Виктория рекомендує цей магазин
7 вересня 2024

Купив: Мережевий зарядний пристрій Apple USB-C Power Adapter 20W (MHJE3), Замовлення №10017315

Кращий досвід покупок! Магазин має широкий асортимент товарів і чудовий сервіс. Замовила адаптер який привезли швидко!. Велике спасибі консультанту Дмитру за допомогу!
Влад Горохов рекомендує цей магазин
5 вересня 2024

Купив: Чохол для смартфона Apple iPhone 15 Pro Max Silicone Case with MagSafe - Black (MT1M3), Замовлення №10017311

Чудове обслуговування! Персонал дуже привітний і компетентний. Продавці допомогли знайти саме те, що я шукав, і надали детальну інформацію про кожний товар.
Neonila Shchepanyuk рекомендує цей магазин
2 вересня 2024

Купив: JOKADE JA014 Type-C 1m Blue 5A, Замовлення №10017310

Привітний персонал, швидко знайшли товар, який мені був потрібен. Доступно розповіли та показали як користуватись
Татьяна рекомендує цей магазин
31 серпня 2024

Купив: JOKADE JB027 FUSHENG USB+Type-C White PD25W+QC3.0, Замовлення №10017309

Згуртований, змотивований колектив.Рада була знайомству. Сподіваюся на скору зустріч.
Андрій рекомендує цей магазин
30 серпня 2024

Купив: JOKADE JI009 Black, Замовлення №10017308

Дуже чітко працюють. На питання з гарантією все на високому рівні. На емейл відповідають швидко. Рекомендую купувати у цьому магазині
Юлия рекомендує цей магазин
18 серпня 2024

Купив: Мережевий зарядний пристрій Samsung 25W PD Power Adapter (w/o cable) Black (EP-TA800NBE), Замовлення №10017285

Магазин, де завжди раді клієнтам. Персонал ввічливий і допомагає у всьому. Якість обслуговування на висоті.
Anton Kalakutskyi рекомендує цей магазин
16 серпня 2024

Купив: Автомобільний зарядний пристрій JOKADE JH001 Black, Замовлення №10017286

Тут справжній рай для покупців! Великий асортимент, постійні знижки та привітний персонал роблять шопінг приємним та вигідним.
Олена рекомендує цей магазин
14 серпня 2024

Купив: Мережевий зарядний пристрій Apple USB-C Power Adapter 20W (MHJE3), Замовлення №10017287

Приємно здивовані вибором та рівнем обслуговування. Додаткові послуги дуже корисні. Скоро додам ще один відгук, коли все протестую.
Оксана Швець рекомендує цей магазин
12 серпня 2024

Купив: Мережевий зарядний пристрій Apple USB-C Power Adapter 20W (MHJE3), Замовлення №10017288

Рекомендую цей магазин усім знайомим! Завжди готові допомогти, а адміністратор заслуговує окремої подяки за доброзичливість.
Гладкова Оксана рекомендує цей магазин
8 серпня 2024

Купив: Мережевий зарядний пристрій Apple USB-C Power Adapter 20W (MHJE3), Замовлення №10017283

Рекомендую цей магазин! Є все, що можна забажати, для різних смаків та потреб.