Купив: Чемодан Lojel VOJA 66 л зеленый Lj-PP12M_GRN, Замовлення №2141130
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, повернення товару
Не сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, відвантаження товару

Купив: кухня дарина
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Купив: Направляюча кулькова повний висув 450 мм сталь оцинкована з мяким самодотягом, боковий монтаж, Замовлення №27002738141
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару
Не сподобалося: повернення товару, сервісна підтримка

Хотів купити: Монітор BenQ PD2500Q Grey (9H.LG8LA.TSE)
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, асортимент
Не сподобалося: наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення

Купив: Епоксидне зварювання POXIPOL 108 г
Сподобалося: наявність

Хотів купити: Подгузники (13-20 кг), 38 шт. (7158) Подгузники Libero (13-20 кг), 38 шт.

Купив: Роутер Asus RT-AC1300G+, Замовлення №2053608
Сподобалося: відповідність ціни, наявність

Купив: Стіл-книжка Компаніт 2 венге, Замовлення №2025434
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Купив: Квадо К-51, Замовлення №2029902
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, сервісна підтримка

Хотів купити: Духовой шкаф электрический Electrolux EZB53400AX, Замовлення №27002582019
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, асортимент
Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail