Відгуки про Electrone

Антон рекомендує цей магазин
14 червня 2025 р.

Купив: Монітор Samsung Odyssey G3 (S24DG300EU), Замовлення №15297

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Монітор Samsung Odyssey G3 (LS24DG300EUXEN) замовляв цей монітор,доставка затрималася на 2 дні, але для мене це було некритично, тому однозначно рекомендую цей магазин
Greddy Master рекомендує цей магазин
14 червня 2025 р.

Купив: Професійний пилосос Karcher WD 3 V-17/6/20 Car (1.628-115.0), Замовлення №14193

Дякую за гарні ціни та наявний товар, рекомендую всім цей інтернет магазин. Планую стати постійним клієнтом і отримати більш гарні ціни!!!
Игорь Л рекомендує цей магазин

Купив: Короткофокусний проектор XGiMi Aura (XM03A), Замовлення №15097

Andrii Sekachov рекомендує цей магазин
13 червня 2025 р. На модерації

Купив: Аксессуар для контролера Next Level Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023), Замовлення №15138

Замовив стійку, так як ціна була найвигідніша з усіх магазинів, які передивилися. Менеджер швидко зв?язався, уточнив всі деталі, надав всю необхідну інформацію. Товар отримано, все чудово. Єдиний мінус, певно під час транспортування коробка отримала пошкодження, але всередині все було добре. Тому прошу звернути на це увагу, щоб уникати таких ситуацій в майбутньому. У всьому іншому повністю задоволений вартістю, сервісом та швидкістю виконання замовлення.
hzz5fb7br5 рекомендує цей магазин

Купив: Мультистайлер Shark FlexStyle HD440SLEU, Замовлення №15331

Сергей Канциренко рекомендує цей магазин

Купив: Монітор AOC AG326UD, Замовлення №15289

Купував професійний монітор АОС. Офіційно в Україні не продаються, тому брав тут за найприваблишою ціною. Доставка до 10 днів. Приїхав вчасно. За домовленостю перед купівлею перевірив в пункті видачі. Все як домовлялися. Дали чеки, гарантію на рік. Надіюсь до гарантіі діло не дойде.
Дмитрий Пензев не рекомендує цей магазин
12 червня 2025 р.

Хотів купити: Мультипіч (аерофритюрниця) Tefal Easy Fry Mega EY855D10

на сайті одна, по факту на мультипіч реальна ціна на 800грн дорожче, везуть під замовлення сіряк із-за кордону.... Не рекомендую, довіри до таких магазинів не має...
Владислав Зелінський рекомендує цей магазин

Купив: 3D-принтер Bambu Lab P1S (6975337033134), Замовлення №15299

LenLen рекомендує цей магазин
12 червня 2025 р. На модерації

Купив: Samsung WW90T986ASH, Пральна машина автоматична Samsung WW90T986ASH, Замовлення №7298

Замовляла пральну машину Samsung WW90T986ASH з доставкою Сказали, що машина буде через 7-10 днів. Через тиждень зателефонували і повідомили що можуть привезти вже пральну машину. Все пройшло чудово. Магазин рекомендую. Буду в них замовляти ще.
Николай Ситар рекомендує цей магазин
12 червня 2025 р. На модерації

Купив: Екшн-камера DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo (CP.OS.00000302.01), Замовлення №15355

Швидко зв'язалися зі мною. Видаткова накладна + чек. Заводська упаковка. Рекомендую.