Відгуки про instor

Pavel P рекомендує цей магазин
30 жовтня 2024 р.

Купив: Бездротові навушники Bluedio T7 Plus, Замовлення №60583

Замовив і сплатив відразу на сайті. Швидко зв'язалися, надіслали номер замовлення, дату відправки. Відправили наступного дня. Прийшло саме те, що замовляв. Дякую за оперативність.
Відповідь представника «instor»
Дякуємо, що знайшли час поділитися своїми враженнями. Будемо раді Вам знову! З повагою, команда Instor
Андрій Ганжа рекомендує цей магазин
8 жовтня 2024 р.

Купив: Сумка з однією лямкою Mark Ryden Crypto MR7039, Замовлення №58160

Олександр Устименко рекомендує цей магазин
5 жовтня 2024 р.

Купив: Рюкзак міський Mark Ryden MR9668SJ, Замовлення №57618

Відповідь представника «instor»
Заказал навушники, Bluedio H2 Black Швидко зв'язалися, надіслали номер замовлення, дату відправки. Відправили наступного дня. Прийшло саме те, що замовляв. Дякую за оперативність.
4 січня 2025 р. Відповісти
Представник магазину «instor» відповів на коментар Олег Шандрыгин
Олег, дякуємо, що поділилися враженнями. Раді, що Ви задоволені покупкою.
6 січня 2025 р. Відповісти
Olga Krukova рекомендує цей магазин
28 вересня 2024 р.

Купив: іграшка для кота Cheerble Інтерактивна іграшка для котів Wicked Mouse C0821 White-Orange, Замовлення №57197

вчора вдень замовила мишу, сьогодні вранці вже отримала дякую
Відповідь представника «instor»
Дуже дякуємо, що знайшли час поділитися своїми враженнями. Будемо раді Вам знову! З повагою, команда Instor
Epad Epad рекомендує цей магазин
26 вересня 2024 р.

Купив: Бездротові Bluetooth навушники Awei T62 з подвійними мікрофонами ENC, Замовлення №57067

Швидке реагування на замовлення, приємне спілкування з продавцем. Якісний товар, навушниками дуже задоволений!!!! Магазин рекомендую!!!!
Yulia Dem рекомендує цей магазин
24 вересня 2024 р.

Купив: Рюкзак міський Mark Ryden MR9008 Black, Замовлення №#56518

Шукали не об'ємний рюкзак для ноутбука і знайшли. Приваблива ціна, якість рюкзака і швидкість доставки приємно вразила.
Артем Бобух рекомендує цей магазин
20 вересня 2024 р.

Купив: Монопод для селфі Seajic AB403, Замовлення №55600

Михаил Зайцев рекомендує цей магазин
19 вересня 2024 р.

Купив: Рюкзак міський Mark Ryden MR9008 Black, Замовлення №56156

Гарна якість за таку ціну, швидка доставка.
Katharine N рекомендує цей магазин
16 вересня 2024 р.

Купив: сумка на пояс Mark Ryden Сумка на одне плече/на пояс (бананка) Dandy Black (MR7786), Замовлення №20400412383592

Товар отвечает заявленному, цена выгодная, менеджер по телефону быстро соориентировала, быстрая доставка, покупкой довольна
Olga Soroka рекомендує цей магазин
4 вересня 2024 р.

Купив: Літак на радікеруванні, Замовлення №Літак на радіокеруванні K

Дуже дякую за обслуговування і якісний товар Все супер