Купив: Смарт-годинник Fitbit Versa 3 Black/Black Aluminum (FB511BKBK), Замовлення №Від 05.05.2025
Купив: Гарне обслуговування, дуже гарне гравіювання, Рекомендую !, Замовлення №№19979
Купив: Ноутбук MSI Sword 16 HX B14VGKG (B14VGKG-229US), Замовлення №20676
Купив: Ноутбук MSI Raider GE68 HX 14VGG-287US (RAIDERGE6814287), Замовлення № 18.03.25
Купив: ноутбук, Замовлення №40227
Купив: Ноутбук HP Victus 16t-r100 (8Z7S0AV), Замовлення №20105
Купив: Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 [5 16IRX9 83DF00A7US], Замовлення №20012
Купив: Ноутбук Lenovo Legion 5 16IRX9 (83DG004NUS), Замовлення №Не памятаю~_~
Купив: ASUS ROG Strix G16 G614JIR (G614JIR-AS94], Замовлення №590013263362303
Купив: Ноутбук ASUS TUF Gaming A16 Advantage Edition FA617NT (FA617NT-A16.R77700), Замовлення №19988