Відгуки про Romb.ua

Олександр8019 не рекомендує цей магазин
31 березня 2025 р.

Купив: Кентавр МБ40-3, Замовлення №12032025

Придбав мотоблок Кентавр МБ40-3 на сайті Romb.ua, але замість нового мотоблоку мені прислали мотоблок з явними ознаками використання (весь подертий, облізлий, вигорівший, погнутий). На мої неодноразові прохання, щодо вирішення питання, спочатку сказали, що передали інформацію керівництву, потім на дзвінки перестали відповідати, мої повідомлення в вайбері протягом тижня просто ігноруються. КАТЕГОРИЧНО НЕ РЕКОМЕНДУЮ МАТИ СПРАВУ З ЦИМ САЙТОМ (МАГАЗИНОМ).
Vadym Kryvets рекомендує цей магазин
25 березня 2025 р.

Купив: Акумуляторний обприскувач Nowa OP 1512o, Замовлення №125518

Чудовий вибір, приємне обслуговування та професійний персонал. Консультанти завжди підкажуть, що краще обрати, враховуючи всі побажання.
Відповідь представника «Romb.ua»
Доброго дня! Дякуємо, що знайшли час поділитися враженнями. Нам важливо знати, що наші клієнти задоволені! Бажаємо, щоб товар прослужив вам якнайдовше та приносив лише користь і задоволення. З найкращими побажаннями, інтернет-магазин РОМБ.
Mariia Kalkatina рекомендує цей магазин
14 березня 2025 р.

Купив: Акумуляторний обприскувач VITALS Sm 116m (161415), Замовлення №01375106

Швидко відправили, все отримали без проблем. Дякую!
Відповідь представника «Romb.ua»
Доброго дня! Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже важлива ваша думка, і ми раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Нехай обраний товар слугує вам довго і дарує тільки позитивні емоції! З повагою, інтернет-магазин РОМБ.
Pavlo Tokar рекомендує цей магазин
27 лютого 2025 р.

Купив: Мотоцикл Spark SP200R-32, Замовлення №01244988

Відповідають швидко, зрозуміло і професійно. Рекомендую!
Artem Sharapanyk рекомендує цей магазин
6 лютого 2025 р.

Купив: Лінійно-інтерактивний ДБЖ 2E DD650, 650VA/360W, LCD, USB, 2XSCHUKO (2E-DD650), Замовлення №123146

Все працює стабільно, а якщо й виникають питання – техпідтримка вирішує їх миттєво.
Alexander Olshansky рекомендує цей магазин
27 січня 2025 р.

Купив: Зварювальний напівавтомат інверторний EDON ECO MIG-257, Замовлення №219602

Чудове обслуговування! Персонал привітний, процес швидкий, а вибір техніки просто вражає
Vladimir Somov рекомендує цей магазин
23 січня 2025 р.

Купив: Мотоблок ДТЗ 470БН, Замовлення №1342382

Все чітко, швидко та без зайвих проблем. Замовлення прийшло на два дні раніше, ніж обіцяли. Рекомендую!
Степан рекомендує цей магазин
21 січня 2025 р.

Купив: Компресор Nowa KBN 220-24, Замовлення №1333973

Оперативна доставка, товар цілий, упаковка бездоганна. Рекомендую магазин усім!
Анастасія рекомендує цей магазин
16 січня 2025 р.

Купив: Бензопила VITALS BKZ 523n 18" (208766), Замовлення №122224

Швидке оформлення замовлення, професійний підхід менеджерів. Отримали товар у відмінному стані
Halyna Tyzhbir рекомендує цей магазин
13 січня 2025 р.

Купив: теплий плінтус Stinex Ceramic 140/220 (ML) White, Замовлення №122366

Чудовий сервіс! Продавці не тільки привітні, а й дійсно розуміються на товар