Відгуки про iPeople

Andrii Mykush рекомендує цей магазин
3 червня 2026 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Pro 16" 2026 Apple M5 Pro 18-core CPU 48 GB 1TB Space Black (MGEC4), Замовлення №133952

Ціна трошки дешевша ніж в конкурентів що +. При тому сервіс хороший, люди постійно на зв'язку, нарікань нема. Задоволений. В контексті Львова добре, що є магазини, можна все спокійно відкрити і оглянути товар .
andrijnebesnij рекомендує цей магазин
16 березня 2026 р.

Купив: Навушники TWS Apple AirPods Pro 3 (MFHP4), Замовлення №132645

oleh_svyastyn рекомендує цей магазин
9 березня 2026 р.

Купив: Apple Pencil 2nd Generation для iPad (MU8F2), Замовлення №132234

Все супер а головне що товар оригінальний і працює чудово . Сервіс магазину топ , все підібрали та порадили!
DenysKOF рекомендує цей магазин
5 березня 2026 р.

Купив: Proove Knight Power Bank 20W 10000mAh, Dark Gray, Замовлення №132447

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати

Купив собі павербанк, дякую менеджеру який допоміг з вибором і також продавцю який якісно провів консультацію, рекомендую даний магазин
Христина рекомендує цей магазин
26 лютого 2026 р.

Купив: Кабель USB Type-С Baseus Tungsten Gold Fast Charging Data Cable USB to Type-C 100W 1m Black (CAWJ000001), Замовлення №132264

Замовила даний кабель на заміну оригінальному який йшов в комплекті до телефону, та вийшов із ладу. Якістю дуже задоволена, відправка день у день. Сподобалося те, що замовила вечером о 18-00 та попросила, щоб відправили ще в цей день, на що консультант радо відповів, що постарається це зробити. Так і вийшло. Сервіс на високому рівні, у інших магазинах обіцяли відправку протягом двох робочих днів, а каебель потрібно було терміново
prokopyshynanastasia рекомендує цей магазин
25 лютого 2026 р.

Купив: чохол Fujifilm Instax Mini 12 White, Замовлення №132119

Все сподобалось!Замовлення оформили швидко,все чітко та без зайвих проблем!Обов'язково повернусь ще!
Dmytro Skotar рекомендує цей магазин, після того як магазин вирішив проблему, яка виникла при покупці
19 лютого 2026 р.

Хотів купити: Смартфон Apple iPhone 17 256GB White (MG6K4), Смартфон Apple iPhone 17 256GB White (MG6K4)

Не сподобалося: відповідність умов оплати

Замовив оплату частинами в монобанку (3 частини), передзвонили, сказали на 3 не можна без пояснень, тільки на 6 з переплатою в 4 тисячі грн. Дивина та й годі
Магазин швидко вийшов на зв'язок, та повідомив що через технічну помилку на сайті був доступний цей варіант розтермінування, але пішов на зустріч та зробив прийнятливі умови покупки. В цілому дуже гарне ставлення у менеджерів та консультантів магазину, приємні враження.
20 лютого 2026 р. Відповісти
Якщо можна, змініть будь-ласка, на позитивний відгук, бо зі своєї сторони зробити не бачу змоги.
20 лютого 2026 р. Відповісти
dqf5tpcmth рекомендує цей магазин
12 січня 2026 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 256GB eSIM White (MG474), Замовлення №131293

Покупкою задоволена, дуже сподобався підхід менеджера Василя. Не перший раз купую, все на вищому рівні
Роман Токарський рекомендує цей магазин
6 січня 2026 р.

Купив: Apple MacBook Pro 16, Замовлення №131062

Перша моя покупка в цьому магазині. Ноутбук працює надзвичайно швидко і закриває всі мої задачі Мак приїхав запакований Доставка і обслуговування магазину були на високому рівні, все оперативно і без проблем Загалом рекомендую!
Dmytro Beresten рекомендує цей магазин
5 січня 2026 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 15" 2025 Silver (MW1G3), Замовлення №131099

Добрий вечір! Зробив замовлення вечері, набрав менеджер інтернет магазину для уточнення деталей. Наступного для я вже отримав свій ноутбук в магазині у м. Львів. Також сподобалась екпертність менеджера, з яким ми разом підібрали аксесуари по моєму запиту.