Відгуки про freephone.in.ua

Mary Shaw рекомендує цей магазин
19 березня 2025 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S24 Ultra SM-S9280 12/512GB Titanium Black, Замовлення №15861

Оформили замовлення дуже швидко, після цього проконсультували по всіх питаннях. Доставка пройшла без проблем. Самим телефоном дуже задоволена, обирала його досить довго і ретельно. За весь час користування ні разу не пошкодувала що взяла саме цю модель.
Відповідь представника «freephone.in.ua»
Дякуємо за відгук) Нехай Служить Вам) Будемо раді бачити ще в нашому інтернет магазині)
Евгений Галандзоаский рекомендує цей магазин
16 березня 2025 р.

Купив: Googel piksel 6 pro, Замовлення №15876

Відповідь представника «freephone.in.ua»
Дякуємо за вибір нашого інтернет магазину)
pasha nikoluyk рекомендує цей магазин
6 березня 2025 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB Phantom Black (SM-S908BZKD), Замовлення №15847

Доставили на наступний день.
Відповідь представника «freephone.in.ua»
Дякуємо за відгук) Стараємося для наших клієнтів якомога швидше відправляти товар)
DimaKA рекомендує цей магазин
5 березня 2025 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Black (SM-S928BZKG), Замовлення №15856

Відповідь представника «freephone.in.ua»
Щиро дякуємо за відгук) Нехай служить Вам)
Юрій Шершаков рекомендує цей магазин
5 березня 2025 р.

Купив: Смартфон Google Pixel 6 8/128GB Stormy Black, Замовлення №15833

Купляв смартфон Pixel 6 новий Прислали на Нову Пошту після плата. В заводський упаковці з пломбами. Ціна найнижча . Все гарно, користуюсь, задоволений.
Відповідь представника «freephone.in.ua»
Дякуємо за відгук Юрій) Будемо раді бачити Вас ще в нашому магазині)
Leonid Shapoval рекомендує цей магазин
23 лютого 2025 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Titanium Black (SM-S928BZKH), Замовлення №15787

Відповідь представника «freephone.in.ua»
Дякуємо за вибір нашого магазину) Нехай служить Вам )
Оксана Іслямова рекомендує цей магазин
18 лютого 2025 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S24+ 12/512GB Cobalt Violet (SM-S926BZVG), Замовлення №15673

Хороша ціна . Телефон з заводськими пломбами , що було важливо. Менеджер швидко зв'язався, надав всю інформацію, і в цей же день відправили .
Відповідь представника «freephone.in.ua»
Дякуємо за відгук) Раді що Вам сподобалося) Нехай служить Вам)
Андрій Володим. рекомендує цей магазин
8 лютого 2025 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S20 Ultra SM-G988 12/128GB Black (SM-G988BZKD), Замовлення № 15658

Відповідь представника «freephone.in.ua»
Добрий вечір) Щиро дякуємо Вам за вибір нашого інтернет магазину) Стараємося для людей і надаємо хороший сервіс) Нехай служить Вам)
Скрипилин Александр рекомендує цей магазин
23 грудня 2024 р.

Купив: Айфон 14про, Замовлення №????JExifMM*

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Відповідь представника «freephone.in.ua»
Дякуємо що обрали наш магазин) Будемо раді бачити Вас ще)
Constanta рекомендує цей магазин
21 грудня 2024 р.

Купив: Смартфон Google Pixel 6 8/128GB Sorta Seafoam USA, Замовлення №15548

Відповідь представника «freephone.in.ua»
Дякуємо за відгук) Нам дуже приємно, що ви оцінили якість обслуговування в нашому інтернет магазині) Стараємося і будемо ще краще працювати над сервісом для наших покупців) Нехай служить Вам)