Відгуки про АйТіФрі

Станислав Гусейнов не рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Фотоепілятор Philips Lumea IPL 9900 Series BRI977/00, Замовлення №00000

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати

Андрей Глебов рекомендує цей магазин
8 червня 2026 р.

Купив: Добрий день, ВМультиварка Redmond Series Multi Pro RMC-M90 UA, Замовлення №1743616

Товар отримали менш ніж за добу від часу, коли зробили замовлення!) Дуже вдячні колективу ItFree, ви неймовірні!)
m9r7ymdwj2 рекомендує цей магазин
8 червня 2026 р. На модерації

Купив: Пилосос безмішковий Samsung Anti-Tangle VC07M31A1HP, Замовлення №114920

ipolit.yakaytes рекомендує цей магазин
5 червня 2026 р.

Купив: Холодильник вбудований Samsung BRB80F30A1F0UA. Варильна поверхня електрична Bosch PUE611BB5E. Посудо, Замовлення №1466838

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Artem не рекомендує цей магазин
4 червня 2026 р.

Хотів купити: QLED телевізор TCL 55Q6C

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару

Після замовлення зателефонував менеджер і повідомив що ціна вища і сроки доставки значно довші ніж заявлені на hotline.
matu рекомендує цей магазин
2 червня 2026 р.

Купив: Кавомолка електрична Tefal THE ORIGINAL GRINDER GT110838, Замовлення №1549213

Все быстро согласовали и быстро отправили. Товар был хорошо упакован и доехал целым и рабочим. Фискальный чек не предоставили, но фискальный чек, при оплате со счета на счет не выдается, так как я переводил со своего счета на счет ФОП магазина в упаковку вложили товарный чек. Единственное хотелось бы иметь гарантийный талон или в чеке информацию о сроках гарантии.
Shkabara рекомендує цей магазин
1 червня 2026 р.

Купив: Посудомийна машина Indesit DSIE 2B10, Замовлення №i113495

Замовляв посудомийку. Замовлення виконали швидко, вартість відповідає дійсності. Рекомендую даний магазин.
Александр Чернятьев не рекомендує цей магазин
1 червня 2026 р.

Хотів купити: Фен ровента

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару

Antutu не рекомендує цей магазин
26 травня 2026 р.

Хотів купити: Праска з парою Philips DST7510/80

Відповідь представника «АйТіФрі»
Добрий день! Надайте будь ласка дані, підтверджуючі звернення в наш магазин.
Vita Kobzar рекомендує цей магазин
25 травня 2026 р.

Купив: Кавомашина автоматична Philips Series 3300 EP3347/90, Замовлення №1740546