Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline

Хотів купити: Razer Huntsman V3 Pro Analog Gen2

Купив: Ноутбук ASUS TUF Gaming F16 FX607JV (FX607JV-N3135), Замовлення №8718
Купив: Logitech G915 X TKL Lightspeed Tactile Black, Замовлення №152551
Купив: Ноутбук Acer Nitro V 16 ANV16-41 Black (NH.QRVEP.00J), Замовлення №8772
Купив: Ноутбук GIGABYTE AORUS 16X 9KG 2024 (9KG-43EEC54SD), Замовлення №8794
Купив: Ноутбук HP Pavilion Plus 16-ab1004nn (A12SCEA), Замовлення №8795
Хотів купити: Відеокарта GIGABYTE Radeon RX 9060 XT GAMING OC 16G (GV-R9060XTGAMING OC-16GD)

Купив: Ноутбук Acer Nitro V 16 ANV16-41 Black (NH.QRVEP.00J), Замовлення №8720
Купив: Ноутбук Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 (83DF00EKPB), Замовлення №8763
Купив: Клавіатура SteelSeries Apex Pro TKL Gen 3 Black (64740), Замовлення №8780