Відгуки про instor

platon platon рекомендує цей магазин
2 серпня 2025 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Knowledge Zenith EDX Pro Black, Замовлення №Хз

Быстро, качество и круто, все запакованное все новое, чистый кайф
Відповідь представника «instor»
Дякуємо, що знайшли час поділитися своїми враженнями. Будемо раді Вам знову! З повагою, команда Instor.
Олексій рекомендує цей магазин
22 липня 2025 р.

Купив: Рюкзак з однією лямкою Mark Ryden Brad MR7808, Замовлення №123

Дякую за товар. Знайшов випадково, в інтернеті, причому в останній момент. Майже замовив в іншому магазині. У Instor ця модель рюкзака на 500грн дешевше. До якості питань немає. Все пройшло оперативно, без питань.
Сергій Білоус рекомендує цей магазин
27 червня 2025 р.

Купив: Чорний Mark Ryden Сумка наплічна Envoy Black MR8109, Замовлення №92506

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: наявність, фіскальний чек

Продавці супер,відправили дуже швидко,все на вищому рівні.Дякую??
Vlad Sosin рекомендує цей магазин
21 травня 2025 р.

Купив: G9000 Pro Pholnikas, Замовлення №89136

Замовив навушники G9000 Pro Pholnikas, думав нормальні, але звук, і сам мікрофон не дуже гарно працюють, та самі навушники на голові добре не держуться, хотілось би повернути товар...
Відповідь представника «instor»
Дякуємо, що знайшли час поділитися своїми враженнями. У Вас є 14 днів, щоб повернути товар, який зберіг свій товарний вигляд, упаковку та комплектацію. Зверніться за телефоном, який вказано у гарантійному талоні.
Ярош Ольга рекомендує цей магазин
18 травня 2025 р.

Купив: Mark Ryden 7918Черный, Mark Ryden 8028Черный, Замовлення №89085

Alexander Krupskiy рекомендує цей магазин
28 березня 2025 р.

Купив: Навушники TWS Knowledge Zenith SK10 Pro Black, Замовлення №83674

Відповідь представника «instor»
Навушники чудові є питання при підключенні до телефону все добре а як підключаю до компютеру в розцом мікрофона вони шумлять чомусь
Представник магазину «instor» відповів на коментар No Name
А яким чином Ви підключаєте TWS навушники у роз'єм для мікрофону?
Alexander Krupskiy відповів на коментар No Name
Дякую. Посміявся. Спробуйте ще підключити в праску в отвір для води. =D
Показати всі коментарі
Марина Гнєзділова рекомендує цей магазин
28 березня 2025 р.

Купив: Рюкзак городской Mark Ryden MR9191DYSJ, Замовлення №MR46109

Якість і характеристики заявлені на сайті відповідають. Дуже швидка доставка. Замовляла накладеним платежем, при огляді все сподобалось - навіть краще, ніж я думала. Рекомендую!
Віталій рекомендує цей магазин
18 березня 2025 р.

Купив: Сумка дорожня Mark Ryden Спортивна сумка для тренувань Workout чорна 36 літрів MR8206, Замовлення №82441

Den Evtishch рекомендує цей магазин
21 лютого 2025 р.

Купив: Бездротові Bluetooth навушники Sabbat E16 Mystic c підтримкою aptX, Замовлення №79312

Александр Одесский рекомендує цей магазин
20 лютого 2025 р.

Купив: Cheerble Wicked Ball SE C1221, Замовлення №79309

Відповідь представника «instor»
Все чітко, без зайвого. Рекомендую.
20 лютого 2025 р. Відповісти