Відгуки про DREAM

alex korobko рекомендує цей магазин
13 травня 2025 р.

Купив: Meta Quest 3S 128GB, Замовлення №238200122

Все ок, зв'язались, відправили накладеним платежем зі смішною передплатою, рекомендую
Тетяна27 рекомендує цей магазин
10 травня 2025 р.

Купив: Смартфон Google Pixel 9a 8/128GB Iris, Замовлення №238274444

Dima Lototskiy рекомендує цей магазин
2 травня 2025 р.

Купив: CMOS Canon EOS R8 body (5803C019), Замовлення №238207767

Дуже приємне і ввічливе ставлення, оперативна робота. Дякую за сервіс.
Nazar Kremez рекомендує цей магазин
26 квітня 2025 р.

Купив: Ноутбук Lenovo LOQ 15ARP9 (83JC011CUS), Замовлення №238055207

Магазин рекомендую! Швидко зв'язалися та відправили товар в день замовлення.
Natalia Honcharyk рекомендує цей магазин
24 квітня 2025 р.

Купив: Довгофокусний об'єктив Tamron AF SP 150-600mm f/5-6,3 Di VC USD G2, Замовлення №238048387

Адекватний магазин, актуальна інформація про наявність товару, швидка відповідь на запитання
D.stell рекомендує цей магазин
20 листопада 2024 р.

Купив: CMOS Sony Alpha A7 IV kit (28-70mm) OSS (ILCE7M4KB.CEC), Замовлення №236740388

Все добре, нормальний магазин...Відправили дорогий товар накладеним платіжем по мінімальній передплаті в 2% від вартості товару, рекомендую до співпраці...
OlgaGrace рекомендує цей магазин
6 листопада 2024 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 13,6" M3 2024 Midnight (MRXV3), Замовлення №236578008

Oleksandr рекомендує цей магазин
5 жовтня 2024 р.

Купив: Sigma AF 24-70mm f/2,8 DG DN II Art (Sony-E), Sigma AF 85mm f/1,4 DG DN Art (Sony-E),, Замовлення №N°236236434 N?236344523

Двічі робив замовлення в цьому магазині. Купував дві лінзи, зум та прайм на фулфрейм камеру Sony. Сподобалось обслуговування та комунікація. Товари відповідають заявленій на сайті опису і ціні.
Yaroslav Plotnitsky рекомендує цей магазин
28 лютого 2024 р.

Купив: CMOS Sony Alpha a7C II body Black (ILCE7CM2B), Замовлення №234567730

Иоанн Бильчик рекомендує цей магазин
28 лютого 2024 р.

Купив: Sony ZV-1 II (ZV1M2/B. CE3), Замовлення №234583424

Дуже задоволений покупкою! Швидка доставка, гарний сервіс