Характеристики
Товар додано: серпень 2023 р.
Бренд: | Cold Steel |
Тип: | Ніж для видалення м'яса з кістки (обвалочний) |
Характеристики ножів | |
Матеріал леза: | нержавіюча сталь 4116 кріозагартована |
Матеріал рукоятки: | Kray-Ex |
Довжина леза, см: | 15,2 |
Призначення ножа: кількість (довжина леза) | |
для видалення м'яса з кістки (обвалочний): | 1 (15,2 см) |
Інше | |
Опис: | Ручка має жорсткий осердя Zy-Ex™ всередині, що забезпечує довговічність, і більш м'яку, безпечну для харчових продуктів зовнішню поверхню Kray-Ex™, що забезпечує зручне нековзне захоплення протягом багатьох годин використання. |
Товар на сайті бренду: | https://www.coldsteel.com/commercial-series-sti... |
Характеристики Cold Steel Commercial Series Curved Boning (20VBCZ) та комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару безпосередньо на сайті обраного магазину перед придбанням (замовленням).