Відгуки про kubik.store

gpkbthmbcw рекомендує цей магазин
16 лютого 2026 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange (MG8H4), Замовлення №43452

Дуже рекомендую цей магазин. Співпрацюю з ними вже кілька років - купую свої пристрої саме тут. За весь час жодних проблем не виникало, сервісом повністю задоволена.
Dzvinks рекомендує цей магазин
28 січня 2026 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 Max (FD3M-G-EU-CBOX), Замовлення №№ 60

Віталій Шевченко рекомендує цей магазин
15 січня 2026 р.

Купив: Crosley CR6035A-NA , Замовлення №41803

Оперативно, якісно та просто супер.
Vitali Moscalik не рекомендує цей магазин
14 січня 2026 р.

Хотів купити: Зарядна станція Fossibot F1200

Ціна на сайті на 30% вище заявленої на хотлайні.
Мак не рекомендує цей магазин
8 січня 2026 р.

Хотів купити: Koss Porta Pro Classic Collapsible On-Ear

Зробила замовлення на навушники в цьому магазині. Ніхто навіть не передзонив. Коли я набрала сама і спитала як там моє замовлення і коли його очікувати, мені відповіли, що товара немає в наявності. Ось так цей магазин відноситься до своїх клієнтів
Victor__ рекомендує цей магазин
3 січня 2026 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 Plus (EF_DELTA3Plus), Замовлення №41726

Олексій Тищенко рекомендує цей магазин
10 грудня 2025 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 Max Plus (EF-DL3-MP, EFD3MP-EU-CBOX), Замовлення №40969

vadbess рекомендує цей магазин
8 грудня 2025 р.

Купив: Ritar LFP25.6V50AH G1, Замовлення №40625

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: наявність, фіскальний чек

Знову робив замовлення в цьому магазині. І знову потрапив на менеджера Марія. Дуже приємна в спілкуванні і кваліфіковано відповідала на технічні питання.
Yuriy Kondratenko рекомендує цей магазин
19 листопада 2025 р.

Купив: Зарядна станція BLUETTI Premium 200 V2, Замовлення №40113

Дуже швидка відповідь і доставка
Vladislav Morokov рекомендує цей магазин
3 листопада 2025 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA Pro (DELTAPro-EU) 3600 Вт, 3600 Вт/год (електростанція для дому, UPS, , Замовлення №39419

Допомогли обрати те що хотів і по гарній ціні. Усе відповідає інформації вказаній на сайті, доставили у термін, все добре все працює.