Відгуки про iPeople

9nmnhcy9vb рекомендує цей магазин
20 травня 2025 р.

Купив: MacBook Air 13, Замовлення №125319

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

обслуговування на високому рівні
Відповідь представника «iPeople»
Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою та обслуговуванням у нашому магазині. Ваші слова надихають нас на подальше вдосконалення та підтримку високого рівня сервісу. Сподіваємося на вашу повторну покупку! З повагою, команда iPeople
Роман не рекомендує цей магазин
16 березня 2025 р.

Хотів купити: Зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (ZMR330-EU)

В описі на загальній сторінці вказана гарантія 12 місяців, по факту для отримання гарантії потрібно доплатити.
Відповідь представника «iPeople»
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, номер Вашого замовлення або номер телефону з якого оформили замовлення, щоб ми могли перевірити інформацію Дякую. Також уточнимо що, в описі на загальній сторінці вказано стандартну гарантію, яка надається без додаткових витрат по замовчванню ( тобто гарантія 12 місяців від виробника, як і вказано на hotline ). Проте, для деяких продуктів може бути доступна розширена , додаткова гарантія за окрему плату
Вся ця інформація, про яку йдеться в скрінах до мого відгуку.
17 березня 2025 р. Відповісти
Щодо інформації про стандартну гарантію на сайті, можна уточнити де це прописано, бо я не побачив, бачу лише вартість гарантії, скріни додаю
Скрін щодо гарантія
Показати всі коментарі
ASSA09729971 рекомендує цей магазин
1 лютого 2025 р.

Купив: Стабілізатор DJI RS 4 (CP.RN.00000343.03), Замовлення № 121106

Дякую! Адекватна ціна і дуже все швидко! Реально ви круті!
Відповідь представника «iPeople»
Світлана Бутко не рекомендує цей магазин
16 січня 2025 р.

Хотів купити: Смарт-годинник Apple Watch Hermes Series 7 LTE 45mm Space Black S. Steel Case w. Noir Swift Leather S. Tour (MKMW3)

Заказала 11.01.25 часы с синим ремешком Hermes привезли 16.01.25 в магазин г.Киев ул Антоновича 12. Часы распакованы,ремешок рыжий женский,начали искать ремешок ))) Но продавец Никита поразил нас своей харизмой и выдержкой ,предложив нам лучший выход. Спасибо компании за таких ,как Никита
Nikolay11 не рекомендує цей магазин
4 грудня 2024 р.

Хотів купити: Планшет Apple iPad Pro 13 2024 Wi-Fi 1TB Space Black with Nano-texture Glass (MWRF3)

Замовлення 89555
6 грудня 2024 р. Відповісти
Eva80 рекомендує цей магазин
3 грудня 2024 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 13,6" M3 2024 Midnight (MRXV3), Замовлення №RESP06295

Хочу залишити відгук про придбання сьогодні макбука в магазині в ТРЦ Respublika, все було добре і досить швидко. Особливо хочу подякувати продавцю на ім’я Владислав, він терпляче все мені пояснив та допоміг обрати саме той варіант що найкраще підходить для моїх потреб. Також він розповів про різні варіанти гарантій так що було легко обрати потрібний варіант. Дякую!
jbbc4g27n8 рекомендує цей магазин
1 листопада 2024 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 128GB Pink (MYEA3), Замовлення №115678

Доброго вечора,хотіла б залишити відгук за обслуговування,у вас неймовірно приємні працівники,купувала у вас телефон 29.10 у магазині на Городоцькій 2,і хотіла б подякувати дівчинці за її роботу,все було неймовірно швидко,дуже приємна у спілкуванні,і на моєму досвіді дуже рідко де, це зустрічала,все розказала,підказала де потрібно,та допомогла,дуже дякую їй за це!
Alina рекомендує цей магазин
24 жовтня 2024 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 13" Space Gray Late 2020 (Z124000FK, Z124000MM, Z124000PN, Z1240004P), Замовлення №117809

Забирала товар у магазині в м.Рівне. Все сподобалось, товар відповідає заявленим характеристикам, обслуговування на найвищому рівні! Звертатимусь ще, дякую!
Віталій Верхозін рекомендує цей магазин
18 жовтня 2024 р.

Купив: Портативна колонка JBL Boombox 2 Black (JBLBOOMBOX2BLK), Замовлення №117650

Купував на подарунок колонку , відправили по проханню протягом години , дуже клієнтооріентовані менеджери товар відповідає заявленому . Рекомендую
Kristina Matsiichuk рекомендує цей магазин
18 жовтня 2024 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (MYWV3), Замовлення №117655

Придбала телефон , все сподобалось , гарно проконсультували та швидко доставили