Купив: водонагреватель накопительный Quartz Vallon 15 U, Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Quartz Vallon 15 U, Замовлення №20451152372231
Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Quartz Vallon 15 U, Замовлення №Без номера
Купив: Ardesto YCM-E1500 кавоварка, Замовлення №20451124449197
Купив: Ваги кухонні електронні Liberton LKS-0717, Замовлення №20451118026108
Купив: Whirlpool TGML 660 IX (варочна поверхня), Газова варильна поверхня Whirlpool TGML 660 IX, Замовлення №20451105529545
Купив: Принтер Epson EcoTank L3270 (C11CJ67434), Замовлення №204241
Купив: Gorenje BM235ORAW, Замовлення №ТН 20450964521030