Відгуки про Romb.ua

Савченко Володимир рекомендує цей магазин
13 лютого 2026 р.

Купив: Садова повітродувка VITALS Professional ALP 36880 SmartLine+ (196080), Замовлення №142860

Замовляли повітродувку акумуляторну Vitals, залишилися дуже задоволені сервісом. Швидко зв’язалися, уточнили деталі та оперативно відправили товар. Рекомендую!
Кирило Проценко рекомендує цей магазин
10 лютого 2026 р.

Купив: ГілкVitals  Zs 2445j, Замовлення №142661

Консультанти уважні, добре орієнтуються в техніці та допомагають обрати саме те, що потрібно. Асортимент великий, ціни актуальні, часто діють акції
Анастасія Гудима рекомендує цей магазин
4 лютого 2026 р.

Купив: Пила ланцюгова акумуляторна Vitals AKZ 1830n Kit М18, Замовлення №141404

Нещодавно здійснила покупку в даному магазині, мені вдалося швидко знайти необхідну річ, справді сподобалося те що ставлення є відповідальним та щирим, в майбутньому планую купувати ще
Відповідь представника «Romb.ua»
Дякуємо, Анастасія, за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені покупкою: Пила ланцюгова акумуляторна Vitals AKZ 1830n Kit М18. Ваша позитивна оцінка дуже важлива для нас, і ми завжди прагнемо надавати тільки найкращий сервіс нашим клієнтам. Дякуємо за довіру до romb.ua! Якщо виникнуть будь-які питання чи побажання, ми завжди готові допомогти!
Денис Бранець рекомендує цей магазин
2 лютого 2026 р.

Купив: Пила ланцюгова електрична Кентавр СП-234Тс, Замовлення №141469

Відповідь представника «Romb.ua»
Пане Денис, дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені покупкою: Пили ланцюгової електричної Кентавр СП-234Тс . Ваша позитивна оцінка дуже важлива для нас, і ми завжди прагнемо надавати тільки найкращий сервіс нашим клієнтам. Дякуємо за довіру до romb.ua! Якщо виникнуть будь-які питання чи побажання, ми завжди готові допомогти!
Викася рекомендує цей магазин
20 січня 2026 р.

Купив: Vitals Master Am 6.5-120w (120547) , Замовлення №141317

Відповідь представника «Romb.ua»
Дякуємо, за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені покупкою: Vitals Master Am 6.5-120w (120547). Ваша позитивна оцінка дуже важлива для нас, і ми завжди прагнемо надавати тільки найкращий сервіс нашим клієнтам. Дякуємо за довіру до romb.ua! Якщо виникнуть будь-які питання чи побажання, ми завжди готові допомогти!
Наташа Барна рекомендує цей магазин
15 січня 2026 р.

Купив: Верстат для заточування ProCraft SK-1000, Замовлення №138927

Відповідь представника «Romb.ua»
Пані Наталія, дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені покупкою: Верстата для заточування ProCraft SK-1000. Ваша позитивна оцінка дуже важлива для нас, і ми завжди прагнемо надавати тільки найкращий сервіс нашим клієнтам. Дякуємо за довіру до romb.ua! Якщо виникнуть будь-які питання чи побажання, ми завжди готові допомогти!
Mariia Svyryda рекомендує цей магазин
7 січня 2026 р.

Купив: Садовий подрібнювач VITALS Zs 2445j (191763), Замовлення №1630357

Сервіс залишив дуже приємне враження. Консультанти уважні, ввічливі та добре розбираються в техніці
Відповідь представника «Romb.ua»
Дякуємо, пані Марія, за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені покупкою: Садовий подрібнювач VITALS Zs 2445j . Ваша позитивна оцінка дуже важлива для нас, і ми завжди прагнемо надавати тільки найкращий сервіс нашим клієнтам. Дякуємо за довіру до romb.ua! Якщо виникнуть будь-які питання чи побажання, ми завжди готові допомогти!
Вадим Громов рекомендує цей магазин
24 грудня 2025 р.

Купив: Електропила Кентавр СП-183, Замовлення №1629291

Обслуговування справді якісне. Працівники ввічливі, компетентні й терплячі. Всі моменти пояснили доступно!
Відповідь представника «Romb.ua»
Дякуємо, Вадим, за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені покупкою: Електропили Кентавр СП-183. Ваша позитивна оцінка дуже важлива для нас, і ми завжди прагнемо надавати тільки найкращий сервіс нашим клієнтам. Дякуємо за довіру до romb.ua! Якщо виникнуть будь-які питання чи побажання, ми завжди готові допомогти!
Natasha Stasuk не рекомендує цей магазин
19 грудня 2025 р.

Купив: Зарядна станція VITALS PS 500qc, Замовлення №20451283189100vita

Купила зарядну станцію, повернула не підійшов товар, оказується вона щей бракована, на дзвінки не відповідають, а як відповідають то в грубій формі, навіть записала розмову на телефон, в вайбері кормлять сніданками , кошти так і не повернули
Tony рекомендує цей магазин
16 грудня 2025 р.

Купив: Зварювальний генератор Кентавр КБЗГ-505ЕКРГ, Замовлення №138832

Обслуговування на достойному рівні, все організовано та зрозуміло. Працівники ввічливі, уважні до дрібниць і завжди готові допомогти. Видно, що команда працює з душею і на результат.
Відповідь представника «Romb.ua»
Дякуємо, за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені покупкою: Зварювального генератора КБЗГ-505ЕКРГ. Ваша позитивна оцінка дуже важлива для нас, і ми завжди прагнемо надавати тільки найкращий сервіс нашим клієнтам. Дякуємо за довіру до romb.ua! Якщо виникнуть будь-які питання чи побажання, ми завжди готові допомогти!