Відгуки про ECODRIVE

Володимир П'ятницький рекомендує цей магазин
10 квітня 2026 р. На модерації

Купив: Акумулятор Deye SE-F5 Pro-C LiFePO4 51.2V/100AH, 5120 W*h (з дисплеєм) (літій-залізо-фосфатний акуму, Замовлення №391005

Придбав інвертор DEYE та акумулятори до нього. Отримав якісну консультацію. Відправили товар вже на другий день. Дякую!
Відповідь представника «ECODRIVE»
Шановний клієнте! Щиро дякуємо вам за ваш чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені вашою покупкою! Дякуємо, що довірились нам. У разі виникнення додаткових питань - звертайтесь! Гарного та спокійного Вам дня! З повагою, магазин EcoDrive.
Дмитро рекомендує цей магазин
8 квітня 2026 р. На модерації

Купив: набір швабра та відро з віджимом Joybos та совок з щіткою Joybos, Замовлення №1364599

Shaleva рекомендує цей магазин
8 квітня 2026 р. На модерації

Купив: Електросамокат Kugoo Kirin G2 Ultra Dual (800x2 Вт; 18 А*год; 48В), чорний, Замовлення №1364187

Дякую вам за обслуговування! Особливо хочу подякувати менеджеру Анастасії — вона надала мені всю потрібну інформацію, швидко проконсультувала та допомогла з вибором. Дуже приємно мати справу з такими професіоналами! Рекомендую.
Alina рекомендує цей магазин
4 квітня 2026 р.

Купив: Автоматична годівниця Petwant F14-L, Автоматична годівниця Petwant F14-L, Замовлення №1352675

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Відповідь представника «ECODRIVE»
Шановний клієнте! Дякуємо Вам за довіру!
Valentina_pancir не рекомендує цей магазин

Купив: Електросамокат Kugoo KIRIN G2, Замовлення №380905

Сподобалося: наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

vfilimon412@gmail.com
31 березня 2026 р. Відповісти
Евгений Доценко рекомендує цей магазин
31 березня 2026 р.

Купив: Powmr Solar 4200W POW-HVM4.2K-24V-D, 24В-4200Вт / 12В-2300Вт, Замовлення №#1360047

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару

Не сподобалося: відповідність умов оплати, фіскальний чек

Заказывал в субботу, возможно поэтому поэтому не перезванивали . После моего звонка все пошло замечательно. Заказ отправили быстро. Правда при выборе оплаты наложенным платежом потребовали 1000 грн предоплаты на счёт ФОП.
Vitalii Dibrov рекомендує цей магазин
31 березня 2026 р.

Купив: машинка для стрижки тварин / набір для грумінгу CKS Набір для грумінгу та сушіння -GD-1, 2 в 1, домашній грумінг салон для тварин, Замовлення №377575

Дякую магазину за швидку доставку) Рекомендую)
Эдуард Гридчин рекомендує цей магазин
30 березня 2026 р.

Купив: Електросамокат Kugoo KIRIN G4, Замовлення №20451400274565

Коля Соколов рекомендує цей магазин
25 березня 2026 р.

Купив: акумулятор Dyness PowerHaus LiFePO4 51,2V/100Ah (5120W*h), гібридний інвертор LUXPOWER SNA6000 WPV,, Замовлення №347362

Звернувся до магазину ECODRIVE вперше купував акумулятор Dyness PowerHaus LiFePO4 51,2V/100Ah (5120W*h), гібридний інвертор LUXPOWER SNA6000 WPV, 48 В, 6000 Вт, 100 А. Одразу зв'язався менеджер Віталій (окоема подяку за його терпіння та компетенцію при виборі та узгодження замовлення). Товар відправили вчасно та в тій комплекутації як було в описі. Комплект працює на протязі 2-х місяців без жодних нарікань. Дійсно гарний комплект для приватного будинку. Однозначно рекомендую магазин.
Ірина Маковецька рекомендує цей магазин
24 березня 2026 р.

Купив: зарядна станція Fossibot F2400, Замовлення №№1359555

Чудовий магазин! Замовляла Fossibot F2400. Товар у наявності, ціна актуальна. Станція прийшла заряджена на 28 %, що дозволило перевірити її відразу на пошті. Дуже вдячна за оперативність та якісний сервіс. Все працює ідеально, тепер вимкнення світла не лякають. П’ять зірок!