Відгуки про Ready2Play

Vasilka рекомендує цей магазин
Сьогодні На модерації

Купив: Ноутбук MSI Katana 17 B13VGK (B13VGK-829XPL), Замовлення №7364

Хороший товар і сервіс на висоті. Всім задоволена, немає до чого причепитись. Рекомендую цей магазин і сама буду звертатись.
Таня Кузьменко рекомендує цей магазин
Сьогодні На модерації

Купив: Смарт-годинник Garmin Venu 2 Slate Stainless Steel Bezel with Black Case and Silicone Band (010-02430-11/01), Замовлення №7234

Можу похвалити працівників за сумлінну працю. Орієнтуються в асортименті, дуже ввічливі. Товар ок. Можна замовляти.
fl не рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Хотів купити: Монітор Dell G2524H (210-BHTQ)

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Заказал. Оплатил. Через сколько месяцев товар будет отправлен мне? С консультантами не вижу смысла связываться, каждый раз озвучиваются разные дни недели. Замовлення №7113
Відповідь представника «Ready2Play»
Шановний клієнт! На жаль, ми маємо глобальну затримку з переміщенням моніторів. Зі свого боку наразі ми не маємо можливості пришвидшити переміщення даної товарної групи, тому якщо для Вас уже неактуально очікувати - Ви можете в будь-який момент звернутися до наших менеджерів за номерами телефонів, які указані на сайті, та отримати повернення своїх коштів. Дякуємо за розуміння та приносимо свої вибачення за незручності!
Микола М (М&М) не рекомендує цей магазин
19 січня 2025 р.

Хотів купити: Ноутбук Lenovo LOQ 15IAX9 (83GS007SPB)

Не рекомендую. Перепрошую за конкретне слово, але просто БРЕШУТЬ. Замовив. Чекав. Постійно переносились терміни. В один із останніх разів менеджер повідомив, що трвар приїхав і через 2 години передають кур'єру на доставку. Через 10 хв той же менеджер сказав, що товар буде лише через тиждень у п'ятницю. У п'ятницю, що у суботу-неділю. У неділю, що у вівторок. Сподіваюся, що повернуть внесену передплату.
Відповідь представника «Ready2Play»
Шановний Микола! Укажіть, будь ласка, номер Вашого замовлення.
Добрий день! Почав шукати і не знайшов жодного повідомлення від вас про моє замовлення. Якби не зробив принтскрін платежу, то, мабуть, і не дізнався. #7538
Вчора Відповісти
Представник магазину «Ready2Play» відповів на коментар Микола М (М&М)
На модерації
Шановний Микола! Приносимо свої вибачення за дану ситуацію. Після затримок Ваше замовлення було на контролі у кількох менеджерів та керівництва, однак, на жаль, постачальники так і не виконали своїх обіцянок стосовно термінів. Як альтернативу, Вам була запропонована інша модель ноутбука, до якої б ми додали додатковий SSD за власні кошти, щоб зрівняти характеристики, однак і ця позиція не прибула у обіцяні терміни, хоча і модель була у набагато більшій кількості, ніж попередня. Зі свого боку, на жаль, до моменту переміщення товару на територію України, магазин не може суттєво пришвидшувати процес, адже логістикою займаються безпосередньо постачальники. Ми завжди працюємо над тим, щоб переміщення ставали швидшими, а затримки виникали все рідше. Стосовно термінів, які отримують клієнти - менеджери подають запити до постачальників, отримують від них інформацію та озвучують її клієнтам. Відповідно, про будь-які переноси наші працівники також дізнаються, подавши повторний запит при дзвінку клієнта і ідентично озвучують отримані терміни клієнту.
Сьогодні Відповісти
miron_20 рекомендує цей магазин
17 січня 2025 р.

Купив: Робот-пилосос з вологим прибиранням Dreame X40 Ultra Complete White, Замовлення №4901

Замовляли і раніше на цьому сайті, востаннє брали на Ready2Play робот-пилосос з вологим прибиранням Dreame X40 Ultra Complete White. Все прийшло на пошту наступного дня!! Перевірили, як завжди все гаразд!! Дякую
Відповідь представника «Ready2Play»
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Будемо раді бачити Ваші нові замовлення =) Ваш R2P
Nazar Bednoshey не рекомендує цей магазин
17 січня 2025 р.

Хотів купити: Процесор AMD Ryzen 9 7900X3D (100-100000909WOF)

Відповідь представника «Ready2Play»
Шановний Назар! Укажіть, будь ласка, номер Вашого замовлення.
Куди ви його присилаєте ?
17 січня 2025 р. Відповісти
7922
Вчора Відповісти
Володимир рекомендує цей магазин

Купив: Dyson Airstrait HT01 Nickel/Copper , Замовлення №7935

Можу рекомендувати цей магазин. Було трохи лячно робити замовлення, начитавшись негативних відгуків але ризикнув так як немало і гарних відгуків. Зробив замовлення на сайті, через декілька хвилин зателефонували і узгодили усі деталі: наявність передоплату спосіб і строки доставки Єдине, обіцяли відправити у той же день, але відправили наступного дня - зателефонували, вибачились і пообіцяли відправити до кінця дня. Товар є оригінальним і відповідає опису на сайті.
Дякуємо за фідбек! Будемо раді подальшій співпраці =) Ваш R2P
SHURZG DA TOP 11 не рекомендує цей магазин
16 січня 2025 р.

Хотів купити: Процесор AMD Ryzen 9 7900X3D (100-100000909WOF)

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Замовляв процесор 12.12.2024 і нарешті після очікування більше ніж 30+ днів а саме 16.01.2025 товара не опинилось в наявності (про що я дізнався з телефона коли сам зателефонував) і замовлення нарешті було скасовано
Відповідь представника «Ready2Play»
Шановний користувач! Укажіть, будь ласка, номер Вашого замовлення, щоб ми могли більш детально розібратися в даній ситуації.
тоже месяц жду, хотя обещали 10-14 дней
16 січня 2025 р. Відповісти
Замовлення №6825
18 січня 2025 р. Відповісти
Alexandr Kalenkov не рекомендує цей магазин
16 січня 2025 р.

Хотів купити: DJI Intelligent Flight Battery for Mavic 3 (CP.MA.00000423.01)

немає в наявності
Відповідь представника «Ready2Play»
Шановний користувач! Ви оформляли замовлення на нашому сайті?
М К рекомендує цей магазин
16 січня 2025 р. На модерації

Купив: Відеокарта INNO3D GeForce RTX 4060 TWIN X2 OC (N40602-08D6X-173051N), Замовлення №102931

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, фіскальний чек

Не сподобалося: наявність, відповідність умов оплати

Вирішив придбати відеокарту у цьому магазині, так як ціни були найнижчі. Але. Після оформлення замовлення зателефонував оператор (дата 9.01 - час 12:10) сказав що потрібно зробити передплату в 1000грн. Правда попередив що відправка товару орієнтовно середа/четвер, тобто через 6/7 днів. Замовляти чи ні? Вирішувати вам. Але врахуйте що кінцева вартість замовлення буде складати +550грн. Навіщо тоді передплата в 1000грн від оголошеної суми, не зрозуміло.
Відповідь представника «Ready2Play»
Шановний клієнт! Дякуємо за Ваш відгук! Передоплата зараз є обов'язковою для усіх замовлень, це тимчасове рішення магазину через підвищену кількість відмов. Що саме Ви маєте на увазі під тим, що вартість буде складати +550 грн? У нас немає додаткових прихованих та фіксованих комісій, усі способи оплати та доставки з комісіями описані одразу при оформленні замовлення, а передоплата одразу віднімається від загальної вартості.
Відповідь представнику R2P чому одержувач повинен сплачувати послуги зворотньої доставки, якщо покупець перерахував вам 1000грн завдатку?
16 січня 2025 р. Відповісти