Купив: Кабель Vention DisplayPort to VGA 1.5m Black (HBLBG), Замовлення №12451
Купив: Motorola G06 4/256GB Tendril (PBA20001UA), Замовлення №12423
Купив: Гібридний сонячний інвертор (hybrid) Deye SUN-8K-SG05LP1-EU-AM2-P, Замовлення №20451420597972
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: Мультисплит-система ERGO ACI 1835 ODU MSH (2) + ACI 0935 IDU MSW W х 2, Замовлення №12030
Купив: Лінійно-інтерактивний ДБЖ Ritar RTSW-1500 LCD 24V, Замовлення №№12171
Купив: Смартфон Motorola Edge 60 Neo 12/256GB Grisaille (PBA80009), Замовлення №11643
Купив: Монітор Philips 34M2C6500/00, Замовлення №11788
Купив: Клавіатура HATOR Icefall PRO Wireless Black (HTK450UA), Замовлення №11371
Купив: Ноутбук HP Victus 15-fb2006ua (B23A6EA), Замовлення №11178
Хотів купити: Жорсткий диск для ноутбука 2.5, Замовлення №11081
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару