Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про ITbox.ua

Поль Бутыльский рекомендує цей магазин
11 вересня 2026 р.

Купив: [U0931688] Постфільтр для зворотного осмосу Ecosoft Постфільтр Ecosoft 10" (CHV2010ECOPKG), Замовлення №10-7628396

Дякую за як завжди чудову роботу!
Відповідь представника «ITbox.ua»
Дякуємо за позитивну оцінку ITbox. Цінуємо час наших клієнтів.
Владислав Красножон не рекомендує цей магазин
2 вересня 2026 р.

Купив: Кабель usd-dc, Замовлення №7607295

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент

Не сподобалося: замовлення через корзину

Торгують фальсіфікатом. Замість кабеля colorway кабель невідомого походження.
Відповідь представника «ITbox.ua»
Вдячні за Ваш відгук! Нам прикро за таку ситуацію, ми не реалізуємо неоригінальний товар під виглядом оригіналу. Ваше зауваження вже передано для внутрішнього аналізу. Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими.
На продажі і зараз у точці продажі на ст. метро Героїв Дніпра фальсіфікат. Всі кабелі colorway повині мати логотип
11 вересня 2026 р. Відповісти
Eugene Epstein рекомендує цей магазин
2 вересня 2026 р.

Купив: Пластик для 3D-принтера Creality PLA 2x1кг, 1.75мм, white+white (3301010347), Замовлення №7494418

Один из лучших магазинов сегодня. Покупаем регулярно, почему? Бесплатная доставка, никаких лимитов! Вы можете купить пинцет за 50грн и вам его доставят бесплатно в локальный магазин. Далее, отличные цены с учетом бонусов. Я покупаю товары почти по самой низкой цене и получаю бесплатную доставку. Сервис вполне нормальный, обычно доставляют в свой магазин от 2 до 4 дней. Возврат не всегда происходит гладко, с другой стороны где он происходит гладко? Редкий случай когда я доволен магазином
Відповідь представника «ITbox.ua»
Дякуємо за детальний відгук! Нам неймовірно приємно, що Ви оцінили доставку та вигоду від програми лояльності. Ваше зауваження щодо повернень важливе для нас — ми вже працюємо над його покращенням. Завжди раді бачити Вас знову!
illas рекомендує цей магазин
24 серпня 2026 р.

Купив: Мережевий зарядний пристрій для АКБ Jinyi LiFePo4 12V(14.6V), 4S, 5A (JN-1250/14650 2.5), Замовлення №7571973

Відповідь представника «ITbox.ua»
Дякуємо за Вашу рекомендацію та відгук!
Leon рекомендує цей магазин
22 серпня 2026 р.

Купив: Кримпер, Замовлення №10-7567319

Останній час всі замовлення виконуються швидко, ціна відповідає.
Відповідь представника «ITbox.ua»
Приємно бачити Ваш позитивний відгук! Дякуємо за довіру до ITbox.
Анжела7818 не рекомендує цей магазин
20 серпня 2026 р.

Купив: Корпус be quiet! Pure Base 501 Airflow Black (BG074), Замовлення №7537974

12.08.26 у данному магазині було придбано корпус Be quiet! Pure Base 501 Airflow Black (BG074). Товар прибув із виробничим дефектом — порваним нижнім пиловим фільтром. Мої звернення ігнорувались 8 днів, після 2 дні вішали лапшу на вуха. Станом на 20.08.26 - багато чого обіцяно, але нічого не виконано. У плані покупки – гарний магазин, у плані сервісного обслуговування – жах, нікому не рекомендую, не наступайте на мої граблі.
Відповідь представника «ITbox.ua»
Ми перепрошуємо за неприємний досвід та якість комунікації. Корпус постачається у заводському пакуванні, тому виявити прихований дефект фільтра заздалегідь неможливо. Згідно з процедурою, обмін або повернення здійснюються після висновку сервісного центру який підтвердить/спростує брак товару, що потребує часу для перевірки в межах законних 14 днів. Інформацію щодо Вашого звернення вже передано профільним спеціалістам — найближчим часом сервісний відділ зв'яжеться з Вами для узгодження подальших дій. Дякуємо за Ваші зауваження, вони допомагають нам ставати краще.
Магазин ретельно перекладає відповідальність з відділу на відділ, при тому, що клієнт залишається з голим носом, віч-на-віч із собою, щоб пройшли 14 днів, з моменту покупки і перекласти відповідальність на виробника.
20 серпня 2026 р. Відповісти
Номер замовлення: 7537974. Відповім на ваші маніпуляції: 1. Про «прихований дефект»: Я не звинувачую вас у наявності браку. Претензія в тому, що після надання фото дефекту в день купівлі (12.08.2026) ваш магазин 8 днів просто ігнорував звернення. Прямого зв'язку з сервісом немає, я змушена безпорадно чекати на їхній дзвінок, бо кол-центр нічим допомогти не може і не має впливу на сервісний відділ. 2. Про «висновок СЦ» та «14 днів»: Прикривати бездіяльність «законними 14 днями» — це юридична безграмотність. Згідно зі ст. 8 Закону України «Про захист прав споживачів», у разі виявлення недоліків товару, вимоги покупця (зокрема про заміну) задовольняються невідкладно. Максимальний строк у 14 днів діє лише за відсутності товару. А аналогічні корпуси весь час були в наявності на вашому складі. 3. Про «сервісний відділ зв'яжеться»: Ви навіть не вивчили історію звернення. Проблема вирішена виключно моїми зусиллями — я сама звернулася до виробника та домовилася про новий фільтр. Лише після цього ваш магазин зняв фільтр з іншого корпусу і відправив мені 21.08.2026 (доставлено 22.08.2026, ТТН № 20400544547895). А заміну від виробника взамін знятого ви отримали 27.08.2026. Ви зобов'язані були вирішити питання невідкладно за рахунок свого складу, не марнуючи мій час. На елементарну заміну браку за наявності товару на складі у вас пішло 10 днів. Результат досягнутий нульовими зусиллями вашого сервісу та моїм максимальним марнуванням часу. Якщо для вашої мережі такий хаос, закритість сервісу, бездіяльність і порушення закону — це норма, яка «допомагає вам ставати кращими», то я наполегливо рекомендую всім обходити ITbox/Brain десятою дорогою. Гіршого сервісу годі й шукати.
27 серпня 2026 р. Відповісти
Andrii не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
19 серпня 2026 р.

Купив: Рюкзак міський Thule Subterra 2 21L / Vetiver Gray (3205026), Замовлення №7463645

Товар виявився бракованим, лямка непрошита, відвалилась через пару днів, магазин попросив відправити Новою Поштою, товар отримав і перестав відповідати
Відповідь представника «ITbox.ua»
Дякуємо за Ваш відгук! Нам щиро шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією, і ми перепрошуємо за негативні емоції. Дане питання вже перебуває в роботі. Відповідальний менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом для узгодження всіх деталей. Сподіваємося на швидке та позитивне вирішення даної ситуації.
Проблема, хоч і с запізненням, але була вирішена (заміна товару)
1 вересня 2026 р. Відповісти
Евгений Бабич рекомендує цей магазин
19 серпня 2026 р.

Купив: Пристрій безперебійного живлення RCI для роутера WGP 27W вх:5.5x2.1, вих:5.5x2.5 12V/2A, 9V/1A, USB, Замовлення №10-7551541

Відповідь представника «ITbox.ua»
Дякуємо за позитивну оцінку ITbox.
Олена Павлова не рекомендує цей магазин
18 серпня 2026 р.

Хотів купити: Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 Classic EU-Version (EFDELTA3C-EU-CBox-L), Замовлення №7560556

Така ж ситуація як і вище, замовлення відмінили Зарядная станция EcoFlow DELTA 3 Classic 1800W 1024Wh (EFDELTA3C-EU-CBox-L) за 29999 і підняли ціну, хоч по законодавству мають продати по ціні заявленій на сайті, за яку покупець оформив замовлення!!!
Відповідь представника «ITbox.ua»
Дякуємо за Ваш відгук. Перепрошуємо за ситуацію, що виникла під час оформлення замовлення. Нам прикро, що замовлення було оформлено на товар, якого вже не було в наявності. Інформація про наявність товару на сайті оновлюється згодом, через що певний час товар може відображатися як доступний для замовлення. Ваші зауваження вже передали відповідальному відділу для аналізу та попередження подібних випадків. Будемо раді мати можливість у майбутньому залишити у Вас краще враження про наш магазин.
Чайная компания Ferlax не рекомендує цей магазин
18 серпня 2026 р.

Хотів купити: Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 Classic EU-Version (EFDELTA3C-EU-CBox-L), Замовлення №7561024

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Замовив станцію та оплатив її по ціні 29999. Зранку зателефонували та сказали, що її немає в наявності, пообіцяли повернути кошти. Ціна на сайті зранку вже була 34999. Я зателефонував їм ще раз, на гарячу лінію, запитав про наявність, сказали так, все є, давайте замовляти. Сказав, що я вже замовив, та по ціні 29999грн, відправляйте. Відразу після дзвінка повернули кошти. Не раджу цей магазин.
Відповідь представника «ITbox.ua»
Дякуємо за Ваш відгук та перепрошуємо через ситуацію, що виникла, і помилково надану інформацію під час Вашого повторного звернення. Інформація про наявність товару на сайті оновлюється із затримкою. Ваші зауваження вже передали відповідальному відділу для аналізу та попередження подібних випадків. Нам щиро прикро, що через цю ситуацію у Вас залишилося негативне враження. Сподіваємося, що надалі матимемо можливість змінити його на краще.