Купив: BOSCH GSR 12V-35 FC (06019H3000), Замовлення №42167
Купив: Правильна машина Пральна машина автоматична WUE6512IXBW, Замовлення №42043
Купив: Мікроволнова піч LG, Замовлення №20451032643927
Купив: SAMSUNG WW60A3100BE/UA, Замовлення №80340
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: ELECTROLUX EW6SM347DU, Пральна машина автоматична Electrolux EW6SM347DU, Замовлення №ВН №79517
Купив: Холодильник з морозильною камерою Beko BCNA275E3S, Замовлення №79215
Купив: Обігрівач Philips CX5120/11, Замовлення №79605