Відгуки про freephone.in.ua

Владимир Петрович не рекомендує цей магазин
10 лютого 2026 р.

Купив: Iphone , Замовлення №145655

olyakisera рекомендує цей магазин
4 лютого 2026 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 EU-Version, Замовлення №18242

Сумнівалась чи замовляти, бо з цим магазином контактую вперше, та ще й відправка після повної оплати. Замовляла екофло. Але все пройшло супер: мені швидко зателефонували для уточнення замовлення, відправили наступного дня. Відповіли на всі мої запитання, менеджер перетелефонував, щоб більш детально роз'яснити одне з питань у переписці. За це дякую і окремо - за оперативність! У період відключень це важливо.
Відповідь представника «freephone.in.ua»
Дякуємо за довіру до нашого інтернет магазину) Стараємося якомога швидко та якісно опрацювати замовлення, а також виконати швидку відправку)
Vitalii Shevchenko рекомендує цей магазин
3 лютого 2026 р.

Купив: Смартфон POCO F8 Pro 12/512GB Titanium Silver, Замовлення №18253

В принципі жодних питань та негативу в мене немає. Співпраця була позитивною, магазин рекомендую. Телефон просто вогонь, всім повністю задоволений
Відповідь представника «freephone.in.ua»
Дякуємо Віталій) Дуже раді що все Вам сподобалося) Нехай служить)
Максим Павлович рекомендує цей магазин
29 січня 2026 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 EU-Version, Замовлення №18251

Замовив зарядну станцію Ecoflow Delta 3, в інтернет магазині "FreePhone", відгукнулись відразу, все чудово працює, відправили товар вчасно за попередньою домовленістю. Рекомендую даний магазин. Товаром задоволений на ? відсотків...
Відповідь представника «freephone.in.ua»
Дякуємо Максим) за відгук і вибір нашого інтернет магазину) Нехай служить Вам)
М. Черепашук рекомендує цей магазин
25 грудня 2025 р.

Купив: Смартфон POCO F7 12/512GB Black з блоком зарядки, Замовлення №18142

Товар відповідає заявленому на сайті, прийшов швидко у бездоганному вигляді. Магазин рекомендую
Відповідь представника «freephone.in.ua»
Добрий день Максим! Дякуємо за відгук) Нехай служить Вам)
Iryna Smochek рекомендує цей магазин
18 грудня 2025 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow RIVER 2 Max EU, Замовлення №18012

Відповідь представника «freephone.in.ua»
Дякуємо Ірина за відгук) І за вибір нашого інтернет магазину)
Иван рекомендує цей магазин
4 грудня 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium (MTV63), Замовлення №18019

Дуже оперативно, з неочікуваний приємним бонусом у вигляді чохла. Дякую.
Відповідь представника «freephone.in.ua»
Дякуємо за відгук) Стараємося для людей) Нехай служить Вам)
s0le рекомендує цей магазин
12 листопада 2025 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Titanium Black (SM-S938BZKD), Замовлення №17938

Відповідь представника «freephone.in.ua»
Дякує за вибір нашого магазину) Нехай служить Вам)
Віктор Пилипець рекомендує цей магазин
6 листопада 2025 р.

Купив: Екшн-камера GoPro HERO11 Black Mini (CHDHF-111-TH), Замовлення №17909

Камера класна. Ще й в чохлі(коробка під аксесуари). Обслуговування швидко і якісно.
Відповідь представника «freephone.in.ua»
Добрий день) Дякуємо що обрали наш магазин) Будемо раді бачити ще в нашому інтернет магазині)
Юрій Артеменко рекомендує цей магазин
4 листопада 2025 р.

Купив: Смартфон POCO F7 12/256GB Black з блоком зарядки, Замовлення №17876

Все пройшло добре! Оформив замовлення на сайті продавця, заплатив за реквізитами. Через деякий час зателефонував, поцікавився датою відправки. Все оформили і відправили в указаний термін. Хороше пакування, повна комплектація. Дякую за позитивний досвід! Сам телефон має дві сильних сторони: процесор і екран. Із мінусів: камера досить середня.
Відповідь представника «freephone.in.ua»
Дякуємо за відгук) Нехай служить Вам)