Купив: Ноутбук Apple MacBook Pro 16" 2026 Apple M5 Pro 18-core CPU 48 GB 1TB Space Black (MGEC4), Замовлення №133952
Купив: Навушники TWS Apple AirPods Pro 3 (MFHP4), Замовлення №132645

Купив: Apple Pencil 2nd Generation для iPad (MU8F2), Замовлення №132234
Купив: Proove Knight Power Bank 20W 10000mAh, Dark Gray, Замовлення №132447
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати

Купив: Кабель USB Type-С Baseus Tungsten Gold Fast Charging Data Cable USB to Type-C 100W 1m Black (CAWJ000001), Замовлення №132264

Купив: чохол Fujifilm Instax Mini 12 White, Замовлення №132119

Хотів купити: Смартфон Apple iPhone 17 256GB White (MG6K4), Смартфон Apple iPhone 17 256GB White (MG6K4)
Не сподобалося: відповідність умов оплати

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 256GB eSIM White (MG474), Замовлення №131293
Купив: Apple MacBook Pro 16, Замовлення №131062