Відгуки про ECODRIVE

chechamasha рекомендує цей магазин
10 березня 2025 р.

Купив: Dabbssor DBS3500 Ladestation, 3600 W, 3430 W*h (Kraftwerk f?r Zuhause, USV, USV), Замовлення №202422

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Все добре. Товар отримала і далі відправила військовим. Шкода, що не було знижки для військових, навіть якщо я маю УБД військового. Це дуже прикро. Я волонтер, збирала кошти по всіх людях. Ми всі маємо зараз допомагати військовим, нашим захисникам. Пишу як є.
Відповідь представника «ECODRIVE»
Шановний клієнте! Щиро дякуємо вам за ваш чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені вашою покупкою! Ваші слова надихають нашу команду працювати ще старанніше. Наразі і справді в магазині нема додаткових знижок - так як на нашому сайті представлені найвигідніші пропозиції та ціни в порівняни ринку. Ми завжди раді бачити вас у нашому магазині і з нетерпінням чекаємо на ваші нові замовлення. Дякуємо, що довірились нам та не одноразово наш клієнт. У разі виникнення додаткових питань - звертайтесь! Гарного та спокійного Вам дня! З повагою, магазин EcoDrive
Елена Власенко рекомендує цей магазин
10 березня 2025 р.

Купив: набір швабра та відро з віджимом homettler magician plus 2-в-1, Замовлення №202974

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Відповідь представника «ECODRIVE»
Шановний клієнте! Щиро дякуємо вам за ваш чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені вашою покупкою! Ваші слова надихають нашу команду працювати ще старанніше. Ми завжди раді бачити вас у нашому магазині і з нетерпінням чекаємо на ваші нові замовлення. Дякуємо, що довірились нам та не одноразово наш клієнт. У разі виникнення додаткових питань - звертайтесь! Гарного та спокійного Вам дня! З повагою, магазин EcoDrive
Ярослав Кирятков рекомендує цей магазин
10 березня 2025 р.

Купив: Акумулятор HinaESS , Акумуляторна міні пила ProCraft PKA44 + 1 АКБ, Замовлення №203011

Саша Эмо-Бой рекомендує цей магазин

Купив: Poko x6 pro, Замовлення №20451111633976

380675102929 рекомендує цей магазин
10 березня 2025 р.

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Midnight Black, Замовлення №#1207052

Andrey Ogorelin рекомендує цей магазин
28 лютого 2025 р.

Купив: Гібридний інвертор Must PV19-6048EXP, 48 В, 120 А, 6000 Вт (високочастотний безперебійник, WI-FI, UP, Гібридний сонячний інвертор (hybrid) MUST PV19-6048 EXP, Замовлення №Гібридний інвертор Must P

Придбав 2 інвертори для работи у паралель. Все вийшло. Тепер маю можливість поживати від сонечка до 12 кВт на годину:)
Pavlo Kruhlikov рекомендує цей магазин
21 лютого 2025 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU), Замовлення №192901

Добрий день! Хочу поділитись своїм досвідом співпраці з EcoDrive. Це був перший досвід. Замовлення зробив в суботу, 1-го лютого, оплата частинами. Наступного дня, 2-го лютого, вже отримав зарядне на Новій Пошті. Все пройшло оперативно і вдало. Дякую!
Відповідь представника «ECODRIVE»
Шановний клієнте! Щиро дякуємо вам за ваш чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені вашою покупкою! Ваші слова надихають нашу команду працювати ще старанніше. Ми завжди раді бачити вас у нашому магазині і з нетерпінням чекаємо на ваші нові замовлення. У разі виникнення додаткових питань - звертайтесь! Гарного та спокійного Вам дня! З повагою, магазин EcoDrive
Puggy Pug рекомендує цей магазин
11 лютого 2025 р.

Купив: Акумулятор для ДБЖ/інвертора Kepworth LiFePO4 12V 180AH, Замовлення №180964

Сервіс на вищому рівні. Оперативне вирішення питання. Йдуть на зустріч.
Юрий Харченко рекомендує цей магазин
10 лютого 2025 р.

Купив: Набір швабра та відро з віджимом Joybos Z76, з 2-ма швабрами, 2 мопи в комплекті, товари для дому, Замовлення №193771

Якісний товар, швидка доставка. Професійний консультант. Рекомендую
Юлія Тихончик рекомендує цей магазин
30 січня 2025 р.

Купив: Гібридний інвертор Must PV18-3224VPM, 24 В, 3200 Вт (безперебійник, UPS, ДБЖ), Замовлення №190109