Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline

Купив: Зовнішній акумулятор (павербанк) UGREEN PB770 48000mAh 300W Grey (25286), Замовлення №1438
Хотів купити: Кухонний комбайн MPM MRK-26
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару
Хотів купити: Dreame L40 Ultra AE, Замовлення №1404
Купив: Монітор Alienware AW2725DM (210-BQWQ), Замовлення №1214
Хотів купити: Посудомийна машина Toshiba DW-08T2(W)
Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару

Купив: Корпус ASUS ROG Hyperion GR701 White (90DC00F3-B39000), Замовлення №No2693
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, повернення товару, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, фіскальний чек
Купив: Ремінець Tech-Protect Delta Pro do Galaxy Watch Ultra (47 mm) Leather Black, Замовлення №2158

Купив: Відеокарта Gigabyte GeForce RTX 5080 AORUS Xtreme Waterforce 16GB GDDR7 DLSS4, Замовлення №1976
Купив: Acer Nitro V16 R5- 8645HS/8GB/512 RTX4050, Замовлення №Замовлення №2113

Купив: Ноутбук HP ProBook 465 G11 (AD1J1ET), Замовлення №#1963