Купив: Акумулятор Deye SE-F5 Pro-C LiFePO4 51.2V/100AH, 5120 W*h (з дисплеєм) (літій-залізо-фосфатний акуму, Замовлення №391005

Купив: набір швабра та відро з віджимом Joybos та совок з щіткою Joybos, Замовлення №1364599

Купив: Електросамокат Kugoo Kirin G2 Ultra Dual (800x2 Вт; 18 А*год; 48В), чорний, Замовлення №1364187

Купив: Автоматична годівниця Petwant F14-L, Автоматична годівниця Petwant F14-L, Замовлення №1352675
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: Електросамокат Kugoo KIRIN G2, Замовлення №380905
Сподобалося: наявність, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Купив: Powmr Solar 4200W POW-HVM4.2K-24V-D, 24В-4200Вт / 12В-2300Вт, Замовлення №#1360047
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару
Не сподобалося: відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: машинка для стрижки тварин / набір для грумінгу CKS Набір для грумінгу та сушіння -GD-1, 2 в 1, домашній грумінг салон для тварин, Замовлення №377575

Купив: Електросамокат Kugoo KIRIN G4, Замовлення №20451400274565

Купив: акумулятор Dyness PowerHaus LiFePO4 51,2V/100Ah (5120W*h), гібридний інвертор LUXPOWER SNA6000 WPV,, Замовлення №347362

Купив: зарядна станція Fossibot F2400, Замовлення №№1359555