Хотів купити: Лампи настільні , Замовлення №140769
Купив: Акумулятор Nokia BL-5C (1020 мАг), Замовлення №113007
Купив: Заміна нижньої плати Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Заміна акумулятора Xiaomi Redmi Note 9, 9A, 9AT, 9C, 9i, 9 Prime, Нижня плата Xiaomi Redmi Note 9S з роз'ємом зарядки, навушників, мікрофоном, Original, Акумулятор Xiaomi Redmi Note 9s / BN55 (4920 mAh) 12 міс. гарантії, Замовлення №191956
Сподобалося: фіскальний чек
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати
Купив: Захисне скло Giraffe Anti-static glass дляSamsung Galaxy F71, M51, S10 Lite, Nte 10 lite Black, Замовлення №117178
Купив: Дисплейний модуль та інші розхідники, Замовлення №121356
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Мультиметр цифровий UNI-T UT33D+, Замовлення №110088
Купив: Батарейка 27а, Замовлення №120888
Купив: Замовлення 119737, Замовлення №Замовлення 119737
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, фіскальний чек

Купив: чохол-накладка ArmorStandart Air Series Motorola G54 Power Camera cover Transparent (ARM70541), Замовлення №113201
Купив: Динамік Motorola Moto G54 XT2343 / Moto G54 Power поліфонічний (Buzzer) в рамці, Замовлення №114933