Купив: Комплект зарядної станції BLUETTI AC300 + battery module B300K, Замовлення №8203

Купив: Монітор MSI MAG 273QP QD-OLED X24 (9S6-3CE69H-010), Замовлення №8059
Купив: Клавиатура беспроводная Razer BlackWidow V3 Mini Hyperspeed Green Switch, Замовлення №372443936

Купив: Смарт-годинник Xiaomi Redmi Watch 5 Active Black (BHR8784GL), Замовлення №7692

Купив: Офісне крісло для персоналу OfficePro Wave OC599-B-DG-DG Black/Dark Gray, Замовлення №7472

Купив: Комп'ютерне крісло для геймера Anda Seat X-Air Pro XL Mesh Black (AD-WY-01-BBB-B01), Замовлення №№7426

Купив: Настільна стійка OfficePro MAH821B Black, Замовлення №7248

Купив: Зарядний пристрій для геймпада Microsoft Xbox Series Play and Charge Kit (SXW-00002), Замовлення №№7249

Купив: Підставка для охододження ноутбука GamePro(CP795, Замовлення №7182

Купив: Proove gaming hunter кресло, Замовлення №7074