Хотів купити: EcoFlow DELTA Pro 3
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару
Купив: Навушники бездротові Marshall MOTIF A.N.C. Black, Замовлення №73400553T224A1B0116332
Купив: Смартфон Xiaomi 15 12/256GB Black, Замовлення №2515
Купив: Смартфон Apple iPhone 17 256GB eSIM Mist Blue (MG484), Замовлення №2158
Купив: Смарт-годинник Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Case w. Black Ocean Band (MX4P3), Замовлення №2039
Купив: Смартфон Apple iPhone Air 256GB Space Black (MG314, MG184, MG2L4), Замовлення №2300
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Навушники з мікрофоном Beats by Dr. Dre Studio Pro х Kim Kardashian Special Edition Earth (MW683), Замовлення №2328
Купив: Смартфон Blackview Oscar Tiger 12 12-256GB Grey, Замовлення №2235
Купив: Smart колонка Apple HomePod mini Orange (MJ2D3), Замовлення №2392
Купив: Смартфон Apple iPhone Air 256GB Light Gold (MG344, MG1A4, MG2N4), Замовлення №2223