Відгуки Felex | досвід покупки, відгуки, враження | Hotline.ua
рус / укр

Відгуки покупців про інтернет магазин Felex

 Hаписати відгук
Вибрані 15 відгуків: усі відгуки, 12 місяців Приховати підсумкову діаграму за всіма відгуками на магазин

Підсумкова діаграма за останні 12 місяців

Так Ні Без відповіді
  • Ціна відповідала заявленій на hotline
    100% 0% 0%
  • Наявність товару відповідала заявленій
    100% 0% 0%
  • Умови оплати відповідали заявленим на hotline
    71% 0% 29%
  • Оформлення замовлення на сайті магазина зроблено зручно
    100% 0% 0%
  • Відвантаження товару магазином виконано вчасно
    100% 0% 0%
  • Повернення товару пройшло без проблем
    28% 0% 72%
  • Сервісна підтримка організована добре
    57% 0% 43%
  • Рекомендую цей магазин іншим користувачам
    100% 0% 0%

Підсумкові оцінки на основі відгуків покупців

Відгуки
за останні
3 місяця
за останні
6 місяців
за останні
12 місяців
за весь
час
Позитивні
2
4
15
15
Негативні
0
0
0
0
На основі покупки
2
4
15
15
Усі відгуки
2
4
15
15
Оцінки
Оцінки магазину за періодами
-
-
оцінки від 7 до 10 оцінки від 0 до 3
  • Сортувати за:

  • 22 червня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Отличный магазин. Хороший выбор товаров. Уникальные цены на некоторые товары. В наличии товары, которые уже сложно найти где-либо. Крайне рекомендую ))

Відповідь представника «Felex»

Дякуємо за Ваш відгук!
З повагою, магазин Felex

Вакуумный прибор для чистки пор лица Xiaomi Wellskins (WX-HT100)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 18 травня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Как всегда, отличная цена и скорость. Спасибо!

Відповідь представника «Felex»

Дякуємо за Ваш відгук!
З повагою, магазин Felex

Xiaomi ZMI аккумуляторы AAA ZI7, Xiaomi Mijia маникюрный набор
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 2 січня 2022 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Магазин понравился. Цена соответствует указанной. Товар в наличии. После заказа на сайте, перезвонили. Быстрая отправка товара. Магазин рекомендую.

Відповідь представника «Felex»

Дякуємо за Ваш відгук!
З повагою, магазин Felex

Видеорегистратор Хiaomi
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 29 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Швидко, якісно. Гарний магазин, професійний менеджмент,товар в наявності і за вказаною ціною.

Відповідь представника «Felex»

Дякуємо за Ваш відгук!
З повагою, магазин Felex

Номер замовлення: 20450493818721
Зволожувач повітря
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 9 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Коробка пришла помятая, не годится для подарка

Номер замовлення: 886
Подарочный набор для вина Xiaomi HUOHOU Electric Wine Opener Deluxe (HU0090)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 1 грудня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Хорошая работа! Отлично!!!

Відповідь представника «Felex»

Нам очень важна Ваша оценка. Большое спасибо Александр!

Машинка триммер для удаления катышков
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 23 листопада 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Заказала дозатор на подарок. Связались быстро, предложили самовывоз из Днепра. Товар новый и качественный.

Відповідь представника «Felex»

Дякуємо за Ваш відгук!
З повагою, магазин Felex

Автоматический дозатор жидкого мыла Xiaomi MiJia Automatic Foam Soap Dispenser (с мылом)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 28 жовтня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Продавца рекомендую, цена и наличие товара актуально, быстрая связь, доставка в оговоренный срок.

Відповідь представника «Felex»

Дуже дякуємо за Ваш відгук!

Машинка для стрижки катышек

  • 20 жовтня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Передзвонили швидко, одразу відправили замовлення, отримала вже наступного дня. Сподобалась ціна, сподобався консультант, дуже сподобались ножі) Дякую магазину за роботу! Рекомендую

Відповідь представника «Felex»

Дякуємо за Ваш відгук!
З повагою, магазин Felex

Набор ножей Xiaomi HuoHou Martial Steel Knife (HU0014)
  • Вам допоміг цей відгук?

  • 5 жовтня 2021 р.
  • я купив в цьому магазині
відповідність ціни
наявність
розгорнути
не вказано

Очень оперативно, не смотря на выходные. В субботу заказал, в воскресенье уже на отделении было.

Відповідь представника «Felex»

Дякуємо за Ваш відгук!

Видеорегистратор 70 Mai 500s
  • Вам допоміг цей відгук?