Відгуки про PixelTech

Галина Пурхало рекомендує цей магазин
21 травня 2025 р.

Купив: Смарт-годинник Fitbit Versa 3 Black/Black Aluminum (FB511BKBK), Замовлення №Від 05.05.2025

VLAXA рекомендує цей магазин
1 травня 2025 р.

Купив: Гарне обслуговування, дуже гарне гравіювання, Рекомендую !, Замовлення №№19979

Dmytro Nazarivskyi рекомендує цей магазин
16 квітня 2025 р.

Купив: Ноутбук MSI Sword 16 HX B14VGKG (B14VGKG-229US), Замовлення №20676

доставили на наступний день від дня замовлення, комунікація хороша, товар новий. нанесли гравіювання на кнопки ноутбуку, перехідник дали на укр. розетку
Olga M рекомендує цей магазин
31 березня 2025 р.

Купив: Ноутбук MSI Raider GE68 HX 14VGG-287US (RAIDERGE6814287), Замовлення № 18.03.25

Покупкой осталась довольна, приятная стоимость в сравнении с другими магазинами. Ноут предназначался моей дочке, она же и его выбрала по тех. параметрам. Менеджер быстро отреагировал на мой заказ, ответил на все мои вопросы. Сделка прошла легко. Переживала как перевозчик доставит комп. Всё вышло отлично, доставили Новой почтой без нареканий. Магазин рекомендую. Благодарю за вашу работу.
Katya Tokar рекомендує цей магазин
30 березня 2025 р.

Купив: ноутбук, Замовлення №40227

Швидко, клієнтоорієнтовано, якісний товар по приємний вартості. Дякую, хлопці! Так тримати! Рекомендую цей магазин!
Віталій Петрушенко рекомендує цей магазин
18 березня 2025 р.

Купив: Ноутбук HP Victus 16t-r100 (8Z7S0AV), Замовлення №20105

Сергій Trud рекомендує цей магазин
3 березня 2025 р.

Купив: Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 [5 16IRX9 83DF00A7US], Замовлення №20012

Залишився дуже задоволений покупкою ноутбука в цьому магазині! Менеджер оперативно зв'язався, надав вичерпну інформацію про товар і професійно проконсультував. Окремо хочу відзначити безкоштовне гравіювання клавіатури – це чудовий бонус! Також дуже зручно, що можна оплатити покупку без комісії. Рекомендую цей магазин усім, хто шукає якісний сервіс та вигідні умови.
3 березня 2025 р. Відповісти
Тарас Миколайович Шур рекомендує цей магазин
3 березня 2025 р.

Купив: Ноутбук Lenovo Legion 5 16IRX9 (83DG004NUS), Замовлення №Не памятаю~_~

Приємно здивований ціною!!! Обслуговування на високому рівні. Великий асортимент товарів. Рекомендую 12/10!
ihor bro рекомендує цей магазин
2 березня 2025 р.

Купив: ASUS ROG Strix G16 G614JIR (G614JIR-AS94], Замовлення №590013263362303

Забрав ноут, все ідеально ?, ще раз дякую за швидкі консультації, і магазину за приємну ціну?? Буду рекомендувати ваш магазин своїм друзям??
Vlad рекомендує цей магазин
25 лютого 2025 р.

Купив: Ноутбук ASUS TUF Gaming A16 Advantage Edition FA617NT (FA617NT-A16.R77700), Замовлення №19988