Відгуки про kubik.store

Yuriy Kondratenko рекомендує цей магазин
19 листопада 2025 р.

Купив: Зарядна станція BLUETTI Premium 200 V2, Замовлення №40113

Дуже швидка відповідь і доставка
Vladislav Morokov рекомендує цей магазин
3 листопада 2025 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA Pro (DELTAPro-EU) 3600 Вт, 3600 Вт/год (електростанція для дому, UPS, , Замовлення №39419

Допомогли обрати те що хотів і по гарній ціні. Усе відповідає інформації вказаній на сайті, доставили у термін, все добре все працює.
Евгений Данилов не рекомендує цей магазин
27 жовтня 2025 р.

Хотів купити: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (MYWV3), Замовлення №1735

Оформляв замовлення по вказаній зі знижкою вартості (акційний товар), на hotline та на сайті вартість співпадала, оформив замовлення по вказаній вартості, на наступний день зі мною зв'язались і сказали що ціна вже змінилась на декілька тисяч в сторону подорожчання. Тобто на вихідний ціна була знижена, було залишено замовлення, о це ж акція, а після оформлення - вона раптом вже перестала діяти, аргументуючи зміню ціни у постачальника. Не хочу брати участь у вашому дропшипінгу!
oleg.avdushkin не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
14 жовтня 2025 р.

Купив: Зарядна станція Dabbsson DBS2300, 2200 Вт, 2330 Вт*год (електростанція для дому, UPS, ДБЖ), Замовлення №1667

Сподобалося: відповідність ціни, наявність

Не сподобалося: відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

bjh88mg9tb рекомендує цей магазин
10 жовтня 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange (MG8H4), Замовлення №38847

Yuliia Melezhyk рекомендує цей магазин
11 вересня 2025 р.

Купив: Смартфон Google Pixel 9 12/128GB Obsidian, Замовлення №37826

ввічливий менеджер, хоч і помилився в характеристиках телефону спершу, але нам вдалося залагодити всі нюанси. загалом лишилось приємне враження від сервісу. рекомендую магазин.
Inna Uhro рекомендує цей магазин
9 вересня 2025 р.

Купив: Apple iPad A2602 , А2620, Замовлення №37789

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, фіскальний чек

Не сподобалося: відповідність умов оплати

Дякую Ремонт зробили дуже швидко Ціна порадувала Сервіс відмінний
Ramon Mashtalir рекомендує цей магазин
4 вересня 2025 р.

Купив: Акумуляторна батарея Dyness B4850 2.4KWH 48V 50AH, Замовлення №37864

Чудовий магазин. Придбав 2 акб за хорошою ціною. Дали фіскальний чек та окремо гарантійнич толон. Окрема подяка за доставку. На наступний день після замовлення кур'єр привіз додому!
Sakolik не рекомендує цей магазин
30 липня 2025 р.

Хотів купити: Смартфон POCO M6 Pro 8/256GB Black

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Щоб дізнатися наявність треба чекати години, поки сам не телефонуєш. А потім взагалі дізнаєшся що виявляється ціна буде інша, дорожче звісно. Хоча моніторивши декілка днів хотлай в намаганні знайти найменшу ціна, ціна тут не змінювалась. тобто магазин вводить в оману. якщо ціна вище то і ставте аткутальну ціну
Den_SR не рекомендує цей магазин
2 червня 2025 р.

Хотів купити: Ноутбук Samsung Galaxy Book4 Pro (NP944XGK-KG3US)

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

замовив по одній ціні, мені відповіли по классиці, тільки продали але є інший гірше але дорожче :-) але на сайті той шо я замовляв залишився але просто став просто дорожче :-)