Відгуки Датапринт | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Датапринт

 Hаписати відгук
Вибрані 11 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    100% 0% 0%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    100% 0% 0%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    100% 0% 0%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    100% 0% 0%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    100% 0% 0%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    18% 0% 82%
  • Сервісна підтримка організована добре
    18% 0% 82%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    100% 0% 0%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
1
4
11
26
Негативні
0
0
0
6
На основі покупки
1
4
11
28
Усі відгуки
1
4
11
32
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 25 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Підтвердили замовлення через 10 хвилин після замовлення, і доставили в цей день. Супер! Рекомендую!

Картридж canon 725
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 26 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Для ремонта принтера вызвал мастера, подобрали достойный аналог Kyocera TK-1120. Все быстро и профессионально заменили. Работает принтер отлично. Спасибо, будем сотрудничать.

kyocera tk-1120 аналог
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 17 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Технику своего предприятия обслуживаю только с этими ребятами. Всегда достойный сервис, все в наличии. Благодарю за новый картридж, работает идеально.

Картридж Canon 045H MF610/630 series Black (1246C002)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 29 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Давно ребята из магазина обслуживают мою технику. Всегда картриджи отлично печатают. Доставки и обслуживание быстрое. Желаю удачи и развития вашему магазину!

Картридж HP CC641HE (PN-H121XL) Black Patron
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 22 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Ребята в магазине помогли с выбором картриджа для принтера Canon. Качеством печати доволен, сервисом магазина тоже. Благодарю, теперь буду обслуживать свой принтер здесь)).

Картридж Canon 057H аналог
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 6 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказал в магазине цветные четыре картриджа. Так рад что были в наличии нужные мне цвета. Ребята быстро оформили заказ и доставили. Отличный сервис и отношение к клиенту. Спасибо.

Картридж Xerox106R03748 Cyan
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 24 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Благодарю ребят из магазина, помогли с выбором катриджа для моего принтера)). Доставка быстрая, молодцы)).

Катридж HP CF259X
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 3 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Всегда заказываю тонер для картриджей в этом магазине. Обслуживание на высоте, быстрая доставка. Рекомендую.

Тонер картридж Xerox 006R01461 Black
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 1 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Купила здесь оригинальный картридж для принтера с заправкой, очень хорошее качество, не первый раз тут берём, всегда хорошие цены и большой выбор !

Картридж HP CF226X
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 жовтня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Замовила лазерний картридж HP 305A cyan, можна друкувати не лише документи, а й різні зображення. Магазину окрема подяка за допомогу у виборі та швидку доставку.

Картридж лазерный HP 305A cyan (CE411A)
  • Вам допоміг цей відгук?