Відгуки про Endorphone

Віталій Бєляєв рекомендує цей магазин
6 липня 2025 р.

Купив: TPU індивідуальний чохол для Samsung Galaxy Note 10 Lite, Замовлення №918845

Сподобались зручний інтерфейс дизайнера, можливість не друкувати логотип, менеджери - реальні люди, можна все уточнити в розмові, швидке виконання і доставка, добра якість, враховано всі отвори моделі, кнопки не тугі, яскраві кольори (лише на 3D-пластику чорний був пурпуровим, ймовірно особливість матеріалу/технології), конкурентні ціни, бонуси, відсутність нав'язливої реклами
Щиро дякуємо за ваш відгук та довіру! Раді, що вам сподобався наш сервіс, якість чохла та зручність замовлення. Особливо дякуємо за зауваження щодо кольору на 3D-пластику — так, дійсно це особливість матеріалу, там матове покриття. Будемо раді новим замовленням! З повагою, компанія Endorphone!
7 липня 2025 р. Відповісти
Євгенія Білоус рекомендує цей магазин
3 липня 2025 р.

Купив: чохол для телефону Xiaomi 11T , Замовлення №442338

сервіс цього магазину цілковито задовільнив мої потреби. чохол виконаний якісно, гарні і насичені кольори, все відповідає опису. приємно здивована низькою ціною товару. обов'язково купуватиму ще
Добрий день, Євгенія! Дякуємо, за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви оцінили якість роботи нашої компанії та залишились задоволені отриманим замовленням. Будемо раді бачити у числі постійних покупців! :) З повагою, компанія Endorphone!
4 липня 2025 р. Відповісти
Anatolievich рекомендує цей магазин
16 червня 2025 р.

Купив: Чохол на мобільний телефон Huawei Y6 2019, Замовлення №№ 516856

Рекомендую магазин! Чохол на мій телефон Хуавей У6 2019 підійшов як рідний. Я дуже задоволений! Гарний сервіс! Гарні ціни! Все дуже швидко і якісно!
Дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку нашого магазину! Нам дуже приємно, що ви задоволені якістю чохла та нашим сервісом. З нетерпінням чекаємо на ваші наступні замовлення!
18 червня 2025 р. Відповісти
Леонід Турчик рекомендує цей магазин
9 травня 2025 р.

Купив: TPU для Huawei P30 Pro, Замовлення №508199

Дякую за зручний сервіс і оперативність з доставкою. Отримав замовлений чохол TPU для Huawei P30 Pro.
Добрий день, Леонід! Щиро вдячні за Ваш відгук. Раді, що нам вдалось задовільнити ваші бажання та очікування. Користуйтесь із задоволенням!
12 травня 2025 р. Відповісти
Oleksandr Udot рекомендує цей магазин
25 квітня 2025 р.

Купив: Чохол для смартфона Apple iPhone 13 Pro Max Clear Case with MagSafe (MM313), Замовлення №833075

Замовляв чохол зі своім принтом, і дуже здивований коли запропонували обміняти так як не вийшло те шо очікувалост Дуже гарний сервіс
Вдячні за Ваш позитивний відук! Раді, що нам вдалось задовільнити Ваші очікування і Ви залишились задоволені. Чекаємо на нові замовлення!
28 квітня 2025 р. Відповісти
Oleg Genaliuk рекомендує цей магазин
18 квітня 2025 р.

Купив: Фоточохли на пиксель 8а, Замовлення №131817

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що змогли задовільнити ваші очікування. Чекаємо на вас знову!
21 квітня 2025 р. Відповісти
Вероника Тихонова рекомендує цей магазин
6 квітня 2025 р.

Купив: Не пам\'ятаю, Смартфон OnePlus Nord CE 3 Lite 8/128GB Chromatic Gray, Замовлення №Не пам'ятаю

Купувала чохол на телефон хлопцеві з нашою спільною фотографією, він у захваті, все чудово! Зі мною зв'язались одразу після оформлення замовл ння, уточнили всі деталі, проблем не було жодних. Буду замовляти ще однозначно?
Вдячні за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені чохлом і нашим сервісом. Чекаємо на ваші нові замовлення!
21 квітня 2025 р. Відповісти
rrv рекомендує цей магазин
13 березня 2025 р.

Купив: Чохол 6S plus, Замовлення №Не пам?ятаю

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді, що вам сподобався товар та обслуговування нашого магазину. Чекаємо на Вас ще!
14 березня 2025 р. Відповісти
Галина Павлова рекомендує цей магазин
7 березня 2025 р.

Купив: чохол для Huawei P20 з дизайном , Замовлення №772509

Доброго дня, Галина! Ми вдячні за Ваш позитивний відгук. Раді, що змогли задовільнити ваші очікування. Вдалих покупок!
7 березня 2025 р. Відповісти
Мирослава Картава рекомендує цей магазин
2 лютого 2025 р.

Купив: прозорий чохол Xiaomi Poco X5 Pro 5G, чохол Xiaomi Poco X5 Pro 5G з дизайном , Замовлення №184695

Доброго дня, Мирослава! Дякуємо, за Ваш відгук! Раді, що у Вас залишились приємні враження та змогли високо оцінити якість та сервіс нашої компанії.
3 лютого 2025 р. Відповісти