Відгуки про Технознижка

vandervic рекомендує цей магазин
23 жовтня 2025 р.

Купив: Електробритва чоловіча Philips Shaver series 7000 S7882/55, Замовлення №21016

Відповідь представника «Технознижка»
Щиро вдячнi Вам за відгук та рекомендацiю нашого магазину. Нам приємно, що Ви залишились задоволені покупкою та обслуговуванням! Завжди Вам радi! З повагою, адміністратор "Teхнознижка"
Goga Petrenko рекомендує цей магазин
13 жовтня 2025 р.

Купив: Мультипіч Philips NA221/00, Замовлення №20847

Відповідь представника «Технознижка»
Щиро вдячнi Вам за відгук та рекомендацiю нашого магазину. Завжди Вам радi! З повагою, адміністратор "Teхнознижка"
Вдячний за гарне спілкування з менеджером, швидку обробку і доставку замовлення. Рекомендую цей магазин.
13 жовтня 2025 р. Відповісти
Соломяный Александр рекомендує цей магазин
12 жовтня 2025 р.

Купив: Електром'ясорубка Moulinex ME307832, Замовлення №20944

Магазин Технознижка відвантажив дану м'ясорубку в неділю через 20 хвилин після дзвінка, якщо чесно я такої швидкості ще не бачив, менеджер дуже ввічливий, допоміг мені навіть швидше чим мені хотілось, однозначно рекомендую на всі 100%, інтернет магазин дійсно працює для клієнта, також орієнтується на його потреби і готовий прискорити видачу замовлення.
Vira B рекомендує цей магазин
11 жовтня 2025 р.

Купив: Мультипіч Philips Airfryer NA231/00, Замовлення №20904

Купила Мультипіч Philips Airfryer NA231/00. У цьому магазині. Зв'язалися швидко, оплата зручна. Відправка швидка навіть Укрпоштою на диво) Товар прийшов у фірмовому пакуванні і з чеком. Задоволена обслуговуванням і рекомендую цей магазин)
Відповідь представника «Технознижка»
Щиро вдячнi Вам за відгук та рекомендацiю нашого магазину. Приємного користування! Завжди Вам радi! З повагою, адміністратор "Teхнознижка"
Maxim Kisunko рекомендує цей магазин
30 березня 2025 р.

Купив: Мультистайлер Dyson Airwrap i.d. HS08 Multi-Styler and Dryer Straight to Wavy - Red Velvet/Gold (596926-01), Замовлення №20208

Швидко вийшли на зв'язок. Добре скоординували як і коли забрати самовивозом. Надали фіскальний чек. Товар перевірив у виробника по серійному номеру. Все легально офіційно. Гарантія 2 роки від виробника. Більшість в Києві продають сірий імпорт а тут все біле.
Валентина Рижанова рекомендує цей магазин
23 березня 2025 р.

Купив: Ріжкова кавоварка еспресо Delonghi EC 685.W, Замовлення №20206

Дякую магазину за оперативність. Замовила у четвер після обіду, а в п'ятницю зранку замовлення вже було у мене на відділенні.
2016 2017 не рекомендує цей магазин
13 березня 2025 р.

Купив: Кавомашина автоматична Delonghi Dinamica Plus ECAM 380.95.TB, Замовлення №3171881723/ВН 4089

Магазин не рекомендую , з боку магазину ніякого супровіду до сервісного центру, в сервісному центрі також бардак, ремонтні роботи виконуються неналежним чином, відправили кавомашину з незакінченим ремонтом, замінити машинку магазин не хоче , як гуділа так і гудить,
Відповідь представника «Технознижка»
Добрий день. Вибачте, але Вам надали супровід в онлайн-режимі. З Вами ввічливо спілкувались по телефону, відповідали на Ваші неодноразові дзвінки в робочий час і пояснювали, що повернення/обмін офіційної продукції, (яка вже була тривалий час у використанні), на яку діє гарантія виробника, не можливе без відповідного заключення (акт повернення/обміну) сервісного центру, так як сам магазин не зможе повернути продукцію постачальнику без відповідних документів. З повагою, адміністратор Технознижка.
Так вони дали акт заключення де конкретно вказано " повишений шум при роботі" , покажіть цей акт свому постачальнику, якщо сервіс не взмозі її відремонтувати належним чином, техніка міняїться на нову, для вас три місяці користування це тривалий час,
Представник магазину «Технознижка» відповів на коментар 2016 2017
Доброго дня. Давайте ще раз: 1. Ви придбали кавомашину 9 жовтня 2024 року - це не три місяці як Ви пишете. 2. На неї діє офіційна гарантія від виробника - 36 місяців з дати придбання, тому: 3. В разі поломки техніки, а у Вашому випадку і з Ваших слів: після засипання кави в зернах - кавомолка в кавомашині вийшла з ладу - потрібно звернутись до сервісного центру по гарантійному обслуговуванню. 4. Якщо кавомашина не підлягає ремонту - сервісний центр видає акт списання на заміну. Ви звернулись у сервісний центр і, у Вашому випадку, після розблокування (ремонту) кавомолки ( яке, можливо, могло бути спричинене твердими зернами кави), вона працює, але з підвищеним шумом - про що (з Ваших слів) написав сервісний центр в заключенні після ремонту. Там не вказано, що кавомашина не підлягає ремонту і повинна бути замінена. Це не акт списання! Усі Ваші претензії на нашу адресу вважаємо безпідставними, оскільки ми виконуємо всі свої зобов'язання перед покупцем. Ми постійно були з Вами на зв'язку, відповідали неодноразово на всі Ваші запитання і радили ще раз звернутись до сервісного центру за роз'ясненнями з приводу підвищеного шуму кавомолки і усунення причини. З повагою, адміністратор.
15 березня 2025 р. Відповісти
Ви себе в очередний раз виправдовуєте, а можливо це несправність самої машини,а саме дребежіння при помолі його і заблокувало, сервісному вдалося розблокувати жорна, а дребежіння і підвищений шум при роботі ніде не дівся, за 26000 грв на три місяці використання, я вважаю магазин працює з нелецензійною технікою
Показати всі коментарі
Ar Chi не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
6 березня 2025 р.

Купив: Ріжкова кавоварка еспресо Delonghi EC 685.W, Замовлення №20152

Проблему вирішено! Магазин відповідально погодився отримати кавоварку для скерування такої в сервісний центр у Києві. Проблема була в прокладці, яку в сервісі замінили, більше вода з дна не тече. Вся процедура по відправці та ремонту зайняла близько тижня. Дякуємо за оперативне вирішення проблеми!
16 березня 2025 р. Відповісти
2sss2 рекомендує цей магазин
10 лютого 2025 р.

Купив: Електрогриль притискний Tefal OptiGrill Elite XL GC760D30, Замовлення №19914

Подзвонив у неробочий день (неділя була, а десь перед тим бачив, ніби вони не працюють у вихідні), водночас відповіли швидко, так само оперативно опрацювали моє замовлення і в домовлений час у цей же день я його забрав самовивозом із офісу. Пристрій був запакований і відкритий у моїй присутності для огляду. Так само представник магазину надав мені і товарний чек. Загалом співпрацею я задоволений та рекомендую й вам!
Представник магазину «Технознижка»
14 березня 2025 р. Відповісти
мті рекомендує цей магазин
22 січня 2025 р.

Купив: кавомашину Delonghi Dinamica Plus ECAM 380.95.TB, Замовлення №20451067551478

Нещодавно у Вас купили кавомашину Delonghi Dinamica Plus ECAM 380.95.TB. оператор п. Інна, якій я особисто вдячний, надала професійну консультацію та оперативно в той же день відправила замовлення. Ковальчук Віктор м. Рівне.