Купив: MacBook Air 13, Замовлення №125319
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Хотів купити: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU)
Купив: Стабілізатор DJI RS 4 (CP.RN.00000343.03), Замовлення № 121106
Хотів купити: Смарт-годинник Apple Watch Hermes Series 7 LTE 45mm Space Black S. Steel Case w. Noir Swift Leather S. Tour (MKMW3)
Хотів купити: Планшет Apple iPad Pro 13 2024 Wi-Fi 1TB Space Black with Nano-texture Glass (MWRF3)
Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 13,6" M3 2024 Midnight (MRXV3), Замовлення №RESP06295
Купив: Смартфон Apple iPhone 16 128GB Pink (MYEA3), Замовлення №115678
Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 13" Space Gray Late 2020 (Z124000FK, Z124000MM, Z124000PN, Z1240004P), Замовлення №117809
Купив: Портативна колонка JBL Boombox 2 Black (JBLBOOMBOX2BLK), Замовлення №117650
Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (MYWV3), Замовлення №117655