Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G 8/256GB Midnight Black, Замовлення №160299

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Titanium Violet (SM-S928BZVH), Замовлення №160250

Купив: Навушники TWS Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 (ZBW4502GL/BHR4272GL), Навушники з мікрофоном JBL Tune 510BT Rose (JBLT510BTROS), Замовлення №160151

Купив: Навушники TWS vivo TWS 3e Dark Indigo, Замовлення №160097

Купив: Смартфон Xiaomi 14T 12/512GB Titan Gray, Замовлення №160090

Купив: DJI Osmo Mobile 6, Замовлення №155560

Купив: Навушники TWS Google Pixel Buds Pro 2 Hazel, Замовлення №159998

Купив: Смартфон POCO X7 Pro 12/512GB Yellow, Замовлення №158963
Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 11S 5G 4/64GB Midnight Black, Замовлення №154852

Купив: смартфон Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB Onyx Black (Global Version), Замовлення №0000157194