Відгуки про DREAM

W рекомендує цей магазин
29 січня 2026 р.

Купив: SSD накопичувач WD Black SN850P 4 TB for PS5 (WDBBYV0040BNC), Замовлення №240219176

Задоволений покупкою в магазині. Швидко зв?язалися зі мною та відправили замовлення на наступний день. Дякую за чудове обслуговування!
Олександр Авдєєв рекомендує цей магазин
27 січня 2026 р.

Купив: Nikon Z fc, Замовлення №240207439

Вкрай рекомендую магазин Dream, найвигідніші умови оплати (в інших магазинах приховані % при оплаті) Відправили через кілька годин після оплати, прийшло наступного дня до Одеси, все красиво та акуратно упаковано, все ціле, камера радує)
Олександра Болотіна рекомендує цей магазин
6 серпня 2025 р.

Купив: Стандартний об'єктив Sigma AF 24-70mm f/2,8 DG DN II Art, Замовлення №№238997447

Ura Uran рекомендує цей магазин
22 липня 2025 р.

Купив: CMOS Olympus Tough TG-7 Red (V110030RU000), Замовлення №238871389

Arian Akhrari рекомендує цей магазин
15 липня 2025 р.

Купив: SSD накопичувач Crucial X9 Pro 2 TB (CT2000X9PROSSD9), Замовлення №№238398831

Все хорошо, уже пользуюсь несколько месяцев. Все работает.
ko3ak.ua рекомендує цей магазин
10 липня 2025 р.

Купив: телеконвертер Canon Extender RF 1.4x, Замовлення №238762396

Дар'я Бірюкова рекомендує цей магазин
5 липня 2025 р.

Купив: Універсальний об'єктив Canon RF-S 18-150mm f/3.5-6.3 IS STM (5564C002), Замовлення №№238725698

Нарікань нема, все чудово
s11awa рекомендує цей магазин
30 травня 2025 р.

Купив: Ноутбук MSI Cyborg 15 A13VE (A13VE-863), Замовлення №238418682

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: відповідність ціни, повернення товару

Швидко якісно
spaceman449 рекомендує цей магазин
28 травня 2025 р.

Купив: Tamron AF 28-75mm f/2.8 Di III VXD G2 (A063) (Sony E), Замовлення №238425739

Купив об?єктив і забрав в той же день. Дуже швидко і все як треба. Магазин рекомендую.
Dendevych Volodymyr рекомендує цей магазин
19 травня 2025 р.