Купив: Valeo HydroConnect HF60 + Valeo HydroConnect HF45, Замовлення №0610584
Купив: Denso Hybrid, Замовлення №0309851
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: безкаркасні двірники Aero H480, безкаркасні двірники Aero H530, Замовлення №1004809
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: Trico Ice, Замовлення №1506608
Купив: Wiperblades, Замовлення №1411702
Купив: Дворники Trico Flex, Замовлення №111138
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару
Хотів купити: Bosch AeroTwin
Сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив: Trico Hybrid Передние, 2 щетки, 650+350 мм, Замовлення №121254
Сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару
Купив: Замовлення №060538