Відгуки про Овель

Ruslan не рекомендує цей магазин
12 лютого 2026 р.

Хотів купити: Зовнішня батарея для ДБЖ/інвертора MUST LP16-48100, Замовлення №2017

Товар можна забрати лише самовивозом з під Києва + оплата лише готівкою. При оформленні замовлення і спробі оплати картою пише що проблеми))
Олександр рекомендує цей магазин
12 лютого 2026 р.

Купив: Гібридний інвертор MUST PV19-6248 EXP, Замовлення №20451366202568

Кирилл Кузнецов не рекомендує цей магазин
20 січня 2026 р.

Хотів купити: Гібридний сонячний інвертор (hybrid) LuxPower SNA6000 WIDE PV (SNA6000 WPV)

Інтернет магазин, а коли робишь замовлення , то тільки самовивіз з під Київа і розрахунок тільки готівкою.
Руслан Ковалев не рекомендує цей магазин
9 грудня 2025 р.

Хотів купити: Anker SOLIX C1000

Товару не було в наявністі.
Віталій Биковець не рекомендує цей магазин
20 листопада 2025 р.

Хотів купити: Зовнішня батарея для ДБЖ/інвертора Deye SE-F5 Pro, Замовлення №1211

Оформив замовлення на сайті, відразу отримав повідомлення з номером замовлення на email. Наступного дня поцікавився через онлайн-консультанта на сайті про статус мого замовлення та отримав відповідь, що зателефонують мені після уточнення. Вже придбав та отримав товар в іншому магазині, але дзвінок ще чекаю
Дмитро не рекомендує цей магазин
24 жовтня 2025 р.

Хотів купити: Зарядна станція MUST HBP1800-2024OS

Товар існує тільки на веб-сторінці. По факту товару немає у наявності
Vitaly Lazarev рекомендує цей магазин
18 жовтня 2025 р.

Купив: Система зберігання енергії MUST HBP18-2024, Замовлення №19962

Гарний сервіс та кваліфіковані робітники!
Михайло_К рекомендує цей магазин
28 серпня 2025 р.

Купив: Система зберігання енергії модульна (комплект) MUST HBP18-3024, Замовлення №651

Придбав у магазині систему зберігання енергії MUST HBP18-3024. Дуже вічливий персонал (спілкувався із менеджером Тетяною), міттєво реагує на побажання та питання, що виникають, підлаштовується під побажання клієнта. Товар відвантажений та отриманий вчасно, все заявлене відповідає дійсності. Рекомендую магазин. Якщо виникне потреба, знов звернуся до Овель
Представник магазину «Овель»
Вітаємо. Щиро дякуємо вам за довіру до нашого магазину і позитивний відгук! Будемо чекати на вас знову, адже з такими клієнтами працювати — одне задоволення.
29 серпня 2025 р. Відповісти
Daniel не рекомендує цей магазин
13 листопада 2024 р.

Хотів купити: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний ABS VLS EVO PW 50 D (3700444)

Нема в наявності. Ціна не актуальна.
17 червня 2025 р. Відповісти
DzhuraHOH не рекомендує цей магазин
18 березня 2024 р.

Хотів купити: Рушникосушарка електрична Mario Тристар-I 510x445 2.3.0500.11.P