Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange (MG8H4), Замовлення №43452
Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 Max (FD3M-G-EU-CBOX), Замовлення №№ 60
Купив: Crosley CR6035A-NA , Замовлення №41803

Хотів купити: Зарядна станція Fossibot F1200
Хотів купити: Koss Porta Pro Classic Collapsible On-Ear
Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 Plus (EF_DELTA3Plus), Замовлення №41726
Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 Max Plus (EF-DL3-MP, EFD3MP-EU-CBOX), Замовлення №40969
Купив: Ritar LFP25.6V50AH G1, Замовлення №40625
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати
Не сподобалося: наявність, фіскальний чек
Купив: Зарядна станція BLUETTI Premium 200 V2, Замовлення №40113

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA Pro (DELTAPro-EU) 3600 Вт, 3600 Вт/год (електростанція для дому, UPS, , Замовлення №39419