Відгуки про ITbox.ua

Titanika рекомендує цей магазин
14 червня 2025 р. На модерації

Купив: Карман внешний Ugreen SSD M.2 (NVME) M-KEY UGREEN 3.2 GEN2 CM400 gray (90264), Замовлення №6716179

Мій улюблений магазин! На сайті завжди ціни, опис товару, умови доставки, гарантія тощо актуальні. Є бонусна накопичувальна програма - при реєстрації надають 100 грн в особистий кабінет, їх одразу можна описати -20% від ціни товару. Зазвичай забираю самовивізом, є багато точок видачі по Києву. Зручно відстежувати статус замовлення в особистому кабінеті, також приходять сповіщення в вайбер/ смс. З поверненням теж не було питань. Рекомендую!
Eviltaurus рекомендує цей магазин
13 червня 2025 р.

Купив: Чернила WWM EPSON StPhoto R270/290/390 SET (E82SET-2), Замовлення №6759546

відправили швидко. все що замовляв прийшло у повному осяхі
VistaKiller35 не рекомендує цей магазин
10 червня 2025 р. На модерації

Купив: Пристрій безперебійного живлення Marsriva KP1Ultra , Замовлення №Пристрій безперебійного ж

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару

придбав Пристрій безперебійного живлення Marsriva KP1Ultra. Він мене не влаштував бо тримає заряд не дуже довго, прийшов щоб його повернути а мені кажуть що на ньому подряпина але він в ідеальному стані. НІКОЛИ НЕ ЗАМОВЛЯЙТИ НІЧОГО В ЦЬОМУ "МАГАЗИНІ"
Відповідь представника «ITbox.ua»
Вибачте за такі враження. Питання повернення погоджено. Намагаємося по можливості швидко надавати рішення по зверненням наших клієнтів.
Сергій рекомендує цей магазин
9 червня 2025 р.

Купив: Відеокарта MSI GeForce RTX5070 12Gb GAMING TRIO OC (RTX 5070 12G GAMING TRIO OC), Відеокарта MSI GeForce RTX 5070 12G GAMING TRIO OC (912-V532-029), Замовлення №10-6760252

Хотілося купувати відеокарту в офіційного представника, одним з них був ITBOX, раніше вже купував у них і ніколи не було проблем. Ціна така сама, як і в інших офіційних представників. Доставили в обгооврені терміни, товар зареєстрував, поганяв у тестах - все добре.
Александр Бабенко рекомендує цей магазин
6 червня 2025 р.

Купив: Перехідник USB 3.0 Type-А to SATA III (F) CM321 Ugreen (70609), Замовлення №6738006

Игорь - рекомендує цей магазин
5 червня 2025 р.

Купив: Пасивне охолодження ID-COOLING ZERO M15, Замовлення №4871032

Хороший магазин. Пользуюсь им уже давно. В основном покупаю разную мелочевку для ПК, кулеры блоки питания и прочее. Ни разу не было никаких проблем ни с чем, ни с доставкой ни с кривым оформлением накладных(у некоторых случается). В случае если что забыл или перепутал - можно дозвониться либо связаться через чат. По гарантии пока ничего не приходилось менять.
Stas Skripka рекомендує цей магазин
4 червня 2025 р.

Купив: Мобільний телефон Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 12/512GB Frost Blue (1123284), Замовлення №6759887

Добре, що працює такий колектив в магазині. Дякую!
Анна Мойсеєнко рекомендує цей магазин
4 червня 2025 р.

Купив: Бездротовий маршрутизатор (роутер) TP-Link Archer C6, Замовлення №10-6760602

Великий асортимент надійної техніки, завжди актуальні ціни і хороші умови оформлення замовлень. Тут можна купити найрізноманітніші товари і отримати за це бонуси.
bubaman рекомендує цей магазин
3 червня 2025 р.

Купив: ДБЖ для роутера Marsriva Smart Mini DC UPS KP1 Plus, Замовлення №6743310

В мене це вже входить у звичку: замовлення, підтвердження про видачу на наступний день, самовидача в ТЦ Оазіс, оплата картою, чек і гарантійний талон. Все швидко, просто і якісно. Поки без повернень.
supreme не рекомендує цей магазин
29 травня 2025 р.

Хотів купити: Райзер Fractal Design Flex 2 White (FD-A-FLX2-002)

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Жесть, бонусная программа - ОБМАН. копил бонусы, раньше были железные 20% скидки, сейчас обещают ДО 30% и по факту меньше 10% на товар.... жаль что почти 3000 накопил ( не рекомендую теперь ничего брать в магазине
Відповідь представника «ITbox.ua»
Шкода за такі враження від співпраці. Кількість балів, які можна використати, залежить також від товару і вказується на сторінці оформлення замовлення. Термін дії балів становить 3 роки, щоб наші клієнти точно мали можливість скористатися накопиченими балами. Сподіваємося на розуміння.