Купив: Електробритва чоловіча Philips Shaver series 7000 S7882/55, Замовлення №21016

Купив: Мультипіч Philips NA221/00, Замовлення №20847

Купив: Електром'ясорубка Moulinex ME307832, Замовлення №20944

Купив: Мультипіч Philips Airfryer NA231/00, Замовлення №20904

Купив: Мультистайлер Dyson Airwrap i.d. HS08 Multi-Styler and Dryer Straight to Wavy - Red Velvet/Gold (596926-01), Замовлення №20208

Купив: Ріжкова кавоварка еспресо Delonghi EC 685.W, Замовлення №20206

Купив: Кавомашина автоматична Delonghi Dinamica Plus ECAM 380.95.TB, Замовлення №3171881723/ВН 4089

Купив: Ріжкова кавоварка еспресо Delonghi EC 685.W, Замовлення №20152

Купив: Електрогриль притискний Tefal OptiGrill Elite XL GC760D30, Замовлення №19914

Купив: кавомашину Delonghi Dinamica Plus ECAM 380.95.TB, Замовлення №20451067551478