Купив: Смеситель для кухни Hansgrohe Vernis Blend черный матовый 71870670
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Купив: Інсталяція Sigma
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Душoвна кабіна LIDZ
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Купив: Сантехнiчнi товари
Купив: Смеситель Hansgrohe Ecostat (13123000), Замовлення № 4149
Купив: Душевая панель Imperial (1005) IMP1005
Хотів купити: Кухонна мийка VANKOR Lira LMP 02.55 Black, Замовлення №4125
Сподобалося: оформлення замовлення
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність
Купив: Гігієнічний душ PAFFONI Tweet Round ZDUP 110 NO
Купив: Смеситель для кухни Hansgrohe Talis M54 с выдвижной лейкой сталь 72808800
Купив: Душевой бокс Lidz Tani SB90x90.SAT.HIGH.FR Frost LTSB9090SATHIGHFR
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати