Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про Endorphone

Debora рекомендує цей магазин
1 квітня 2026 р.

Купив: Чохол Xiaomi 13 прозорий, Чохол Xiaomi 12 Pro прозорий, Замовлення №172626

Анастасія Опеченик рекомендує цей магазин
15 січня 2026 р.

Купив: Силиконовый чехол Samsung Galaxy A20e A202F Сирень, Замовлення №634192

Надзвичайно висока якість чохла + отвори ідеально підійшли під цю модель телефону ? Все прийшло в новому стані. Купляла на подарунок. Дуже сподобалося ?
Добрий день, Анастасія! Вдячні за ваш позитивний відгук! Нам приємно, що ви задоволені чохлом та нашим сервісом. Чекаємо на ваші нові замовлення! З повагою, компанія Endorphone!
16 січня 2026 р. Відповісти
Exxcube _ рекомендує цей магазин
1 січня 2026 р.

Купив: Індивідуальний чохол для Xiaomi Redmi Note 12S, Замовлення №854396

Брав чохол для Redmi Note 12S. Товар приїхав вчасно, колір та прінт відповідали вказанному, замовленням доволений тому і рекомендую!
Вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку нашого магазину! Нам дуже приємно, що ви задоволені якістю чохла та нашим сервісом. З повагою, компанія Endorphone!
2 січня 2026 р. Відповісти
frbpgpncgs рекомендує цей магазин
30 грудня 2025 р.

Купив: Чохол для iPhone 14 Pro, Замовлення №300522

Вдячні за Ваш відгук! Раді, що змогли задовільнити ваші очікування. Приємного користування та чекаємо на Ваші замовлення ще! З повагою, компанія Endorphone!
30 грудня 2025 р. Відповісти
Hanna Kolodii (salt) рекомендує цей магазин
28 грудня 2025 р.

Купив: чохол oneplus 13 5g , Замовлення №888628

Вітаємо! Щиро вдячні за Ваш позитивний відгук. З нетерпінням чекаємо на ваші наступні замовлення! З повагою, компанія Endorphone!
29 грудня 2025 р. Відповісти
Денис рекомендує цей магазин
23 грудня 2025 р.

Купив: Чехол, Замовлення №20451321697177

Доброго дня, Денис! Вдячні за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені чохлом і нашим сервісом. Будемо раді Вашим новим замовленням!
23 грудня 2025 р. Відповісти
oksana.boyko99 рекомендує цей магазин
25 липня 2025 р.

Купив: Пасок для телефону, Замовлення №424765

Дуже задоволена, замовляємо не вперше, рекомендую усім!
Представник магазину «Endorphone»
Доброго дня, Оксано! Вдячні за Ваш відук! Раді, що Ви залишились задоволені покупкою у нашому магазині. Чекаємо на нові замовлення! З повагою, компанія Endorphone!
28 липня 2025 р. Відповісти
QuickStarts рекомендує цей магазин
14 липня 2025 р.

Купив: Чохол з власним принтом, Замовлення №0967191790

В цілому класний магазин з швидким реагуванням на замовлення. В моєму випадку було виготовлення друку власного малюнку на чохол до телефону OnePlus 10Pro. Відправку зробили вже на наступний день. Проте якість чохла середня. Так як розміри трішки замалі (мається на увазі глубина посадки телефону). І при невеликому падінні чохол тріснув, пластик трошки задешевий. А якість друку і швидкість все ок.
Представник магазину «Endorphone»
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви залишились задоволені сервісом і швидкістю виготовлення. Щодо матеріалу чохла, який ви обрали — він виготовлений із 3D пластику, який добре передає друк, але має середню ударостійкість і жорсткіший матеріал. Саме тому при падінні можливе тріскання. Ваші зауваження обов’язково врахуємо — дякуємо за зворотний зв’язок!
15 липня 2025 р. Відповісти
Віталій Бєляєв рекомендує цей магазин
6 липня 2025 р.

Купив: TPU індивідуальний чохол для Samsung Galaxy Note 10 Lite, Замовлення №918845

Сподобались зручний інтерфейс дизайнера, можливість не друкувати логотип, менеджери - реальні люди, можна все уточнити в розмові, швидке виконання і доставка, добра якість, враховано всі отвори моделі, кнопки не тугі, яскраві кольори (лише на 3D-пластику чорний був пурпуровим, ймовірно особливість матеріалу/технології), конкурентні ціни, бонуси, відсутність нав'язливої реклами
Щиро дякуємо за ваш відгук та довіру! Раді, що вам сподобався наш сервіс, якість чохла та зручність замовлення. Особливо дякуємо за зауваження щодо кольору на 3D-пластику — так, дійсно це особливість матеріалу, там матове покриття. Будемо раді новим замовленням! З повагою, компанія Endorphone!
7 липня 2025 р. Відповісти
Євгенія Білоус рекомендує цей магазин
3 липня 2025 р.

Купив: чохол для телефону Xiaomi 11T , Замовлення №442338

сервіс цього магазину цілковито задовільнив мої потреби. чохол виконаний якісно, гарні і насичені кольори, все відповідає опису. приємно здивована низькою ціною товару. обов'язково купуватиму ще
Добрий день, Євгенія! Дякуємо, за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви оцінили якість роботи нашої компанії та залишились задоволені отриманим замовленням. Будемо раді бачити у числі постійних покупців! :) З повагою, компанія Endorphone!
4 липня 2025 р. Відповісти