Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про CAN.UA

Sergiy Gorenko рекомендує цей магазин
30 серпня 2026 р.

Купив: Монітор Dell U2725QE (210-BQTL), Замовлення №624983

Як завжди добре. Дякую за роботу!
Відповідь представника «CAN.UA»
Сергію, дякуємо за Вашу довіру і щиру дружню підтримку! Впізнаємо знайоме ім’я, радіємо і дуже вдячні за довгий час «разом». Бережіть себе, будь ласка, і повертайтеся! Хай Вам щастить і все навкруги буде добре! Обіймаємо міцно! Все буде Україна!
Alex Bryan74 не рекомендує цей магазин
28 серпня 2026 р.

Хотів купити: DDR5 Kingston FURY 32 GB (2x16GB) DDR5 6800 MHz Renegade Silver/Black (KF568C36RSK2-32), Замовлення №N 626285

Заказал товар наложенным платежом.Перезванивают и говорят что не могут отправит и просят полную предоплату.При этом в оформлении заказа присутствует функция купить по наложенному платежу!Не рекомендую этот магазин!!!Отняли время и еще не захотели отправлять!
Відповідь представника «CAN.UA»
Алекс, доброго дня!  Вибачте за непорозуміння і втрачений час. Розуміємо Ваше розчарування і емоції. Дозвольте пояснити.  Наразі час, коли ціни на пам’ять зростають.  Тож підвищення ціни - це нормальний процес, тим більш, ми зберегли для Вас ціну, за якою Ви зробили замовлення. Від замовлення Ви відмовилися. На нашому сайті у розділі «Оплата» є повідомлення про те, що на власний розсуд ми можемо запропонувати клієнту зробити повну передоплату. Ваше замовлення - перше у нашому магазині, ми не знайомі, і історії відносин не існує. Тож, рішення про передоплату було прийняте і воно має декілька причин, враховуючи наш багаторічний досвід продажу.  Маємо до Вас пропозицію, бо хочемо зберегти стосунки і Ваш настрій.  Так, це компроміс, але, сподіваємося, він Вас влаштує. Ми залишаємо для Вас незмінною ціну, Ви - сплачуєте товар перед відправкою. Повернемося до розмови у понеділок у робочий час.  Якщо наша пропозиція ще актуальна, будь ласка, сповістить нас про це. Хоч і тут, на Hotline, у коментарях. Як Вам зручно. Чекаємо на Ваше рішення і бажаємо гарних вихідних!  Все буде добре. Все буде Україна!
Не захотели мне продавать под предлогом полной оплаты.По той цене что у них была заявлена.И на следующий день подняли сразу цену и выставили на продажу!!!!!Даааа магазин просто шикарен!!!И это официал считается куда мы катимся!!Подняв цену на 6000 грн!!Вчера была 25299 , а сегодня 31659!!!
29 серпня 2026 р. Відповісти
Отправляйте наложенным платежом я куплю не вопрос! На перед платить не буду всю сумму.Отправляйте и познакомимся с вами.Я вас тоже не знаю чтобы вам всю сумму денег отправлять!!!Ваш товар ни куда не недется,а вот я рискую деньгами не видя товара!!!!
1 вересня 2026 р. Відповісти
Nazarii Paliichuk не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
26 серпня 2026 р.

Купив: Акумуляторна батарея RITAR LIFEPO 15kwh 280a, Замовлення №597591

Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення

Не сподобалося: наявність, замовлення через корзину, асортимент

Відповідь представника «CAN.UA»
Назарію, доброго дня! Будь ласка, вибачте нас за розчарування. Ми розуміємо Ваші емоції, дуже неприємно. Так, проблема із якістю товару - це відповідальність виробника (постачальника і сервісного центру - як представників виробника), тим не менш, Ви - наш клієнт, і залишити Вас наодинці із проблемою ми не можемо. Наша команда наразі працює у режимі «енергозбереження», багато наших професіоналів захищають країну, і нам не вистачає людського ресурсу для надання комфортного сервісу як було колись. Постачальник пропонує направити батарею до сервісного центру. Наразі ми шукаємо рішення, яке буде найкомфортнішим для Вас. Ви вже знаєте про це, і ми дуже вдячні Вам за розуміння і можливість допомогти у тому темпі, який наразі можливий для нас. Сподіваємося на повне вирішення проблеми і повернення гарного настрою до Вашого серця найближчим часом. Бережіть себе, будь ласка, дякуємо за Вашу довіру і Вашу відвагу! Залишаємося на зв’язку. Відпочивайте, будь ласка. Обіймаємо. Все буде Україна!
Взагалі-то відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів», доставка великогабаритних товарів і товарів вагою понад 5 кілограмів для ремонту, а також їх повернення покупцеві здійснюються силами та за рахунок продавця або виробника. Ця норма закріплена у частині 5 статті 8 діючого Закону України «Про захист прав споживачів» № 1023-XII. А за затягування ремонту (більше 14 днів) неустойка 1% за кожен день прострочки.
30 серпня 2026 р. Відповісти
Yellow Hearth рекомендує цей магазин
24 серпня 2026 р.

Купив: Підставка для охолодження ноутбука IceCoorel Q10, Замовлення №623140

Купив цю підставку дружині й загалом вона працює й виконує те що має.
Відповідь представника «CAN.UA»
Yellow Hearth, дякуємо за довіру і дружню підтримку! Радіємо, що Ви і Ваша дружина задоволені покупкою. Приємних і безтурботних стосунків із ноутбуком за будь-якої температури і гарного настрою! Будь ласка, бережіть себе і повертайтеся! Хай щастить! Все буде Україна!
Serge Kane рекомендує цей магазин
22 серпня 2026 р.

Купив: Накладка Sennheiser Накладка Sennheiser HD25 (543657), Замовлення №625349

Все добре. Фірмова річь, не підробка. Рекомендую
Відповідь представника «CAN.UA»
Serge, дякуємо за довіру і дружню рекомендацію! Приємних покупок і гарного настрою! Бережіть себе, будь ласка, і повертайтеся! Хай щастить! Все буде Україна!
iSandroX не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
17 серпня 2026 р.

Купив: Logitech K400 Plus Black UA, Замовлення №624712

Не перевірили на місці і вдома чекав неприємний сюрприз... Будьте уважні та перевіряйте пломби, продають Б/У товари під виглядом нового, наклеюють пломби зверху оригінальних.
Відповідь представника «CAN.UA»
iSandroX, вибачте за непорозуміння, будь ласка! Сподіваємося, що швидке вирішення проблеми і пояснення повернули Вас до стану впевненості і довіри. Так, чомусь сліди від гравіювання і «перепакування» із новою пломбою, які зазвичай постачальник виконує бездоганно, на цьому екземплярі виглядають неакуратно. І, хоча і наводять на сумніви, що клавіатура була у використанні, це її «дебют» у продажу, повернень у нас не було. Тож…. Гроші повернули Вам негайно, sorry-bonus на наступну покупку на Вас чекає, сподіваємося на нові приємні зустрічі і бажаємо гарного настрою і відтепер тільки приємних покупок! Будь ласка, бережіть себе, і повертайтеся! Все буде Україна!
Serpneviy рекомендує цей магазин
17 серпня 2026 р.

Купив: Вентилятор підлоговий Grunhelm GFS-1650R, Замовлення №624063

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Швидко
Відповідь представника «CAN.UA»
Serpneviy, дякуємо за довіру і дружню підтримку! Розуміємо, чому Вам сподобалась швидкість! Якщо це Ви і Ваш друг на фото…. Бо неможливо відвести погляд! Скільки ніжності, завзяття і швидкості вітру здатен подарувати такий красень! Бережіть себе, будь ласка, і повертайтеся! Хай Вам щастить! Все буде Україна!
Octane рекомендує цей магазин
16 серпня 2026 р.

Купив: Повербанк (Powerbank) UGREEN PB532 30W 20000mAh Gray (55989B), Замовлення №624856

Магазин сработал на отлично, Отправка Новой Почтой меньше чем за сутки. Добавили отдельно гарантийный талон. Банка рабочая все отлично
Відповідь представника «CAN.UA»
Octane, дякуємо за довіру і дружню підтримку!! Радіємо, що Ви задоволені! Продовжуємо у тому ж темпі швидкості і доставки приємних вражень! Будь ласка, бережіть себе і повертайтеся! Хай Вам щастить! Все буде Україна!
Роман рекомендує цей магазин
10 серпня 2026 р.

Купив: Зарядний пристрій COLORWAY GaN3 Pro Power Delivery 2xUSB-C, 1xUSB-A, 65W Black (CW-CHS039PD-BK), Замовлення №624225

Приємно вразила ціна в магазині - у інших популярних та відомих магазинах вона була вищою, а тут і дешевше, і якість супер. Рекомендую!
Відповідь представника «CAN.UA»
Романе, дякуємо за довіру і пронизану оптимізмом і позитивом рекомендацію! Радіємо, що Ви задоволені покупкою! Ваш гарний настрій відчувається одразу і заряджає мов класний зарядний пристрій! Супер-підтримка! Бережіть себе, будь ласка, і повертайтеся! Хай Вам щастить! Все буде Україна!
Eli L рекомендує цей магазин
2 серпня 2026 р.

Купив: Вентилятор Noctua NF-F12 5V PWM, Замовлення №623631

Вдячний працівникам магазину товар був у наявності і дуже швидко відправили.
Відповідь представника «CAN.UA»
Eli L, дякуємо за довіру і дружню підтримку! Радіємо, що Ви задоволені покупкою у нас і дуже вдячні за час і коротеньку розповідь про Ваш досвід. Бережіть себе, будь ласка, і повертайтеся! Хай Вам щастить! Все буде Україна!