Відгуки про Kokos

Андрей Петроченко рекомендує цей магазин
29 квітня 2025 р.

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G 8/256GB Midnight Black, Замовлення №160299

Тиждень назад стало питання покупки Redmi note 13 pro для подарунку . Тиждень намагався його замовити в іншому магазині,так як про існування цього забув,але окрім втраченого часу, нічого більше не отримав,і випадково на Хотлайні натрапив знову на Кокоs і згадав про нього.Товар був в наявності,і відповідав моїм проханням про запоковану коробку в заводські пломби.Ціна актуальна.Через день після замовлення телефон отримав.Дякую команді Kokos за хорошу і злагоджену працю.
Відповідь представника «Kokos»
Андрей Петроченко, щиро вдячні Вам, що обрали наш інтернет-магазин і знайшли час залишити відгук!)
Ирина Попенко рекомендує цей магазин
23 квітня 2025 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Titanium Violet (SM-S928BZVH), Замовлення №160250

Це вже не перший телефон в нашій родині, куплений в магазині Kokos, і кожного разу ми задоволені. Ціна найприємніша, якість стабільна. Ще жодного разу не довелося звертатися по гарантії, хоча магазин дає 12 місяців. Подобається можливість самовивозу, коли можна на місці відкрити, включити, перевірити телефон. Сподіваюся, що і цього разу покупка буде вдалою і гарантія не знадобиться.
Відповідь представника «Kokos»
Ирина Попенко, щиро вдячні Вам, що обрали наш інтернет-магазин і знайшли час залишити відгук!)
Анна Терешпольська рекомендує цей магазин
14 квітня 2025 р.

Купив: Навушники TWS Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 (ZBW4502GL/BHR4272GL), Навушники з мікрофоном JBL Tune 510BT Rose (JBLT510BTROS), Замовлення №160151

Представник магазину «Kokos»
Анна Терешпольська, щиро вдячні Вам, що обрали наш інтернет-магазин і знайшли час залишити відгук!)
14 квітня 2025 р. Відповісти
Мария Сычик рекомендує цей магазин
14 квітня 2025 р.

Купив: Навушники TWS vivo TWS 3e Dark Indigo, Замовлення №160097

Купляла вперше в цьому магазині.Ввечорі замовила навушники,зранку задвонили,о п'ятій вечора отримала(кур'єром). Швидко,товар відповідає опису,дуже задоволена) Дякую
Відповідь представника «Kokos»
Мария Сычик, щиро вдячні Вам, що обрали наш інтернет-магазин і знайшли час залишити відгук!)
Ирина Тренева рекомендує цей магазин
11 квітня 2025 р.

Купив: Смартфон Xiaomi 14T 12/512GB Titan Gray, Замовлення №160090

Відповідь представника «Kokos»
Ирина Тренева, щиро вдячні Вам, що обрали наш інтернет-магазин і знайшли час залишити відгук!)
Дмитрий Горбатов рекомендує цей магазин
8 квітня 2025 р.

Купив: DJI Osmo Mobile 6, Замовлення №155560

Купував на подарунок дружині, вона багато їздить та знімає відео. Користується майже рік, всім задоволена. Моє замовлення швидко опрацювали та на наступний день вже отримав замовлення. Тож раджу цей магазин!
Відповідь представника «Kokos»
Дмитрий Горбатов, щиро вдячні Вам, що обрали наш інтернет-магазин і знайшли час залишити відгук!)
homers0052 рекомендує цей магазин
3 квітня 2025 р.

Купив: Навушники TWS Google Pixel Buds Pro 2 Hazel, Замовлення №159998

Відповідь представника «Kokos»
homers0052, щиро вдячні Вам, що обрали наш інтернет-магазин і знайшли час залишити відгук!)
Serj рекомендує цей магазин
17 лютого 2025 р.

Купив: Смартфон POCO X7 Pro 12/512GB Yellow, Замовлення №158963

З урахуванням, що доставка в їх офіс була швидше ніж у інших, то це був для мене плюс але по факту трохи було неприємно, що хотів зекономити на доставці 100 грн і приїхав сам але ціна телефона подорожчала на ці 100 грн... просто на той час мене це не так бентежило, бо іншого телефону не було взамін зламаного і треба було для зв?язку швидко замінити... Зараз цей телефон на 1000 грн вже дешевше, як швидко інколи ціни "тають" за 2 тижні)))
Sergey Revko рекомендує цей магазин
18 січня 2025 р.

Купив: Смартфон Xiaomi Redmi Note 11S 5G 4/64GB Midnight Black, Замовлення №154852

Покупал смартфон Xiaomi Redmi Note 11S 5G 4/64GB Midnight Black, цена,наличие- все как и было оговорено. Смарт новый,запечатаный. Модель устаревшая,в магазине не включился,так как батарея разряжена была. дома зарядил ,включил,все отлично работает,обновления установились до 13 андроида. Покупаю телефоны в кокосе года с 2014 наверное,и всегда все отлично. Рекомендую данный магазин
Відповідь представника «Kokos»
Sergey Revko, дуже вдячні Вам, що обрали наш інтернет-магазин і знайшли час залишити відгук!)
Вохан Саныч рекомендує цей магазин
18 вересня 2024 р.

Купив: смартфон Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB Onyx Black (Global Version), Замовлення №0000157194

Відповідь представника «Kokos»
Вохан Саныч, щиро вдячні Вам, що обрали наш інтернет-магазин і знайшли час залишити відгук!)