Купив: Портативна зарядна станція Flashfish A101, Замовлення №4866
Сподобалося: відповідність ціни, оформлення замовлення, повернення товару, відповідність умов оплати
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, сервісна підтримка

Купив: Портативна зарядна станція, повербанк для ноутбука Flashfish A301, 320 Вт, Замовлення №5517
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, сервісна підтримка

Купив: Портативна сонячна батарея, панель для заряджання телефону і генератора Flashfish TSP18V/100W, склад, Замовлення №5742

Купив: BLUETTI EB3A, Замовлення №3910
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Купив: Повербанк (powerbank) портативна батарея Baseus Adaman Metal Digital Display 65W, 20000 mAh, blue, Замовлення №3716
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Не сподобалося: повернення товару, сервісна підтримка

Купив: Bluetti AC200MAX, 2200 Вт, 2048 Вт*ч, Замовлення №5571
Сподобалося: відповідність умов оплати
Купив: Bluetti Poweroak AC50S, 300 Вт, 500 Вт*год, Замовлення №3914
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Купив: Портативна зарядна станція, електростанція для дому Bluetti PowerOak EB70, 1000 Вт, 716 Вт*год, Замовлення №5153
Сподобалося: відповідність ціни, оформлення замовлення, відповідність умов оплати
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: ПОРТАТИВНА БАТАРЕЯ BASEUS BIPOW DIGITAL DISPLAY 20W, 30000 MAH, WHITE, Замовлення №4344

Купив: ПОРТАТИВНА ЗАРЯДНА СТАНЦІЯ, ПОВЕРБАНК ДЛЯ НОУТБУКА FLASHFISH A301, 320 ВТ, 292 ВТ*ГОД, Замовлення №5094
Сподобалося: відповідність ціни, оформлення замовлення
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати