Відгуки про DNN

Redmoon рекомендує цей магазин
21 грудня 2025 р.

Купив: Зовнішній акумулятор (павербанк) UGREEN PB770 48000mAh 300W Grey (25286), Замовлення №1438

Den Sobol не рекомендує цей магазин
17 грудня 2025 р.

Хотів купити: Кухонний комбайн MPM MRK-26

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Anatolyy не рекомендує цей магазин
14 грудня 2025 р.

Хотів купити: Dreame L40 Ultra AE, Замовлення №1404

Замовив пилосос Dreame L40 Ultra AE, на сайті писало є в наявності. По факті написали 7-10 робочих днів. Не дають гарантію що за 10 днів доставлять. Тільки час потратив
Віктор рекомендує цей магазин
10 грудня 2025 р.

Купив: Монітор Alienware AW2725DM (210-BQWQ), Замовлення №1214

Спочатку ставився з недовірою до магазину через помітно нижчу ціну по ринку на цей монітор та обов'язкову передплату, начитався відгуків про інші магазини, які продають дешевше та просять передплату, не маючи навіть товару на складі. Але вирішив ризикнути та замовив з післяплатою на пошту. Монітор приїхав, відправили швидко, за пару днів, товар повністю новий та оригінальний, жодних підводних каменів не виявив, тепер користуюсь та радію покупці щодня :) Продавця раджу.
Богдан Загорський не рекомендує цей магазин
4 грудня 2025 р.

Хотів купити: Посудомийна машина Toshiba DW-08T2(W)

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару

Ціна не відповідає дійсносності, а ні на hotline, а ті на сайті. Посилаються на акційну ціну, що вже завершилась, але інформація про акційну ціну та термін дії акції відсутня.
Відповідь представника «DNN»
Вітаю! У зв’язку з першими зимовими днями та акціями, приуроченими до них, спостерігалося значне навантаження. Хоча ми оновлюємо наявність товарів і актуальність цін двічі на добу, цього виявилося недостатньо, щоб встигати за змінами в наявності акційних товарів на складах постачальників. Просимо вибачення за незручності та зробимо все можливе, щоб ставати ще кращими.
Nick Rubai рекомендує цей магазин
6 вересня 2025 р.

Купив: Корпус ASUS ROG Hyperion GR701 White (90DC00F3-B39000), Замовлення №No2693

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, повернення товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, фіскальний чек

Yury Maydan рекомендує цей магазин
21 серпня 2025 р.

Купив: Ремінець Tech-Protect Delta Pro do Galaxy Watch Ultra (47 mm) Leather Black, Замовлення №2158

dmitriyrash1k рекомендує цей магазин
1 серпня 2025 р.

Купив: Відеокарта Gigabyte GeForce RTX 5080 AORUS Xtreme Waterforce 16GB GDDR7 DLSS4, Замовлення №1976

Рекомендую цей магазин для покупок. Усі деталі придбання були виконані
lisacrandbender рекомендує цей магазин
26 липня 2025 р.

Купив: Acer Nitro V16 R5- 8645HS/8GB/512 RTX4050, Замовлення №Замовлення №2113

Купив у цьому магазині нещодавно, вислали все з гарантійними талонами і документами, підтримка була завжди на зв'язку. Все було прозоро і більш менш швидко, залишив передоплату і через 3 дні після того як він приїхав на склад відразу же відвантажили. Зробили гравіювання і встановили ОС
Andrey G рекомендує цей магазин
24 липня 2025 р.

Купив: Ноутбук HP ProBook 465 G11 (AD1J1ET), Замовлення №#1963

Придбав в цьому магазині ноутбук HP ProBook 465 G11 (AD1J1ET) Ціна та наявність відповідали заявленій. Хоча в нас трапилось невеличке непорозуміння, працівники магазину відгукнулись та вірішили все миттєво і наше спілкування залишилось в рамках чемності та взаємоповаги. В майбутньому планую і надалі звертатись до цього магазину за потреби та рекомендую DNN іншим.