Хотів купити: Нічник-іграшка \'Зоряне небо\'
Купив: Нижня плата зарядки , Замовлення №Не знаю
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, фіскальний чек
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати
Купив: Дисплей , дисплей xiaomi redmi note 12 pro 4g oled, Замовлення №20450995616463
Хотів купити: Дисплей і батарея айфон 12 про
Купив: Кабель 5в usb -dc , Замовлення №110726
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Вентилятор (кулер) для ноутбуку Dell Inspiron 15 7577 5V 0.5A 4-pin FCN GPU FAN Original, Замовлення №192502
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару
Купив: Пам'ять для настільних комп'ютерів PATRIOT 16 GB (2x8GB) DDR4 3600 MHz Viper Steel (PVS416G360C7K), Замовлення №101754
Хотів купити: Дісплей до oneplus 9
Купив: Припій Mechanic Припій HBD-366 Sn 42 Bi 58 0.6 мм 40 г безсвинцевий, Замовлення №155995
Сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару
Купив: Матриця для ноутбука BOE NT156FHM-N41 матова, Замовлення №128712