуговування та постійним супроводом від моменту замовлення і навіть після завершення покупки як такої. Ніколи не залишаю відгуки, а тут мене так здивували відношенням до роботи і клієнта, що захотілось висловити вдячність за роботу. За можливості, це мій пріоритетний вибір при майбутніх покупках.
Елизавета Кролевецкая рекомендує цей магазин
8 серпня 2024 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 15, Замовлення №1724

Замовила MacBook. В обіцяний термін доставки вклались. Менеджер зв?язався через 5хв після замовлення. Надали повну консультацію з технічних характеристик. Покупкою повністю задоволена. Дякую за оперативність
Відповідь представника «OnOff»
Дякуємо за ваш відгук. Приємно чути, що ви задоволені покупкою MacBook. Ваші слова надихають нас на подальше покращення сервісу. Дякуємо за довіру та будемо раді бачити вас знову!
Андрій рекомендує цей магазин
1 травня 2024 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Logitech G435 LIGHTSPEED Black (981-001050), Замовлення №1671

Відповідь представника «OnOff»
Дякую вам за такий детальний і позитивний відгук! Ми раді, що ви задоволені покупкою навушників Logitech G435 LIGHTSPEED Black і сервісом нашого магазину. Ваші поради щодо необхідності блютуз адаптера для стаціонарного ПК також будуть корисні іншим покупцям. Дякуємо, що звернулися до нас і залишили відгук. Будемо раді знову бачити вас в нашому магазині! З найкращими побажаннями, Команда OnOff
abra kadabra рекомендує цей магазин
10 січня 2024 р.

Купив: Ноутбук ASUS ROG Strix G16 G614JI (G614JI-AS94), Замовлення №1620

Нещодавно я придбав у магазині onoff.com.ua ноутбук ASUS ROG Strix G16 G614JI (G614JI-AS94). Хочу поділитися своїми враженнями. Ноутбуком я дуже задоволений. Також я був приємно здивований якістю обслуговування магазину. Менеджери швидко та ввічливо відповідали на мої запитання, а доставка була дуже швидкою. Я рекомендую цей магазин усім, хто хоче придбати хороший ноутбук.
Відповідь представника «OnOff»
Шановний клієнте! Дякуємо за позитивний відгук. Звертайтесь, залюбки допоможемо.
Михаил Зиновьев рекомендує цей магазин
4 січня 2024 р.

Купив: Ноутбук Lenovo ThinkPad E16 Gen 1 (21JN003XUS), Замовлення №213434

Дуже добрий магазин, купляв там ноутбук. Все прийшло швидко.
Рия рекомендує цей магазин
2 січня 2024 р.