Відгуки про ECODRIVE

Nick L рекомендує цей магазин
18 травня 2026 р. На модерації

Купив: Акумулятор LanPWR LiFePO4 12V/100AH, 100A (1280W*h), Smart BMS, Bluetooth APP (літій-залізо-фосфатни, Замовлення №1309798

Вже не перший раз купую в цьому магазині як акумулятори, так і інші товари для дому, все подобається, обслуговування швидке, ціна і терміни доставки відповідають заявленим, пакування надійне. По замовленню зі мною зв'язались, відповіли на питання, все пройшло швидко і приємно. Дякую магазину за приємні пропозиції, а менеджеру Григорію за обслуговування.
UMZ 4x4 рекомендує цей магазин
17 травня 2026 р. На модерації

Купив: Електросамокат Kugoo KIRIN G2, Замовлення №5369937

Товар був в наявності, надійно запакований із зазначеною ціною, що і на сайті, швидка відправка, класний менеджер навіть після забраного товару - уточнював чи все оk)) Однозначно рекомендую до співпраці?
Відповідь представника «ECODRIVE»
Шановний клієнте! Щиро дякуємо вам за ваш чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені вашою покупкою! Дякуємо, що довірились нам. У разі виникнення додаткових питань - звертайтесь! Гарного та спокійного Вам дня! З повагою, магазин EcoDrive.
Оксана рекомендує цей магазин
15 травня 2026 р. На модерації

Купив: Вакуматор, вакуумні пакети Actuel Комплект вакуумних пакетів розмір L+M 2 шт (3665257476830), Замовлення №1371073

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Дуже задоволена покупкою ? Відмінне обслуговування та дуже швидка відправка — тільки замовила, і вже відправили.
f262p79696 рекомендує цей магазин

Купив: Електросамокат Kugoo KIRIN G3 Pro Black, Замовлення №5370241

Крутий магазин, беру не перший самокат, но цей магазин виявився реально честним та зробив все як обіцяв в середу замовив в п?ятницю забрав, були питання мені на них зрозуміло відповіли а на одне зняли відео де пояснили, дуже крута підтримка та знання своєї роботи
Ольга Половнюк рекомендує цей магазин

Купив: Мікрофонна радіосистема DJI Mic Mini, Замовлення №1370404

Щиро хочеться подякувати. Замовляла в EcoDrive систему DJI Mic Mini (1RX + 1TX) для роботи одночасно з iPhone та Canon 5D Mark IV — усе підійшло ідеально. Звук просто шикарний, я в повному захваті ? Окрема подяка консультанту — весь час був на зв’язку, спокійно відповідав на всі питання. Упаковка ідеальна, усе приїхало акуратно, нічого не пом’ято, усе нове та запечатане. Тепер точно знаю, куди звертатись за технікою надалі ?
Владислав Семенко рекомендує цей магазин
10 травня 2026 р.

Купив: Менеджер Валерія. Ви купували зарядну станцію электросамокат Kugoo Kirin G2 2026,, Замовлення №400872

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Вітаю . Купував для сина Самокат Куго. Мав раніше негарний досвід купівлі в іншому магазині. (брали кошти за доставку ,а отримував інший товар) . Для мене це дуже важливо, тому що військовослужбовець і не мав можливості сам перевірить товар. Самокат ми отримали той що замовляли( а не якусь там підробку) Син задоволений, я тем більше) Дуже дякую Валеріии за якісну роботу. )))
Eva Solovko рекомендує цей магазин
30 квітня 2026 р.

Купив: Зарядна станція DJI Power 2000 (DYM2000H), Замовлення №1364562

Дуже рекомендуємо ECODRIVE. Придбали Зарядну станцію DJI Power 2000. Замовлення #1364562 . Дякуємо за професійну консультацію Віталію, все було на вищому рівні. Вислали дуже швидко, навіть швидше ніж планували. Віталій допоміг з вибором, переконав у якості, надійності пристрою. Всё працює на всі 1000%! Дуже задоволені покупкою, магазином ECODRIVE та професійною підтримкою від працівника ECODRIVE - Віталія! Дякуємо!
artkoslev рекомендує цей магазин
30 квітня 2026 р.

Купив: Електрочайник Xiaomi Electric Glass Kettle (MJDSH05FD/BHR7423EU), Замовлення №382636

Покупал электрочайник Xiaomi Electric Glass Kettle в прошлом месяце. Остался очень доволен покупкой. Товар соответствует заявленным характеристикам, вода нагревается очень быстро, есть подсветка, чайник выглядит презентабельно) Спасибо Вам за чайник и быструю доставку) Рекомендую!
Дмитро рекомендує цей магазин
8 квітня 2026 р.

Купив: набір швабра та відро з віджимом Joybos та совок з щіткою Joybos, Замовлення №1364599

Shaleva рекомендує цей магазин
8 квітня 2026 р.

Купив: Електросамокат Kugoo Kirin G2 Ultra Dual (800x2 Вт; 18 А*год; 48В), чорний, Замовлення №1364187

Дякую вам за обслуговування! Особливо хочу подякувати менеджеру Анастасії — вона надала мені всю потрібну інформацію, швидко проконсультувала та допомогла з вибором. Дуже приємно мати справу з такими професіоналами! Рекомендую.