Купив: Телефон Sumsung Galaxy A05, Замовлення №№10-6333261
Купив: Антипрокольна рідина Slime Антипрокольная жидкость для камер , 237мл, Замовлення №6332980
Купив: Мережевий зарядний пристрій Grand-X CH-15B, Замовлення №6140443
Купив: Навушники з мікрофоном JBL Tune 510BT Black (JBLT510BTBLK), Замовлення №6316227
Купив: Модуль памяти для компьютера DDR4 16GB (2x8GB) 3600 MHz Fury Renegade Black Kingston Fury, Замовлення №6324221
Купив: Вогнегасник Рубеж порошковий 2 кг (04-002-2), Замовлення №№ 10-6325820
Купив: Карта пам\'яті Kingston 128GB microSDXC Class 10 Canvas Select Plus 100R A1 (SDCS2/128GBSP), Замовлення № 10-6327042
Хотів купити: струни для електрогітари D'Addario XS Coated Electric Guitar Strings Medium Top / Extra Heavy Bottom (11-56) XSE1156
Купив: Карта пам\'яті Kingston 128GB micSDXC class 10 A1 Canvas Select Plus (SDCS2/128GB), Замовлення №6318307
Купив: Стельовий світильник ELM Потолочный светильник LED Sirius-48 48W 3000-6500К IP20 белый (26-0075), Замовлення №6318783
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек