Купив: AHD видеонаблюдения из 8 уличных камер CoVi Security AHD-8W KIT, Замовлення №15128
Хотів купити: Абонентська відеопанель CoVi Security HD-06M-S
Купив: Ретранслятор сигнала Ajax Rex White
Сподобалося: відповідність ціни, наявність
Купив: IP-камера відеоспостереження Dahua Technology DH-IPC-C35P, Замовлення №1649
Купив: 2 Мп IP видеокамера Hikvision DS-2CD2423G0-I (2.8 мм), Замовлення №1544
Купив: Комплект видеонаблюдения CoVi Security AHD-4W 5MP MasterKit + HDD500
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Купив: Комплект GSM сигналізації Ajax StarterKit Cam white, Замовлення №1518
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: Комплект видеонаблюдения Dahua HDCVI-22WD KIT
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі
Купив: беспроводной датчик движения ajax, Замовлення №1438
Купив: (Комплект видеонаблюдения CoVi Security AHD-8W 5MP MasterKit + HDD1000)