Каталог товарів
Київ
UA

Всі відгуки: 145

за 6 міс 5
за 12 міс 13
Додати в список "Улюблені магазини"
Про магазин
Відгуки (145)

Якість роботи магазину  за останні 
12 місяців

Наявність вибраного товару відповідала заявленій на hotline
?
Ціна співпадала з заявленою на hotline
Умови оплати відповідали заявленим на hotline
Доставка товару магазином виконано вчасно
Повернення товару пройшло без проблем
Фіскальний чек був виданий
Рекомендую цей магазин іншим користувачам
так
ні
без відповіді
КамышЯна рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Купив: Пилосос з мішком VC079HNJGGD/UK, Замовлення №16377

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Купляю в цьому магазині вдруге, все подобається, рекомендую. Цього разу замовила пилосос. Дуже задоволена. Все ідеально!
Samarin David рекомендує цей магазин
24 лютого 2024

Купив: Навушники TWS FreeBuds 5i Black, Замовлення №16444

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Швидко обслужили і доставили вчасно товар. Дякую за якість та швидкість. Також відмічаю роботу консультанта - профі!
BanXimik не рекомендує цей магазин
22 лютого 2024

Хотів купити: Навушники TWS Freebuds 5 Frost Silver

Сподобалося: не вказані

Не сподобалося: відповідність ціни

Заказал наушники, позвонили сказали к сожалению нету в наличии по этому не смогут отправить, зашел на сайт и оказалось что цена на наушники уже выше...
Andrey рекомендує цей магазин
21 лютого 2024

Купив: Посудомийна машина SN636X06KE, Замовлення №Замовляв по вайберу, тому

Сподобалося: наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару

Товар чомусь виявився трохи дорожчим за заявлену на хотлайні. Трохи довго доставляли, але в підсумку доставили, посудомийка якісна, нарікань немає. Рекомендую магазин.
Ремез Максим рекомендує цей магазин
14 лютого 2024

Купив: Пилосос з мішком XB2125/09, Замовлення №16111

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Все супер! Особливо швидкість відправки мене просто вразила. Рекомендую!
Відповідь представника «ТехноМарт»
Ремез Максим, добрий вечір! Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно коли наші клієнти задоволені. Приємного користування! Ваш ТехноМарт
Гежа Лилия рекомендує цей магазин
13 лютого 2024

Купив: Навушники TWS Quantum 360P White (JBLQ360PWLWHTBLU), Замовлення №16094

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Покупкою задоволена! Найнижча ціна серед інших інтернет - магазинів. Товар надійшов через 2 дні після замовлення. Все чудово, професійно.
Відповідь представника «ТехноМарт»
Гежа Лилия, добрий вечір Дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що Вам все сподобалось. Чекаємо Вас знову! Ваш ТехноМарт
Evgen Poher не рекомендує цей магазин
12 лютого 2024

Хотів купити: Deepcool AN600

Сподобалося: не вказані

Не сподобалося: відвантаження товару

Заказал 1го февраля у них кулер, никто не перезвонил. Пришлось набирать их самому, сказали, что 11го февраля приедет. Сегодня, 12го февраля, набрал их, а они говорят "Вам звонили первого числа, сказали, что в наличии нет". Даже не удосужились товар заказать
Відповідь представника «ТехноМарт»
Добрый вечер! Уточните, пожалуйста, номер Вашего заказа, чтобы мы могли решить Вашу проблему. Ваш ТехноМарт
16019
20 лютого 2024 Відповісти
Никита Ткачёв рекомендує цей магазин
8 лютого 2024

Купив: Ноутбук TUF Gaming F17 FX707VV4 Mecha Gray (FX707VV4-LL040, 90NR0CH5-M004E0), Замовлення №15712

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: повернення товару

...розгорнути
Відповідь представника «ТехноМарт»
Никита Ткачёв, Добрый вечер! Хочу Вас удостоверить, что вся команда нашего магазина знала про эту ситуацию. Средства мы стараемся вернуть в кратчайшие сроки, но из-за того что ноутбук находился в сервисном центре и мы ожидали решения по нему, процесс возврата немного затянулся. Очень рад что мы с Вами пришли к общему знаменателю. Будем ждать Вас снова! С уважением, ТехноМарт
Zahar 0101 рекомендує цей магазин
5 лютого 2024

Купив: Клавіатура Ornata V3 X UKR (RZ03-04471900-R371), Замовлення №15920

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Забрав на пошті через день після замовлення, підключив - все працює. Впевнений, що довго працюватиме. Рекомендую магазин. Найнижча ціна. Дякую!
Відповідь представника «ТехноМарт»
Добрий вечір, Zahar 0101 Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми завжди стараємось дивувати своїх клієнтів найкращим сервісом та цінами. Нам дуже приємно читати такі коментарі. З повагою, ТехноМарт
Прилуцкий Вася рекомендує цей магазин
31 січня 2024

Купив: Клавіатура L65 Max Stone Black, Замовлення №15635

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: не вказані

Зробив замовлення в інтернет-магазині, доставили на поштомат протягом наступного дня вчасно, без затримок. Ціна відповідала заявленій. Упаковка непошкоджена - товар новий. Магазин мені подобається.
Відповідь представника «ТехноМарт»
Прилуцкий Вася, добрий вечір Нам дуже приємно, що Ви відзначили в цьому відгуку оперативність магазину. Ми завжди намагаємось доставити нашим клієнтам їх замовлення у рекордні терміни. З повагою, ТехноМарт