Відгуки про Fragment

Ярослав Рудий рекомендує цей магазин
11 грудня 2024 р.

Купив: Фотоапарат Nikon D7500 kit (18-140mm) VR, Замовлення №20996

Єдиний магазин, де фотоапарат був в наявності. Швидко віддзвонили і оформили замовлення. Ввічливий менеджер постійно інформував про стан замовлення. Після здійснення оплати, негайно відправили товар. Рекомендую Fragment store.
Відповідь представника «Fragment»
Ми дуже вдячні, що Ви знайшли час залишити такий чудовий відгук про нашу роботу. Для нас це надзвичайно важливо й цінно, адже саме такі слова мотивують нашу команду продовжувати забезпечувати сервіс найвищої якості. Нехай придбаний фотоапарат стане ефективним інструментом для реалізації Ваших професійних цілей. Бажаємо Вам успішних проєктів, чітких кадрів та бездоганних результатів у роботі. Ми завжди раді бути Вашим надійним партнером у сфері техніки! З повагою, команда Fragment!
Василь Р. рекомендує цей магазин, після того як магазин вирішив проблему, яка виникла при покупці
24 вересня 2024 р.

Хотів купити: Кліматичний комплекс Sharp UA-KIN42E-H

Бистро телефонують. Тримають звязок. Дуже чудовий супровід консультантів,менеджерів. Надають консультацію. Нажаль на момент оформлення товар закінчився на складі
Відповідь представника «Fragment»
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку роботи наших консультантів. Ми дуже цінуємо Ваше розуміння щодо ситуації з наявністю товару. Це дійсно важливо для нас, адже ми прагнемо, щоб кожен клієнт залишався задоволеним від співпраці з нами. Ваші зауваження допомагають нам вдосконалюватися, оскільки це частинка нашого життя, яку ми називаємо "Fragment". Щодо ситуації з товаром: на момент Вашого звернення товар відображався як "в наявності на складі", але внаслідок проведення закупівлі (тендеру) усі позиції на складі були заброньовані. На жаль, склад не завжди повідомляє заздалегідь про такі моменти. Ми працюємо над покращенням цього процесу, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому. Але, на жаль, не все від нас залежить. Ми щиро просимо всіх наших наступних замовників ставитися з розумінням до можливих затримок чи змін у наявності товару. Наша команда докладає максимум зусиль, щоб швидко уточнювати інформацію зі складу та оперативно передавати її замовникам. Важливо зазначити, що ми не займаємося спекуляціями, як це іноді трапляється в інших інтернет-магазинах. Після отримання даних про фактичну наявність товару на складі, ми одразу ж оновлюємо інформацію на сайті, щоб наші клієнти завжди отримували актуальні відомості. Ми будемо раді Вашим наступним зверненням і зробимо все можливе, щоб забезпечити Вас необхідним товаром. Бажаємо Вам приємних покупок і тільки позитивних вражень! Сподіваємось на подальшу співпрацю! З повагою, команда Fragment!
Даша Кирилюк рекомендує цей магазин
14 серпня 2024 р.

Купив: бездзеркальний фотоапарат Sony Alpha A7 III body (ILCE7M3B.CEC), Стандартний об'єктив Sony SEL35F18F 35mm f/1,8, Замовлення №20926

Замовила фотоапарат і об'єктив на свій ризик тут, бо була хороша ціна. В результаті отримала повністю справну техніку, яку протестувала вже не один раз. Менеджери максимально людяні та допомагають з вибором, сервіс на хорошому рівні. В цілому все сподобалось
Відповідь представника «Fragment»
Дякуємо Вам за відгук і за те, що обрали наш магазин! Нам дуже приємно отримати від Вас високу оцінку та довіру до нашої команди! Ми раді, що Ви задоволені Вашим новим фотообладнанням. Це чудовий вибір для зйомок як фото, так і відео. Бажаємо Вам безліч неймовірних знімків і творчих успіхів! Гарного Вам дня та чудових фотографій! З найкращими побажаннями, команда магазину Fragment!
fozz рекомендує цей магазин
2 травня 2024 р.

Купив: Телеконвертор 2х Canon, Телеконвертор Canon EF Extender 2X III (4410B005), Замовлення № № 20880

Відповідь представника «Fragment»
Дякуємо за Ваш чудовий відгук та за те, що обрали наш магазин! Ми дуже раді, що покупка принесла Вам позитивні емоції. Ми завжди стараємося надавати найвищу якість обслуговування та забезпечувати оперативну доставку, тому Ваші слова є для нас великою мотивацією бути ще кращими. Бажаємо, щоб замовлений Вами товар приносив радість та нові можливості. Ми завжди раді бачити Вас серед наших клієнтів і будемо раді допомогти з наступними покупками. Ще раз дякуємо за Ваш вибір та довіру! З найкращими побажаннями, команда магазину Fragment
Natali Natali рекомендує цей магазин
2 травня 2024 р.

Купив: Квадрокоптер DJI Mini 2 SE Fly More Combo (CP.MA.00000574.01), Замовлення №20883

Відповідь представника «Fragment»
Щиро дякуємо Вам за вашу оцінку та залишений відгук! Ваша думка дуже важлива для нас, і ми раді, що Ви залишились задоволені нашою роботою. Ми будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині. З найкращими побажаннями, команда Fragment!
Winvit рекомендує цей магазин
23 березня 2024 р.

Купив: Планшет Google Pixel Tablet 256GB Hazel, Замовлення №20867

В магазині купую перший раз (для мене не дуже був відомим "Fragment"), справив чудове враження. Швидко відповіли, ввічливе з повагою до клієнта спілкування, запропонували цікавішу модель від тої що замовляв, якої на момент замовлення не було в наявності (інший колір та регіон). Від замовлення до відправки Новою поштою зайняло часу менше половини дня. Товар був запакований і з цілими пломбами, усім задоволений, раджу.
Відповідь представника «Fragment»
Дякуємо за Ваш відгук і приємні слова! Ми завжди намагаємося надавати якісний сервіс та забезпечувати задоволення наших клієнтів, а Ваші слова надихають нас робити це ще краще. Раді, що Ви залишилися задоволені нашою роботою та спілкуванням з нашою командою. Ми бажаємо Вам приємних емоцій від користування планшетом! Нехай кожен момент з ним буде наповнений новими враженнями, корисними відкриттями та незабутніми моментами. Нехай він стане надійним помічником та дозволить Вам з легкістю здійснювати всі Ваші задуми та плани. Ще раз дякуємо за Ваш вибір та рекомендації. Ми будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині. З повагою і найкращими побажаннями, команда Fragment.
Анна Клименко рекомендує цей магазин
4 грудня 2023 р.

Купив: Пульт керування Smart Controller Enterprise DJI Matrice 300 Series (CP.EN.00000210.03, Замовлення № № 20799

Відповідь представника «Fragment»
Дякуємо Вам за високу оцінку нашого магазину та за довіру до нашої команди! Ми раді, що Ви залишилися задоволені обслуговуванням. Ваші слова про швидке та якісне обслуговування дуже важливі для нас, ми завжди стараємося зробити процес покупки максимально зручним. Надіємося на подальшу співпрацю з Вами. Дякуємо за Ваш відгук та вибір нашого магазину! З найкращими побажаннями, команда Fragment
Dev Dev рекомендує цей магазин
13 жовтня 2023 р.

Купив: Стандартний об'єктив Nikon AF-S Nikkor 85mm f/1,8G (JAA341DA), Замовлення №20752

Що я можу сказати?.. Далеко не перший раз користуюсь послугами різніх Інтернет-магазинів. АЛЕ. Не дуже відомий для мене на той момент магазин "Fragment" реально зміг справити приємне враження "зі старту". Швидка реакція та зворотній зв'язок, ввічливе спілкування з повагою до клієнта, якісний оригінальний товар, наявніть та відповідність ціни (нижчої, ніж у конкурентів), чек... Бажаю усього найкращого магазину та коллективу! На даний момент ви є "one of the best"! Так тримати! :)
Відповідь представника «Fragment»
Дуже вдячні Вам за позитивний відгук та теплі слова! Ми завжди прагнемо надавати найкращий сервіс, якісний товар та лише позитивні враження нашим клієнтам, і Ваші слова надихають нас продовжувати розвиватися та вдосконалювати нашу роботу. P.S. Ми переглянули Ваші фото і у нас не вистачає слів, щоб передати своє захоплення! Ви справжній майстер своєї справи, Ваші фото вражають своєю яскравістю, глибиною та емоційністю. Ми дуже вдячні Вам за те, що поділилися з нами своїм мистецтвом. Особливо нам сподобалися фото котиків =) вони чарівні! Ви так гарно передали їхній характер, настрій та вираз обличчя. Ви маєте чудовий смак та талант! Ми також дякуємо Вам за чудове фото, яке Ви прикріпили до відгуку (напевне уже зроблене на об'єктив Nikon AF-S Nikkor 85mm f/1,8G =)), ми в захваті від Вашої творчості. Бажаємо Вам успіху, натхнення та нових цікавих проектів! З повагою і найкращими побажаннями, команда Fragment!
Роман рекомендує цей магазин
13 вересня 2023 р.

Купив: Стандартний об'єктив Canon RF 35mm f/1,8 IS Macro STM (2973C005), Карта пам'яті SanDisk 256 GB SDXC UHS-I U3 V30 Extreme PRO (SDSDXXD-256G-GN4IN), бездзеркальний фотоапарат Canon EOS R10 body (5331C046), Замовлення №20727

Придбали фотоапарат, та об'єктив в даному магазині, а також флешку. Дуже приємні та професійні менеджери, наші товарі скомплектували та відправили раніше ніж очікувалось. Дуже дякую!)
Відповідь представника «Fragment»
Дякуємо вам за відгук і за вибір нашого інтернет-магазину для придбання фототоварів. Ми завжди намагаємося надавати якісне обслуговування. Раді, що ви залишилися задоволені оперативною доставкою. Ми дуже старалися =) Бажаємо вам багато чудових моментів та фотографій! Ми будемо раді бачити вас знову в нашому магазині. З найкращими побажаннями, Команда Fragment!
Andrii рекомендує цей магазин
2 вересня 2023 р.

Купив: Sigma AF 24-70mm f/2,8 DG DN Art, Замовлення №№20723

Більш ніж відповідальний персонал, магазин виконав усі свої забов'язання в обіцяні терміни. Товар повністю відповідав опису та мав належний вид. Можу рекомендувати цей магазин!
Відповідь представника «Fragment»
Дякуємо вам за ваш відгук та позитивні слова щодо нашого магазину. Ми завжди намагаємося забезпечувати нашим клієнтам найвищу якість обслуговування та товарів. Ваші слова вдячності є для нас справжньою нагородою і джерелом мотивації. Вони підтверджують, що наша робота дійсно важлива і приносить користь нашим клієнтам. Ми завжди готові надавати вам найкращий сервіс і працювати ще більше для вашого задоволення. Дякуємо за вашу підтримку і довіру! Ми бажаємо вам чудових фотографій і незабутніх моментів. Нехай кожен знімок буде виразом вашої творчості і радості! З найкращими побажаннями, команда Fragment!