Купив: Духовка електрична DUAL COOK Samsung NV7B7997AAA/WT, Замовлення №92694
Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний ARTI WHH Slim Dry 50L/2, Замовлення №бн

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний ARTI WHH Slim Dry 50L/2, Замовлення №45013
Хотів купити: Спліт-система Samsung Basic AR09TXHQASINUA, Замовлення №43681
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність
Купив: Духовка електрична Electrolux EOF3H40BK, Замовлення №85226
Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Tesy BelliSlimo Lite Dry (GCR 50 27 12D E32 EC), Замовлення №987234
Купив: ELECTROLUX EW8H259STU, Замовлення №79787
Купив: QLED телевізор Samsung QE43Q60D, Замовлення №83709