Відгуки про Yellow.ua

Sokol Nick рекомендує цей магазин
29 січня 2025 р.

Купив: Ноутбук Lenovo ThinkPad T16 Gen 2 (21HJS7S700), Замовлення №900014340

Купував в даному магазині вперше, сподобалась низька ціна, наявність в Києві із можливістю забрати із магазина. Комунікація із код-центром була позитивна все розсказали і підказали. Єдиний мінус продавець-консультант він був не дуже компетентний і грубий. Загалом рекомендую даний магазин
Виктория Рипенко рекомендує цей магазин
29 січня 2025 р.

Купив: pale Waith SE 2 2023 GPS 44mm Midnight AJuminum Case with Midhigre, Spo and MIL (MRE93) (9C76FRCHVJK, Замовлення №385

Чудовий магазин, низькі ціни , ввічливий менеджер
Роман не рекомендує цей магазин
26 січня 2025 р.

Хотів купити: Смартфон Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium (MYND3)

Не сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати

при покупке айфона и оплате картой через MonoCheckout навязывают какую-то услугу под название "Пакет послуг Yellow Care Light" от которого нельзя отказаться, цена повышается на 1600 грн. только при выборе оплаты наличкой никаких доп услуг не навязывается. пожалуй, с такой политикой продолжу и далее игнорировать данный магазин и закажу в другом.
Альона рекомендує цей магазин
19 січня 2025 р.

Купив: Смартфон Google Pixel 6 Pro 12/128GB Stormy Black, Замовлення №4459

Все якісно, швидко. Задоволена телефоном. Приємна ціна була саме тут, в інших магазинах дорожче.
Николай Котис не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
17 січня 2025 р.

Купив: Смартфон , Замовлення №900014234

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Дмитро_007 рекомендує цей магазин
15 січня 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 128GB eSIM Black (MYAP3), Замовлення №900013958

Отримав замовлення у центрі Києва на наступний день після замовлення. Ціна та наявність відповідає. Отримання зручне. Коробка із заводською упаковкою з пломбою.
makrushka не рекомендує цей магазин
10 січня 2025 р.

Хотів купити: Смартфон Apple iPhone 16 Pro 128GB eSIM Black Titanium (MYM93)

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Andrey Madyka не рекомендує цей магазин
9 січня 2025 р.

Хотів купити: Смартфон Xiaomi 14T Pro 5G 12/512 Titan Black Clobal, Смартфон Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titan Black

Вчора замовив товар, оплатив в кредит (21.1 тис грн) був у наявності Сьогодні без пояснень та звернень зробили повернення грошів і ничого не написали. Тобто в одностороннему порядку разорвали сделку. Не раджу тут купувати
Така ж сама ситуація, один в один!
10 січня 2025 р. Відповісти
олег д рекомендує цей магазин
6 січня 2025 р.

Купив: Смартфон POCO X6 8/256GB Blue, Замовлення №5717

Погано працює кодовий замок на дверях потрапити в магазин важко,адмін сам відчинив двері все добре Більш зауважень немає
6 січня 2025 р. Відповісти
Olga Vitko рекомендує цей магазин
5 січня 2025 р.

Купив: Смартфон POCO M6 Pro 8/256GB Black, Замовлення №1

Купувала в цьому магазині смартфон Xiaomi Poco M6 Pro 8/256GB (Black) (Global) для батька. Це була вже друга покупка телефону у цьому магазині. У травні 2024 року придбала там телефон для себе. Телефони справні і працюють добре. Усе як і було заявлено. Покупками задоволена. Ціни у цьому магазині дійсно одні з найнижчих в Україні.