Все добре приїхало швидко але є мінус в неділю не працює цей магазин в Львові
Оберіть ваш варіант
Підсумкова діаграма за останні 12 місяців
Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців
Все добре приїхало швидко але є мінус в неділю не працює цей магазин в Львові
Перезвонили , договорились обо всем! Отправили на следующий день,товар пришло быстро ! Соответствие товара заявленного на сайте и то что пришло совпало на ????% ,я доволен покупкой!
Собираюсь вскоре снова за покупками в CompX
Замовив відеокарту за найнижчою ціною зі списку. Консультант одразу ж передзвонив і попередив що передзамовлення у постачальника займе до 10 днів і попросив передплату. Як результат замовлення отримав за 4 дні, чим був дуже здивований. На відеокарту ніяких нарікань, все працює, тестування пройшла.
Через пару хв. після оформлення заказу повідомили що деякі комплектуючі відправлять із-за кордону (На сайті пишуть термін доставки) тому доставка займе до 10 днів, посилку отримав на 8 день. Сервісом загалом задоволений але є нюанс з мат. платою (це скоріше питання до виробника) інтерфейс біосу має купу багів та проблем.
Доброго дня, wf player. Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, нам важлива Ваша думка. Завдяки Вам ми стаємо ще кращі.
Дякую CompX за ПК. Поки ще не користувався ним, бо не вдома. Але комплектуючі відповідають заявленим.
Доброго дня, dx. Дякуємо Вам за гарну оцінку, ми раді що Вам сподобалось.
Хоч і я в результаті не замовив відеокарту, але мав дуже позитивний досвід спілкування з консультантом, зв'язувався я через Телеграм. Кому цікаво, то нижче буде ситуція детальніша, а зараз коротко.
Консультант був дуже приємний і відповідав на всі мої запитання на протязі не малого періоду часу, відповідав одразу в ту ж секунду, також передоплата в магазину не велика, що дуже мені сподобалось, проте замовлення я відмінив.
Спочатку я планував взяти ROG-STRIX-RTX3080-O12G-EVA, але коли вже оформив замовлення, то появилась Suprim X 12G. Я зразу запитав чи мені зможуть переоформити замовлення (зможуть звісно). Але потрібно було уточнити наявність у постачальника, а у постачальника нажаль, сталася якась помилка чи що, і по факту карти не було в наявності (у трьох інших магазинах така ж сама ситуація саме з Suprim X 12G). Тому я повернувся назад до ROG-STRIX-RTX3080-O12G-EVA, але глянувши кілька тестів і зваживши всі "за і проти" я прийшов до висновку, що візьму Gaming Z Trio 10G, якої в даному магазині, нажаль, не було у наявності. Тому і не вийшло замовити тут)
Але ще раз наголошу, що консультант дуже приємна людина і людина, яка розбирається у відеокартах принаймні (бо іншого я не замовляв), і тільки через це я був готовий віддати на 1500 більше за Suprim X (саме така різниця з іншими магазинами). Окрім того, інформацію про наявність від цього магазину я отримав швидше ніж від інших.
Висновок такий, що я можу порадити цей магазин для покупки деталей, хоч і дуже скептично відношусь до покупок в нових для мене магазинах. Але варто збільшити вибір відеокарт)
розгорнути
згорнути
Доброго дня, Вадим Мартынюк. Дякуємо Вам за відгук. Слідкуйте за нашими акціями та новинками, вдалих покупок наступного разу.
Замовив через магазин, приїхала відеокарта на наступний день. Товар запакований зі всіма пломбами, гарантійний талон прилягався. Магазин рекомендую.
Доброго дня, Serj Fartovuy. Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, нам важлива Ваша думка. Завдяки Вам ми стаємо ще кращі.
лучший сервис. доставили все вовремя. товар полностью соответствует описанию. 11/10
всем рекомендую
Доброго дня, No Name. Дякуємо Вам за відгук. Нехай працює.
Знайшли помилку в українській версії сайту?
Виділіть її мишкою і натисніть Сtrl + Enter
Повідомити про помилку в українському перекладі