Каталог товарів
Київ
UA

Всі відгуки: 3298

за 6 міс 29
за 12 міс 51
Додати в список "Улюблені магазини"
Про магазин
Відгуки (3298)

Якість роботи магазину  за останні 
12 місяців

Наявність вибраного товару відповідала заявленій на hotline
?
Ціна співпадала з заявленою на hotline
Умови оплати відповідали заявленим на hotline
Доставка товару магазином виконано вчасно
Повернення товару пройшло без проблем
Фіскальний чек був виданий
Рекомендую цей магазин іншим користувачам
так
ні
без відповіді
Сашко не рекомендує цей магазин
29 грудня 2023

Хотів купити: GT Neo 5 SE 5G 12/256GB

Сподобалося: не вказані

Не сподобалося: наявність

...розгорнути
SergeyProud не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
29 грудня 2023

Купив: Fissman Терка на ручці 28,5x9 см для нарізки соломкою (маленькі отвори) (нерж. сталь) (8603), Замовлення №049236261

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: фіскальний чек

Это был мой первый заказ в F.ua! Доставка была бесплатной и быстрой - почтой Meest Но! В отделение мне отказали открыть пакет и посмотреть чтоб убедиться в правильности заказа. Сотрудники Розетки сказали что это им запретила делать почта Мист! Это я пишу для того, чтоб уважаемый маг. знал почему я отказался(( Кто и где ошибся, толи маг., толи почта, времени нет разбираться, и поэтому я отказался от посылки! Да и самое главное это невозможность оплатить в Мист картой или наличкой((
Arty0mka не рекомендує цей магазин
19 грудня 2023

Купив: Авто-конструктор LEGO Technic Monster Jam Dragon (42149), Замовлення №049276526

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Не рекомендую магазин, покупал с доставкой Meest, упаковка приехала порванная, помятая и открытая с неправильной стороны(Возможно моя ошибка тоже есть, что не проверил и не отказался на почте, открыл уже дома , не мог подумать что в таком ужасном состоянии может быть товар) Может это и случайность, я просто делюсь состоявшимся фактом, сто раз подумайте прежде чем покупать
Відповідь представника «F.ua „ТОЙ САМИЙ“ магазин»
Шановний Клієнт, нам дуже шкода, що з вашим замовлення і товаром трапилась така неприємна ситуація! Наша команда завжди нагадує про обов’язкову перевірку товару перед отриманням, адже кур'єрська служба перевезень не приймає жодних претензій, якщо дефект був виявлений не у них на відділенні або не при кур'єру.
dimxbox рекомендує цей магазин
14 грудня 2023

Купив: Samsung WW70T3020BW/UA, Пральна машина автоматична Samsung WW70T3020BW, Замовлення №049573355

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Дуже вдячний магазину за те що домовились з Новою Поштою, про доставку пральної машини в село, до бабусі. Вона її дуже чекала, а забирати звідкись, їхати, їй важко було. Я клієнт цього магазину ще з тих часів коли він називався fotos.ua, та завжди мої очікування були виправдані і повернення товару, якщо таке ставалось - було без проблем. Я надалі залишаюсь лояльним клієнтом цього магазину.
Відповідь представника «F.ua „ТОЙ САМИЙ“ магазин»
Шановний Клієнт, щиро вдячні за приємний відгук та високу оцінку. Дуже раді, що Ви залишились задоволені обслуговуванням. Завжди Ваш, Назар Шевчук. Керівник відділу піклування про клієнтів в інтернет-магазині
IgorG рекомендує цей магазин
13 грудня 2023

Купив: Aquafilter AICRO, Мінералізатор для води Aquafilter AIMRO, Замовлення №№049778657

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

замовляв кілька картриджів для системи очистки води.все влаштовує.і ціна і доставка.
Відповідь представника «F.ua „ТОЙ САМИЙ“ магазин»
Шановний Клієнт, щиро вдячні за приємний відгук та високу оцінку. Дуже раді, що Ви залишились задоволені обслуговуванням. Завжди Ваш, Назар Шевчук. Керівник відділу піклування про клієнтів в інтернет-магазині
kolio не рекомендує цей магазин
12 грудня 2023

Хотів купити: Вентилятор XILENCE COO-XPF60S.W

Сподобалося: не вказані

Не сподобалося: наявність

видали на касі кулер просто в білій коробочці без назв, просто noname. І саме головне не PWM, а звичайний 3-х піновий. Коротше кажучи намагались продати аби що. замовлення 049875363
в чаті на сайті відповіли що то вина постачальника :) що то в нього пересорт міг бути. Тобто вони прийняли від постачальника лівий товар, потім касир аналогічно видав його навіть не глянувши що саме видає. Запропонували замовити ще раз. Дякую - щось не дуже хочеться ще годину витрачати на вас. Розчарувався. Скільки років нормально все було і тут така проблема. Так, я замовлю, але у іншого магазину.
12 грудня 2023 Відповісти
Stanislav Kyrychenko рекомендує цей магазин
30 листопада 2023

Купив: Перкусійний масажер Yunmai Massage Gun Mini (YMFG-M352), Замовлення №049344293

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Хороший магазин. С 2019 года сделал тут 12 заказов. Если цена / гарантия хорошие - лучше тут чем у неизвестных магазинов. Ни разу ещё не было проблем. И Приват оплата частями есть. И галочка "Не перезванивать" есть - приятно. Но ассортимент не самый широкий.
Відповідь представника «F.ua „ТОЙ САМИЙ“ магазин»
Шановний Клієнт, щиро вдячні за приємний відгук та високу оцінку. Дуже раді, що Ви залишились задоволені обслуговуванням. Завжди Ваш, Назар Шевчук. Керівник відділу піклування про клієнтів в інтернет-магазині
gmini не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
30 листопада 2023

Хотів купити: Повербанк Choetech B653 20000mAh QC PD 45W Black (B653-CCBK), Зовнішній акумулятор (павербанк) Choetech B653 20000mAh QC PD 45W Black (B653-CCBK)

Сподобалося: не вказані

Не сподобалося: наявність

...розгорнути
Після мого звернення до банку - емітента платіжної картки з оскарженням транзакції по сплаті за заказ в магазині, кошти були повернені.
30 листопада 2023 Відповісти
Евгений Шелков не рекомендує цей магазин
29 листопада 2023

Хотів купити: Набір для термомозаіка Hama Midi 5+ 22 кольору, 10000шт. (202-67)

Сподобалося: не вказані

Не сподобалося: наявність

...розгорнути
Відповідь представника «F.ua „ТОЙ САМИЙ“ магазин»
Шановний Євген, нам дуже шкода за завдані незручності. Ми завжди намагаємося вказувати на сайті тільки актуальну інформацію, проте іноді такі неприємні ситуації, як відсутність товару все ж трапляються. Наша команда робить все можливе для уникнення подібних випадків у майбутньому. Дякуємо за ваше розуміння
topua не рекомендує цей магазин
27 листопада 2023

Хотів купити: Бутербродниця Tefal SM157236, Бутербродниця Tefal SM157236

Сподобалося: не вказані

Не сподобалося: наявність

Замовив Бутербродниця Tefal SM157236. Перезвонили, все ОК. Прийшов за товаром - хлам. Коробка бита, кришка має вмятину, пластиковий корпус обшарпаний, кришка залапана пальцями. F.ua Не рекомендую ніколи!!!
Відповідь представника «F.ua „ТОЙ САМИЙ“ магазин»
Шановний Клієнт, нам дуже шкода, що з вашим замовлення і товаром трапилась така неприємна ситуація. Нам шкода, що покупка не відбулася, а очікування не виправдалися. Докладаємо зусиль, щоб подібних ситуацій більше не траплялось.