Купив: Apple iPad 10.9 2022 Wi-Fi 64GB Blue (MPQ13), Замовлення №747088
Купив: Мишка Logitech G Pro X Superlight Wireless Black, Замовлення №112127
Купив: Ноутбук ASUS ROG Strix SCAR 18 G834JY (G834JY-I93210B0W), Замовлення №730754
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Ноутбук ASUS ROG Strix G17 G713PV (G713PV-91610G0W), Замовлення №983132
Купив: Ноутбук ASUS TUF Gaming A15 FA507UI (FA507UI-91610G0W), Замовлення №123260
Купив: Ноутбук Lenovo LOQ 15ARP9 (83JC009CUS), Замовлення №871802
Купив: Видаліть цей відгук, я написав його не про той магазин, Замовлення №2610