Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline

Купив: Електрочайник Bosch TWK7203, Замовлення №248413
Купив: Занурюваний блендер Zelmer ZHB4652 Vario 1400 max, Замовлення №2345
Купив: Зарядна станція EcoFlow RIVER 3 Plus (EFRIVER3Plus-EU-CBOX), Замовлення №3513008542
Хотів купити: Робот-пилосос з вологим прибиранням Dreame Bot D20 Ultra (RLD31SE)
Хотів купити: EcoFlow RIVER 2 Max
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Купив: Холодильник з верхньою морозильною камерою Interlux ILR-0155W, Замовлення №16075
Купив: Робот-пилосос з вологим прибиранням Tefal X-Plorer S240+ AI RG9695WH, Замовлення №16057
Купив: Ваше замовлення: Робот пилосос Tefal X-Plorer S240+ AI RG9695WH , Робот пилосос Tefal X-Plorer S240+ AI RG9695WH , Замовлення №16046
Купив: Монітор GIGABYTE MO34WQC, Замовлення №15946
Купив: Монітор MSI MAG 275CQRF-QD E2, Замовлення №230834
Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек