Відгуки про LuxPRO

Федик Павло рекомендує цей магазин
24 липня 2021 р.

Купив: вокальна радіосистема Behringer Радіосистема з двома ручними мікрофонами ULM302MIC, Замовлення №29133

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, відвантаження товару

Замовив радіосистему,швидке виконання замовлення і доставки.На жаль ні чеку від інтернет магазину ні гарантійного талону не отримав.Прошу сконтактуватись і вислати ,щоб можна було написати 100% позитивний відгук.Сподіваюсь на розуміння.28/07/2021 Звернувся з проханням до менеджера з продажу ,врезультаті чек і гарантія були вислані на мою ел. пошту.Дякую!
Гість рекомендує цей магазин
2 червня 2021 р.

Купив: Мікрофонні стійки, кабель, роз\'єми., Замовлення №27918

Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, відвантаження товару

Якісний товар. Професійний підхід до справи, швидка доставка. Рекомендую звертатись в цей магазин.
Відповідь представника «LuxPRO»
Дякуємо Наталія за Ваш відгук, звертайтесь!
Sa Pregon рекомендує цей магазин
19 березня 2021 р.

Купив: Лампа галогенная 64634 HLX EFR 150W 15V GZ6,35PT 20X1, Замовлення №26944

Написать отзыв хотел. И написал. С магазином и товаром всё нормально. Но пока нашел ссылку в Вайбере. Потом в СМС. и все это сопоставил. Заняло прилично времени. Но магазин хороший и нужный. Товар есть именно специализированный. Только нужно слать клиентам все продвижения на электронку. Тогда сохранится для следующего обращения. Ведь лампы через время снова менять. А сайт потеряется. Как-то так
Відповідь представника «LuxPRO»
Спасибо за ваш отзыв, мы подстраиваемся под клиента, на будущее указывайте как вам удобнее будет коммуницировать.
Гість рекомендує цей магазин
4 лютого 2021 р.

Купив: Акустическая система LUCAS Nano 305FX + LUCAS Nano 302, Замовлення №БК000000406

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, видача товару на складі

Не сподобалося: асортимент

Продавец очень внимательный, ответил на все интересующие вопросы. Нашли комплекты оперативно. Обслуживание на 5/5.
Відповідь представника «LuxPRO»
Спасибо за Ваш отзыв о нашей работе!
Анна Дегтярева рекомендує цей магазин
29 січня 2021 р.

Купив: Саксофон альт Ямаха YAS280S

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка

Остались очень довольны покупкой. Цена соответствует заявленной на сайте, есть система скидок, что также очень порадовало. Рекомендуем этот магазин к сотрудничеству! Будем делать покупки ещё. Спасибо за отличный сервис!
Відповідь представника «LuxPRO»
Спасибо Анна за Ваш отзыв, нам приятно!
Стас рекомендує цей магазин
24 січня 2021 р.

Купив: Настінне кріплення CHARMOUNT CT-WPLB-T711

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, відвантаження товару

Все четко. Цена соответствовало, заказ и доставка без проблем.
Відповідь представника «LuxPRO»
Спасибо Стас за Ваш отзыв!
Виктор Баль рекомендує цей магазин
22 січня 2021 р.

Купив: Дым машина

Общение сотрудников отличное, заказ сформирован и доставлен быстро.
Відповідь представника «LuxPRO»
Спасибо Виктор за Ваш отзыв!
АНГЕЛ СВЕТА ЛЮБВИ И ДОБРОТЫ! рекомендує цей магазин
7 грудня 2020 р.

Купив: генератор диму, генератор мыльных бульбашок, та рідини до них,, Замовлення №25537

Все суперр! Ціни дешевше аніж в магазині, і прийшло по новій почті теж дуже швидко, я замовляла генератор диму, генератор мыльных бульбашок, та рідини до них, все супер, гарно дякую Вам за якісні не дорогі спецефекти, всім раджу цей сайт.
Спасибо Вам за отзыв!
Ирина Левенчук рекомендує цей магазин
31 серпня 2020 р.

Купив: Укулеле FZU003 Red, Замовлення №24302

Приобрела укулеле со всеми комплектующими (тюнер,чехол,ремень,струны,полироль) и наушники, осталась очень довольна покупкой.Заказ обработали быстро,ответили на все интересующие вопросы,дали консультацию,все четко,грамотно и корректно. Отправили заказ быстро,доставка бесплатная,рекомендую магазин однозначно к сотрудничеству! Спасибо!
Відповідь представника «LuxPRO»
Спасибо, Ирина за Ваш отзыв!
GVBilokorenko рекомендує цей магазин
21 липня 2020 р.

Купив: Мобильная акустическая система PA-15MUB

Никаких проблем не возникло, так что всё супер.
Відповідь представника «LuxPRO»
Спасибо Вам за отзыв, нам приятно!