Відгуки про EasyMac

Alina N рекомендує цей магазин
20 січня 2025 р.

Купив: Смартфон Google Pixel 9 Pro XL 16/512GB Obsidian, Замовлення №119

Чудовий сервіс,в магазині відповіли на найдурніші мої запитання.Чудовим подарунком стала безкоштовна поклейка захисної плівки на телефон.
Cukercka рекомендує цей магазин
11 січня 2025 р.

Купив: Смартфон POCO F6 12/512GB Green, Замовлення №64

Dmytro Shevchenko рекомендує цей магазин
8 січня 2025 р.

Купив: Смартфон OnePlus 12 16/512GB Silky Black, Замовлення №52

Повністю задоволений роботою компанії. Вже не вперше замовляю у них смартфони і завжди все проходить на вищому рівні.
Юрий Криворучко рекомендує цей магазин
7 січня 2025 р.

Купив: Дзеркальний фотоапарат Nikon D780 body (VBA560AE), Замовлення №3548

Andrey.wy рекомендує цей магазин
6 січня 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (MYWV3), Замовлення №3544

Як завжди все супер швидко і на висоті. Вже не перший раз купую у них телефон і аксесуари. Замовив 30го грудня і 31го вже телефон був у мене. Доставка виконувалась Новою Поштою. Дуже рекомендую цей магазин!
AsCo1d рекомендує цей магазин
31 грудня 2024 р.

Купив: Смартфон Google Pixel 9 12/256GB Obsidian, Замовлення №3515

Обслуживание понравилось. Товар был на удалённом складе, но его доставили точно в срок, даже чуть удивительно. Телефон дали проверить до фактической оплаты, что приятно. Точка выдачи работает в субботу, что тоже не может не радовать. Благодарю.
Сергій Кононенко рекомендує цей магазин
27 грудня 2024 р.

Купив: Смартфон Google Pixel 9 12/256GB Peony, Замовлення №#3455

Все супер! Швидко відправили, товар якісний, всім задоволений!
Vlad Dmytruk рекомендує цей магазин
26 грудня 2024 р.

Купив: Смартфон Google Pixel 9 Pro XL 16/256GB Porcelain, Замовлення №3460

Maykl86 рекомендує цей магазин
18 грудня 2024 р.

Купив: Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB Awesome Navy (SM-A556BZKC), Замовлення №3427

Купував для дружини телефон Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB Awesome Navy (SM-A556BZKC). Зв'язалисЯ швидко, підтвердили замовлення і сказали, що можна забрати до кінця робочого дня! Дуже задоволений роботою магазину та менеджерів!
Oleks Bond рекомендує цей магазин
16 грудня 2024 р.

Купив: Samsung Galaxy S24 12/256GB Marble Grey (Snapdragon), Замовлення №3396

Дуже швидко зв?язалися, менеджер ввічливий, уточнив все по замовленню, проконсультував. Сказав, що відправити зможуть через два дні, але відправили на наступний день. Товар прийшов у заводській упаковці, все добре. Товар замовлявся на подарунок, адресат задоволений повністю. Замовляю на цьому сайті не в перший раз, претензій не було. Однозначно можу рекомендувати