Купив: Монітор Dell U2725QE (210-BQTL), Замовлення №624983

Хотів купити: DDR5 Kingston FURY 32 GB (2x16GB) DDR5 6800 MHz Renegade Silver/Black (KF568C36RSK2-32), Замовлення №N 626285

Купив: Акумуляторна батарея RITAR LIFEPO 15kwh 280a, Замовлення №597591
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення
Не сподобалося: наявність, замовлення через корзину, асортимент

Купив: Підставка для охолодження ноутбука IceCoorel Q10, Замовлення №623140

Купив: Накладка Sennheiser Накладка Sennheiser HD25 (543657), Замовлення №625349

Купив: Logitech K400 Plus Black UA, Замовлення №624712

Купив: Вентилятор підлоговий Grunhelm GFS-1650R, Замовлення №624063
Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: Повербанк (Powerbank) UGREEN PB532 30W 20000mAh Gray (55989B), Замовлення №624856

Купив: Зарядний пристрій COLORWAY GaN3 Pro Power Delivery 2xUSB-C, 1xUSB-A, 65W Black (CW-CHS039PD-BK), Замовлення №624225

Купив: Вентилятор Noctua NF-F12 5V PWM, Замовлення №623631