Купив: Матрас Хвиля Фоам Foam Simpler, Замовлення №17902
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Ліжко дизайнерське левітуюче Ocean 180*200, Тумба підвісна Дуб під прозорим покриттям, 2 шт, Матрац безпружинний Dz-Mattress Веве 160x200, Замовлення №17865
Купив: IGLEN Гипоалергенное BS зимнее 140x205 (140205BS), Замовлення №1171
Купив: Матрац каркасний пружинний ЕММ Шанс Престиж 140х200, Замовлення №17878
Купив: Матрац безпружинний Denim Capri/Капри 160х200, Замовлення №17839
Хотів купити: Двоспальне ліжко Металл-Дизайн Афина 180x200
Купив: Матрац , Замовлення №1133
Купив: Матрас Matroluxe Belgian Technologies Mons/Монс 90x200 см, Замовлення №1135
Купив: Топпер Simpler Flexy Rush 70x190 см, Замовлення №№1112
Купив: Матрас , Матрац пружинний Denim Indigo/Индиго 160х200, Замовлення №764788