Купив: Зарядна станція BLUETTI Premium 200 V2, Замовлення №40113

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA Pro (DELTAPro-EU) 3600 Вт, 3600 Вт/год (електростанція для дому, UPS, , Замовлення №39419
Хотів купити: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (MYWV3), Замовлення №1735
Купив: Зарядна станція Dabbsson DBS2300, 2200 Вт, 2330 Вт*год (електростанція для дому, UPS, ДБЖ), Замовлення №1667
Сподобалося: відповідність ціни, наявність
Не сподобалося: відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange (MG8H4), Замовлення №38847
Купив: Смартфон Google Pixel 9 12/128GB Obsidian, Замовлення №37826
Купив: Apple iPad A2602 , А2620, Замовлення №37789
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, фіскальний чек
Не сподобалося: відповідність умов оплати
Купив: Акумуляторна батарея Dyness B4850 2.4KWH 48V 50AH, Замовлення №37864
Хотів купити: Смартфон POCO M6 Pro 8/256GB Black
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність
Хотів купити: Ноутбук Samsung Galaxy Book4 Pro (NP944XGK-KG3US)
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність