Купив: Сушка Bratex BFD-747, Замовлення №81482
Купив: Електром'ясорубка Bosch MFW3640A 9th, Замовлення №252100
Купив: Мультипіч Tefal EY855D10, Замовлення №329345
Купив: Електрогриль Tefal OptiGrill+ GC716D12, Замовлення №І81 201
Купив: Бритва Philips X3002/00 series 3000X, Замовлення №328959
Купив: Кавомашина автоматична Delonghi Magnifica Evo Next ECAM 310.60.GB, Замовлення №І80 116
Купив: Пылесос с мешком Electrolux EB31C1UG, Замовлення №328292
Купив: Фотоепілятор Philips Lumea IPL 9900 Series BRI977/00, Замовлення №328027
Купив: Побутова техніка, Замовлення №327722
Купив: Кавомашина автоматична Delonghi Magnifica Start ECAM 220.21.B, Замовлення №327857