Відгуки про AKS.ua

Andrey не рекомендує цей магазин
18 січня 2025 р.

Хотів купити: Нічник-іграшка \'Зоряне небо\'

Замовив, 2 рази телефонував, приїхав на пункт видачі - товар відсутній. Навіть не вибачились. Не рекомендую для замовлень в зв'язку з неадекватним відношенням до споживача.
Rusish Alekperov не рекомендує цей магазин
13 січня 2025 р.

Купив: Нижня плата зарядки , Замовлення №Не знаю

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, фіскальний чек

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати

Решти у магазині не має. Купив нижню плату зарядки для телефону, вона не робоча. Мені відмовили у повертання коштів. Продавець неохайно розмовляє з покупцем!!! Не рекомендую щось купляти в цій компаніі...
Відповідь представника «AKS.ua»
Добрий день! Шановний клієнте, щиро вибачаємося за можливі незручності. Така ситуація не є властивою для нас, і ми хотіли б детально розібратися в ній, аби покращити наш сервіс. Будь ласка, надайте номер чеку або номер телефону, на який було оформлене замовлення, щоб ми могли виправити ситуацію. Дякуємо за зворотний зв'язок та готовність до співпраці! З повагою, менеджер підтримки AKS.ua.
Роман Шевченко не рекомендує цей магазин
6 січня 2025 р.

Купив: Дисплей , дисплей xiaomi redmi note 12 pro 4g oled, Замовлення №20450995616463

дисплей xiaomi redmi note 12 pro 4g oled оказался бракованный. Возврат не хотят делать так как уже установил. Хорошо это моя проблема что не сделал возврат но мне нужен был телефон с рабочим экраном или зачем я его заказал чтоб отправить туда сюда и ходить без телефона. Короче попал на 1560гривен. Уже поставил дешовый экран за 500 тот что прислали начал все больше приходить в негодность.
Відповідь представника «AKS.ua»
Шановний клієнте, добрий день! Нам дуже прикро чути про Ваш негативний досвід. Умови гарантії на товар є у вільному доступі на нашому сайті, на сторінці товару. На працездатність запчастини впливає і якість її установки, тому ми стараємося інформувати наших клієнтів про необхідність попередньо проводити тестування навісним монтажем. Тест має тривати не менше 15 хвилин, аби Ви мали змогу виявити можливі дефекти запчастини. У разі виявлення проблем під час тестування, Ви можете повернути запчастину, згідно умов гарантії на товар. Нам шкода, що Ви зіткнулися з такою проблемою. Ми працюємо над підвищенням ефективності інформування наших клієнтів про необхідність проведення попереднього тестування та установки запчастини майстрами сервісних центрів. Дякуємо за Ваш відгук! З повагою, менеджер підтримки AKS.ua
Николай Сапожник не рекомендує цей магазин
3 січня 2025 р.

Хотів купити: Дисплей і батарея айфон 12 про

Замовив 30 товари, зателефонували сказали або 31 або 2го відправлять, ну окей, потім зателефонували другого що підправлять 3го, ну ок, а але 3го зателефонували що відправлять аж 6го, у інші магазини вле давно би прислали по 3 рази. Не рекомендую
Відповідь представника «AKS.ua»
Добрий день, шановний клієнте! Дякуємо за Ваш відгук! В процесі підготовки Вашого замовлення до відправки, працівники складу виявили пересорт з іншим товаром. На жаль, це була остання одиниця на складі, тому терміни доставки змінилися. Ми вже здійснили необхідні дії, задля запобігання подібним випадкам у майбутньому. Приносимо щирі вибачення за можливі незручності. Сподіваємося, Ви дасте нам шанс виправити враження! З повагою, менеджер підтримки AKS.ua
Alan Varziev не рекомендує цей магазин
6 грудня 2024 р.

Купив: Кабель 5в usb -dc , Замовлення №110726

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Неделю отправляли, пришло без одной позиции, контакты мертвые
Відповідь представника «AKS.ua»
Добрий день, шановний клієнте! Дякуємо за Ваш відгук! Ми змогли ідентифікувати Ваше замовлення і детально розібратися. За нашими даними, на сьогоднішній день проблему вирішено. Ми зв'язалися з вами, принесли вибачення і відправили товар, якого бракувало, за рахунок організації. Ми також з'ясували, що на Ваші дзвінки відповідь надавали оперативно. До того ж, усі терміни збору та відправки було узгоджено з Вами на етапі підтвердження та погодження замовлення. З повагою, менеджер підтримки AKS.ua
kek_tigra не рекомендує цей магазин
5 грудня 2024 р.

Купив: Вентилятор (кулер) для ноутбуку Dell Inspiron 15 7577 5V 0.5A 4-pin FCN GPU FAN Original, Замовлення №192502

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару

Відповідь представника «AKS.ua»
Добрий день, шановний клієнте! Дякуємо за Ваш відгук! Щиро шкодуємо, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Такий досвід не є для нас типовим. На жаль, маркування виявилося помилковим, а наші працівники в процесі збору замовлення не виявили проблему, адже корпуси запчастин подібні. Приносимо щирі вибачення. На даний момент ми повернули Вам кошти. Сподіваємося Ви дасте нам можливість виправити враження! З повагою, менеджер підтримки AKS.ua.
Гроші повернули. Правда, незрозуміло, нашо просили саме ПриватБанк, як навіть ту комісію не сплатили
9 грудня 2024 р. Відповісти
Сережа Артюхов рекомендує цей магазин
27 листопада 2024 р.

Купив: Пам'ять для настільних комп'ютерів PATRIOT 16 GB (2x8GB) DDR4 3600 MHz Viper Steel (PVS416G360C7K), Замовлення №101754

Взял ОЗУ, одна планка оказалось нерабочей, на следующий день сдал товар, вернули деньги без проблем (без проверок, сразу рассчитались)
Відповідь представника «AKS.ua»
Добрий день, Шановний клієнте! Ваш відгук – це найкраща нагорода для нас. Дуже дякуємо, що поділилися своїми враженнями від нашого сервісу. Ми завжди раді бачити Вас серед наших клієнтів і сподіваємося на подальшу співпрацю. Дякуємо за довіру! З повагою, менеджер підтримки AKS.ua.
rin_valeri не рекомендує цей магазин
7 листопада 2024 р.

Хотів купити: Дісплей до oneplus 9

Замовила у неділю товар, в понеділок сказали що товар буде у середу, подзвонила у четвер, сказали п'ятниця субота. Я відмовилася від замовлення. Потім вирішила почитати відгуки, і зрозуміла, що правильно зробила. Так би викинула гроші.замовлення 177433. Доречі, гаряча лінія завжди зайнята, так ніби я дзвоню в 1551, куди дзвонять усі мешканці Києва
Відповідь представника «AKS.ua»
Добрий день, шановний клієнте! Дякуємо за Ваш відгук! Щиро вибачаємося за можливі незручності. Така ситуація не є властивою для нас і ми працюємо над покращенням нашого сервісу. На жаль, через повітряну тривогу сталися затримки з доставкою, у ході якої ми виявили, що товар виявився пошкодженим, а тому мали його замінити якнайшвидше. Через затримки з об'єктивних причин, про які ми згадували раніше, наша гаряча лінія була перевантажена, тому ми не змогли зв'язатися з Вами вчасно, аби попередити про внесення змін у терміни доставки. Приносимо щирі вибачення і вже працюємо над підвищенням якості наших послуг. Сподіваємося, Ви дасте нам шанс стати кращими. Дякуємо за зворотний зв'язок! З повагою, менеджер підтримки AKS.ua.
Kukas не рекомендує цей магазин
22 жовтня 2024 р.

Купив: Припій Mechanic Припій HBD-366 Sn 42 Bi 58 0.6 мм 40 г безсвинцевий, Замовлення №155995

Сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Выдали не тот припой. На этикетке магазина написано одно, на товаре другое. Дозвониться к операторам не возможно. Снова пришел в магазин, где провели возврат. Обмен не предложили.
Відповідь представника «AKS.ua»
Добрий день! Шановний клієнте, дякуємо за Ваш відгук! Перш за все, щиро вибачаємося за можливі незручності, така ситуація не є властивою для нас. Ми змогли детально розібратися в ній, аби покращити наш сервіс. На жаль, у той день, коли Ви намагалися нам зателефонувати, лінія була перевантажена, але ми вийшли з Вами на зв'язок вже на наступний день. Ми не змогли запропонувати Вам обмін товару, адже на той момент у магазині, до якого Ви звернулися не було в наявності відповідного товару. Приносимо щирі вибачення і сподіваємося, що Ви дасте нам шанс виправити враження. Всю надану Вами інформацію вже було передано відповідальним особам, задля підвищення якості нашого сервісу. З повагою, менеджер підтримки AKS.ua.
Kosya рекомендує цей магазин
6 жовтня 2024 р.

Купив: Матриця для ноутбука BOE NT156FHM-N41 матова, Замовлення №128712

Купував матрицю для ноутбука HP Pavilion Gaming 15-bc504ur, кур'єр прийшов у призначений час, єдиний нюанс, якщо замовляєте кур'єра, враховуйте, що оплата лише готівкою, або в день замовлення безготівковий розрахунок на сайті. Матриця працює, дефектів немає.
Відповідь представника «AKS.ua»
Доброго дня! Ваш позитивний відгук – це найкраща нагорода для нас! Дякуємо, що Ви поділилися своїми враженнями. З повагою менеджер підтримки АKS.ua